מציאת צימר ביער השחור
-
עזרה למציאת צימר ביער השחור ליולי עם כרטיס האדום
-
מציאת צימר ביער השחורקודם כל מציעה לך בעתיד להשתמש ב"בבקשה" וגם ב"תודה". יעזור לקבל תשובות
בעמוד הזה למטה יש הודעה יולי מתקרב ואני תקועל לא לינה
יש שם הרבה קישורים למנועי חיפוש.
-
מציאת צימר ביער השחורבטיפים של הפורום יש המון המלצות.
אנחנו ההיינו פה www.simmelehof.de ובהחלט ממליצה היה מצויין
-
מציאת צימר ביער השחורבאיזה צד זה נימצא בעם זה קרוב לכל האטרקציות
-
מציאת צימר ביער השחורלא רוצה לייאש אבל שלחתי מיילים לכל ההמלצות שקיבל קודמך ושמתאימות לשישה אנשים, (תאריכי הנסיעה שלנו שונים משלו) קיבלתי מספר תשובות שליליות ,
אחד מהם כתב שכבר מינואר אין אצלו מקום פנוי לארבעת החודשים - יוני - ספטמבר!
כל שאר בעלי הצימרים בכלל לא טרחו לענות:(
(והאמינו לי ניסחתי בקשה מנומסת עם תודה ובבקשה
)כן קיבלתי תשובה חיובית מבעלת צימר שפניתי אליה ללא המלצה אלא מהאתר של הכרטיס האדום רק שלצערי היא ביקשה כ 600 יורו לארבע לילות לא כולל מיסים ושישים אחוז מהסכום בהעברה בנקאית מיידית (כמובן שציינה שעלי לשאת לבדי בעמלת ההעברה)
האבסורד הוא שפעם קראתי באחד הפורומים כאן שאין טעם לפנות לבעלי הצימרים לפניי אפריל מכיוון הם שומרים את היחידות קודם ללקוחות קבועים ורק אחר כך לקהל הרחב, אחרת כבר הייתי מנסה מזמן......
-
מציאת צימר ביער השחוראנחנו 4 משפחות שכבר באוקטובר נתקלנו בבעיות במציאת יחידות מתאימות,ובאמת מס
מקומות ענו לנו שהם שומרים ללקוחות הקבועים שלהם.
הפתרון שלי היה לוותר על הכרטיס האדום.
לעתים ויתור על הכרטיס האדום יכול לחסוך במחיר הלינה אז תעשו את השיקול שלכם.
אופציה נוספת זה להתרחק ממרכז היער השחור לקצוות שם יש סיכוי יותר טוב למציאת לינה אבל תיקחו בחשבון את הנסיעות.
-
מציאת צימר ביער השחוריש לך את האתר של כרטיס האדום?
אפשרות נהדרת לחפש לינה דרכו.
אפשרות נוספת לרשום מייל דרך האתר,לבקש חוברת ולשאול לגבי לינה.
מתוך נסיון הםם עונים מהר ושולחים את כל החומר בדואר מהר.
לבדוק האם אפשרי לפצל לינה,לכמה לילות ללא הכרטיס האדום.לחשב עלות הלינות שכוללות את הכרטיס,לבדוק בין עצמיכם כמה פעמים תבקרו באטרקציות השונות,האם תרכשו גם את הכרטיס הרגיל עם פארק אירופה? בלעדיו?
כל היער השחור-הוא צימר אחד גדול.כדאי מאוד קצת להתרחק מהטיטיזי רבתי,
אתר לינה עם אפשרויות רבות,לפי שם עיירה
תבדקו כאן,פעם הייה ללא הכרטיס האדום.לפי לוח שנה עדיין יש פנויים.
אמה
-
מציאת צימר ביער השחורדווקא הבוקר קיבלתי עוד תשובות חיוביות
אומנם לא בדיוק מה שרציתי והמחיר לא ממש זול - 540 יורו ל4 לילות (לזוג +4) כולל הכרטיס האדום.