דולמיטים עם ילדים?
-
אנחנו שתי משפחות עם ארבעה בנים בגארדה, מתכננים יום בדולמיטים, האם למישהו יש מסלול בדולמיטים? ראפטינג? או כל דבר מהנה עם ילדים. תודה -
דולמיטים עם ילדים?:Reלהלן מסלול טיול ליום אחד שעשינו. במסלול יש אטרקציה מרכזית והרבה נוף. לא לשכוח בגדים חמים ! יוצאים מאגם גארדה על האוטוסטרדה A22 (עמוסה כי זו הדרך הראשית לאוסטריה ודרום גרמניה) עד ליציאה BOLZANO NORD. יש לשים לב שהשילוט באזור הזה הוא בשתי שפות: איטלקית ו -
דולמיטים עם ילדים?:Reיובל שלום מהם מרחקי הנסיעה? כמה זמן מתוך היום מבלים ברכב? אנחנו נוסעים עם ילדים שלא מסוגלים ליסוע פרקי זמן ארוכים ורציתי לדעת אם יום בדולומיטים יתאים? -
דולמיטים עם ילדים?:Reיום אחד בדולומיטים כשנקודת המוצא היא אגם גרדה כרוך בנסיעות רבות, אם הילדים אינם חובבי נסיעות, עדיף לוותר. -
מסכימה עם נוףלפחות 3 שעות לכל כיוון ברכב. פקקים איומים. חברים שחוו את החוויה אמרו שהשתגעו, הילדים רבו כל הזמן בגלל הנסיעה הארוכה והילד בן ה - 6 הקיא כל הדרך מהסיבובים, עליות וכדומה. כשהם כבר הגיעו לעיירות השונות, הכל היה נטוש, כי עיקר הפעילות בדולומיטים היא בעונת הש -
דולמיטים עם ילדים?:Reמשך הנסיעה מגרדה לבולזאנו, שהיא נקודת המוצא לטיול בדולומיטים כשעתיים עד שעתיים וחצי, תלוי היכן מתגוררים באגם ומה מצב הפקקים. אח''כ נוסעים בין העיירות והפסגות לפרקי זמן נוספים של בערך חצי שעה. כלומר, סה''כ נסיעה ביום זה כ- 6-7 שעות נטו. אם הילדים לא מתלה -
דולמיטים עם ילדים?:Reלסיגלית וכל השאר תודה. נראה לי שנוותר הפעם על המסלול הארוך לדולומיטים. מה לגבי האזור המערבי שקרוב יותר לריוה? אגם bolveno והעיירה מדונה? כדאי? -
דולמיטים עם ילדים?:Reאני מאד ממליצה! לטעמי האיזור מאד יפה, וכשם הכינוי שלי אני מעדיפה תמיד נופים. בשבוע של חופשה לא כדאי לוותר על יום אחד בטבע בנוף שונה מאגם גרדה. איזור אגם מולבנו יפה מאד - כביש S421 ,וגם עמק רנדנה ועמק גנואה מערבית ל-PINZOLO.