ממרוקו פולו לונציה
-
איך מגיעים מש.ת מרקופולו לתוך העיר ונציה וחזרה?
אודה על מידע וטיפים בנושא
חנן.
-
ממרוקו פולו לונציהאפשר לקחת סירה מהשדה ישר לכיכר סן מרקו
-
ממרוקו פולו לונציה להזכירך מדובר בוונציהחנן ויוסי שבוע טוב.
יש אתר לשדה התעופה,מרקו פולו שבוונציה.
http://www.veniceairport.it/en/
כמו כן מצורפים קישורי תחבורה,בנוסף להמלצה הקודמת.אם מצורפת אליכם,כבודה מרובה,עדיף לא להשתמש באוטובוס.קיימות אפשרויות מגוונות,כמפורט בקישורים. בהצלחה ובילוי מהנה חיים.
-
ליונית ויוסי.יוסי תודה על הערה,לא שמתי לב לסימול הציני.האם אתה בטוח שהגעת בקו 5לוונציה מהשדה שאין לו אתר באינטרנט.כנראה - הנסיעה היתה ארוכה ומייגעת.
לדעתי !.יש צורך להתייחס בכובד ראש,לסוף תגובתך - " זה פשוט מגוחך שאדם פותח הודעה חדשה בפורום, ומתעצל לקרוא חומר המונח לפניו באינטרנט " .וזאת בנוסף,לכל ההערות הדומות,והמנוסחות בסגנונות שונים,חלקן עדינות עד מתנצלות,חלקן נוקבות וחדות,וחלקן נוטות חסד,עם הסבר והפניות,למקורות שונים.
מסקנתי מכך - כהערה למערכת למטייל,כנראה שההפנייה/הכותרת,או הלוגו.אינן מושכות מספיק,את עיני הגולשים בנוסח הנוכחי :הודעת מערכת פעם ראשונה פה? לתשומת לבכם.אולי יש צורך בשינוי בנוסח,בסימנים ובצבעים שונים ובולטים,ואפילו עד לפסיכודליים.ואת ההודעה המשודרגת,להקפיץ לראש הפורום.
כהצעת התחלה - אולי למסגר את הנוסח הנוכחי,בצורה בולטת ובראש הפורום,וזאת לתקופת נסיון.ימים יעידו ויגידו,אם צלח העניין.בהצלחה חיים.
-
ליונית ויוסי.תודה על ההצעה.
לפני זמן קצר (שבועות) הודעת הפתיחה שוכתבה והועלתה לראש הפורום.
מאידך-היות והשואל שלא טרח לחפש כלל מידע על השדה או התעבורה, גם לא טרח מאז ששאל לחזור לקרוא את התשובות (או חלילה להודות למי שענה)
מכאן--חבל על המילים.
-
ליונית יוסי וחים.אני, כהרגל, לפני שאני משיב לשאלה, בודק את הרקורד של השואל.
זאת היתה בסה"כ השאלה השניה שלו בפורום, אבל גם בפעם הראשונה לא הגיב.
נם אני יודע את התשובות, אבל לגולש כזה אני לא משיב.
אם כולם היו נוהגים כך, אולי היו מתנהגים אחרת.
אני ניהלתי בעבר פורום באתר אחר, במקרה כזה שלחתי הערה, ואם התמיד בכך, סגרתי אותו.
-
ניצול שרשור- ובהמשךאכן מומלץ לבדוק הודעות ושאלות קודמות של גולש -לפני שעונים לו
יכול למנוע טרחת שווא.
-
יונית יוסי ו - ibdמעט באיחור, "אבל מוטב מאוחר - מאשר לעולם לא ".
ליונית ו - ibd .
תודה על המענה המלומד,וימי ייתן שנלמד מהם.
ליוסי.
אענה לפי שאלותיך.
1)ההתייחסות ל- " נסיעה ארוכה ומייגעת ",היא המשך ציני להבהרתך,בכותרת של סעיף - 3 שבשירשור,שמדובר בנסיעה של 12 ק"מ,בין השדה לוונציה,ולא מאפריקה .
2)את הקישור לשדה,ציינתי לעיל בסעיף - 4 .תודה על האיזכור.
3)לגבי הסברי הלוגו הזמן וכו',הפנייה היתה - למערכת למטייל,שעדיין אין בולטות מיוחדת,להודעת המערכת בהודעה השניה,שבראש הפורום,ולכך קיבלתי, את תגובתה
של יונית בנושא.
מקווה שהבהרתי את עצמי,ומאחל לכולנו - טיולים פוריים מעניינים ומוצלחים חיים.
-
הלו, זה רדיו?בסהכ רציתי לדעת איך קוראים בעברית לצופציק של הקומקום.
וגם איך מגיעים לונציה מהשדה תעופה. בדרך כלל לפני כל טיול אני אוסף מידע מהאתר, גם הפעם חפרתי ככל יכולתי בין הטיפים ולא מצאתי תשובה ברורה, ראיתי הפניה לאתר השדה, עינתי בו אך לא הייתי בטוח וביקשתי,אולי בטעות משהו שיודע ממש,כלומר משהו שהיה שם, שיסביר.
אין לי נסיון בפורומים, שהייתי במיטבי עוד לא המציאו אותם. בכל אופן שמתי נפשי בכפי ושאלתי. אחרי מספר ימים בדקתי אם יש תגובות ונדהמתי.
אנשים חקרו את עברי, בדקו את מהירות התגובה שלי, קבעו שאני חצוף וחסר נימוס ושאין לי זכות שאלה ודיבור. יש שלא איבדו תקווה וניסו לחנך אותי ואחרים כמותי בהנחה שאם הם יתעלמו מבקשתי לעזרה, אלמד לקח ובפעם הבאה אתנהג בדיוק כמו שהם חושבים שצריך.
אבל אני אופטימיסט חסר תקנה, לא יסתמו לי את הפה ולקראת הטיול הבא אשוב לאתר בתקווה למצוא אנשים טובים יותר. לא יתכן שאין כאלו.
ואני רציתי רק .....
-
הלו, זה רדיו?אני אומנם לא מאלה שהעירו לך אבל תיסלח לי שאני אגיד שמי שהעיר לך צודק.
אתה בא לפורום, זורק שאלה ונעלם לעשרה ימים עד שאתה טורח להגיב. מה אתה היית מרגיש אם היית טורח לענות למישהו ומקבל תגובה דומה למה שמקבלים כשמדברים לקיר? אין לך זמן לקרוא תגובות ולתת משוב אז כניראה שהשאלה לא דחופה ועדיף שתישאל אותה כאשר יהיה לך זמן. כמו שאתה מעיד אתה חסר ניסיון בפורומים ואילו היה לך ניסיון היית יודע
שיש אנשים המכונים טרולים ששותלים שאלות סתמיות סתם כדי להעסיק עונים
פוטנציאלים לשוא ואז נעלמים. אחד מסימני ההיכר של כאלו זה מספר קטן של
תגובות בפורום ולכן כשנעלמת בדקו את עברך הפורומי שכמעט ולא קיים כמסתבר.
במקום פשוט להגיד סליחה לא ידעתי איך מתנהלים בפורום אתה בחרת להגיד
שבעצם אתה בסדר וכולם לא ואתה עוד מצפה בעתיד לאנשים יותר טובים.
לידיעתך מהיכרותי הוירטואלית עם אלה שהעירו לך אין עונים יותר טובים מהם.
לעומת זאת יש מישהו שאיננו יודע לשאול.
-
הלו, זה רדיו? -
אתה לא "חפרת " בין הטיפים לצערישלום חנן.
לאור תגובתך " הקשתית " (כרמז דק) והמזלזלת,אפרט ארבעה סעיפים,ליישור ההדורים,חלקם אולי בוטים.
1)לידיעתך !!!
הפורום אינו תיבת תלונות,אלא במה להצגת דעות והמלצות,ולעיתים תוך כדי התנצחות
תרבותית.וכל ההתנהלות בו,מבוצעת בהתנדבות ורצון טוב,מתוך אהבת טבע נוף וטיולים,וכן מהעזרה ההדדית ולזולת.הן בהמלצות מתוך נסיון אישי,והן בהעברת חוויות
ייחודיות.
2)ממליץ !!!
לקרוא בעיון רב,ולהפנים את תגובתו של עודד,שנכתבה מנסיון רב,ומתוך אחריות ואיכפתיות,לעתיד הפורום.ולכן מסכים עם כל מילה, שנכתבה ע"י עודד,והושלמה בבהירות,בתוספת של יוסי.
3)מבקש !!!
חשיבה נוספת מצידך,ואולי לקיים את שתי אימרות חז"ל.
א) " טול קורה מבין עיניך ".
ב) " מודה ועוזב ירוחם ".
4)לדעתי!!!
אם לא תשית ליבך,לשלוש הסעיפים הקודמים,סיכוייך לקבלת עזרה עתידית,מאנשי פורום שהם כהגדרתך : " טובים יותר " , יהיו קלושים עד אפסיים.ואל תופתע מחוסר תגובה,או אי התייחסות,ולהתעלמות מוחלטת מבקשותיך.
קצת חומר למחשבה.לידיעתך ושיקולך חיים.
-
אתה לא "חפרת " בין הטיפים לצערי -
חברים הגזמתם קצת לא ???!!!...ניתן היה לענות או להתעלם
אבל לעשות סימפוזיון שלם וכזה ופוסט ארוך וכאלו תשובות מנומקות
מישהו יצא מפרופורציה קצת...
״ משנכנס אדר מרבים בשמחה ״
-
מספיק.פותח השאלה המקורית
חזר אחרי 10 ימים
נעלב מהתגובות
שפך
ענו לו (ובצדק גמור)
מספיק-לדון על הדיון על המתדיינים וכן הלאה.
-
הלו, זה רדיו? תודה,לקחים וסיכום.שלום עודד ותודה על ההתייחסות המאופקת.
בכל זאת יש לי מספר שאלות כדי שלא אכשל שוב בפעם הבאה שאפנה לפורום.
שלש טענות נטענו נגדי בסיפור הזה:
א. לא הגבתי מספיק מהר על התשובות לשאלתי.
ב. לא הצלחתי לאתר את כל כתבות המידע בנושא שעליו שאלתי.
ג. לא אמרתי תודה למשיבים.
להלן התיחסותי :
א. עברתי בעיון על התקנון ובמיוחד על סעיף 6 המתיחס לפורומים ואין בו דרישה לקצב מוגדר כלשהו. אני נוהג לאסוף מידע לקראת טיול זמן רב לפני הטיול. למעשה ברגע שהחלטתי על יעד אני מתחיל לאסוף. גם במקרה זה אני באמת לא ממהר ולא כל יום נכנס לאתר לבדוק תשובות. אני לא מבין מה רע בזה ולמה זה מפריע למשיבים?
ב. בפורום יש שתי קבוצות עקריות האחת היא המשיבים, הם יודעים הרבה מניסיונם האישי, הם גם מומחים בכרית מידע באתרי האינטרנט השונים. אלו אנשים המתנדבים לשתף אחרים בידע שלהם, לדוגמא אתה.
ואילו אני שייך לקבוצה השניה הזקוקה לעזרה מכל מיני סיבות כגון, חוסר ידע בשפות זרות, העדר נסיון בטיולים בחול, אי הכרת מערכות מידע מודרניות, חוסר בטחון וכו׳.
אני חושב שהמשיבים צריכים לשמוח שהם יכולים לעזור ולא להתנשא וללגלג עלינו החלשים ולנופף באיזה כתבה או שתיים שאני לא עליתי עליה בכוחות עצמי.
אגב סעיף 6 בתקנון מדבר על תרבות הדיון בפורום, אני לא בטוח שכל המשיבים מקפידים על כך ובראשם יונית שאמורה לתת דוגמה אישית.
ג. בנושא אמירת תודה באמת נכשלתי וחשבתי הרבה למה?
אני חושב שמה שקרה לי קרה גם לכם, כאשר אתה או אני מול המסך אנחנו שוכחים לעתים קרובות שמאחוריו יושב בן אדם שיש לו בעיות ולחצים משלו. אני חושב שאם הדו שיח הזה היה מתנהל פנים מול פנים הוא לא היה מגיע לאן שהגיע
ולסיכום, רבות נאמר על יתרונותיו וחסרונותיו של המרחב האינטרנטי. מבחינתי זו חוויה מכוננת אמנם זה אפס קצהו של המרחב - הרגשתי רוח מאד לא נעימה.
בכל מקרה תודה לכל הטורים והמשיבים ונאחל לכולנו בשורות טובות.
-
הלו, זה רדיו? תודה,לקחים וסיכום.אגב סעיף 6 בתקנון מדבר על תרבות הדיון בפורום.
מה ! באמת ?.ל.....א.
שיהיה שבוע טוב לכולנו חיים.
-
הלו, זה רדיו? תודה,לקחים וסיכום.שלום חנן
לא אמרתי שעברת על איזשהיא תקנת פורום אבל גם בחיים הפרטיים מי שלא עבר
על החוק הפלילי זה אומר שהוא מתנהל בסדר ואין לבוא אליו בטענות?
אם נעבור על הסעיפים שכתבת אז לא התייחסתי כלל לסעיף ב' (מציאת מידע) שזה
באמת לא רלוונטי לשאלה הקצרה ששאלת. גם לגבי סעיף ג' לא התייחסתי אם
כי זה דבר רצוי. התייחסתי רק לגבי סעיף א' וזה חוסר התגובה שלך לאלה שניסו
לענות לך. ברור שכולנו עסוקים אבל גם אם כך אפשר פשוט לכתוב תגובה כמו
"תודה למשיבים, קראתי את תגובותיכם ואני בודק את התשובות. אחזור מאוחר יותר".
כלומר תראה למשיבים אזשהיא התייחסות שהם לא כותבים לקירות. באי תגובתך
בזמן סביר גרמת לכולם לחשוב שיש פה טרול שסתם מעסיק את כולם בלענות לריק
ואיננו מעונין בתשובות ולכן בדקו את עברך והזהירו את העונים הבאים שחבל להוציא
אנרגיה. יכול להיות שזה נובע מחוסר ניסיונך בפורומים אז הנה אני מאיר את עיניך.
אגב לגבי סעיף ב' אומנם זה לא רלוונטי למקרה שלך אבל רק שתבין מאיפה זה בה
אז יש שואלים שבאים עם שאלה כללית כמו אני נוסע מאמסטרדם לברלין נא תנו
הצעות למקומות בדרך ואז אומרים להם קודם תחפור קצת בפורום שיש בו הרבה מידע ותבנה איזה שלד ואז תבוא לפורום עם שאלות ובקשות להערות על המסלול כי
אין סיבה שמישהו יתאמץ בשביל מישהו אחר יותר משהוא מוכן להתאמץ למען עצמו.
ולבסוף זה לא בדיוק שיש פה שתי קבוצות. גם העונים פה נעזרים מדי פעם בפורום בעצמם וגם אני ביניהם ואני לא זוכר שאי פעם השארתי שרשור שאני התחלתי אותו
ללא מענה כלשהוא מצידי בזמן סביר אפילו אם עדיין לא היה לי זמן לבדוק את התשובות שקיבלתי. אגב אני אפילו אומר תמיד תודה.