ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שבוע בכרתים

פורום אירופה
    2
    2
    522
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • liraz32
      liraz32 נערך לאחרונה על ידי

שלום מומחים, 

אנחנו (משפחה עם 3 ילדים קטנים) נוסעים לכרתים לשבוע בסוף יולי - תחילת אוגוסט. אנחנו מתלבטים לגבי האזור שבו נלון. קראנו הרבה ואזור חאניה עושה לנו חשק, אך נראה שאטרקציות רבות רחוקות ממנו, ועם ילדים נרצה להימנע נסיעות ארוכות.

מה דעתכם? מה האזור שהייתם בוחרים בו?

תודה רבה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • מאיר שפירא
        מאיר שפירא נערך לאחרונה על ידי

שבוע בכרתים

מידי פעם אני שומע ממי שלא היה מעולם בכרתים, ששמע על איזור חאניה כמקום מועדף.

אין לי מושג מהיכן המידע הזה, ונראה לי שמפיצים שמועות סתם. כל כרתים יפה וכל איזור עם המיוחדות שלו. במחוז חאניה יש אתרים רבים מעניינים, אבל היא די משמימה כיוון שהיא נראית כמו השרון, ואם באמת רוצים להכיר את כרתים, זה לא המחוז לנסיעה ראשונה.

האיזור המומלץ לפעם ראשונה בכרתים הוא דווקא איזור המרכז (מחוז הרקליון) בין אם רוצים להגיע ב-דיל ואז מצטרפים לכל עם ישראל במלונות של 18 סוגי סלטים בארוחת הבוקר (ומשלמים על כך) ובין אם לוקחים טיסה לחוד ומלון לחוד ואז אפשר לבחור לאן רוצים להגיע, ב-"מסלול הקלאסי" 7 ימים - יש יום אחד של נסיעה לביקור גם בחאניה.

אני מעדיף מלונות נחמדים בני 2*-3* , דירות חדר עם מטבחון מאובזר והמחירים לחדר זוגי 25-40 יורו ללילה, עם או בלי ארוחת בוקר.

אני לא יודע כמה קטנים הילדים שלכם, אבל תנסו לזכור מה היו הזכרונות הראשונות שלכם (לא מה שסיפרו לכם) ותראו שזה בהחלט לא לפני גיל 4-5.

מומלץ לחשוב על הטיול כטיול למשפחה, ותתפלאו אילו דברים הופכים את הילדים למאושרים, למשל אתם מתעניינים בפודלה בעבודות המקרמה, והילדים מאושרים עד הגג להביט בברווזים שבנחל הצמוד, וכו.

כמובן שכדי לטייל בכרתים, צריך להכין את המסלולים המתאימים, עם האתרים המשובצים לאורכם, וגם לא נורא אם ביום טיול הילדים מתעייפים קצת ובנסיעות מינהלה מנמנמים במושב האחורי.

מה שלא מספרים לכם, שהנסיעה לחאניה יכולה לקחת 3 שעות, וביום החזרה 7 שעות (כולל שעה להשכמה, ולהגיע שלוש שעות לפני הטיסה לשדה התעופה).

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון