טיול עם תיק צבאי
-
שלום
ברשותי תיק של חברת שורש לינק לתיק באתר שלהם
אני טס בקרוב ועלו לי חששות שיהיו בעיות בשימוש בתיק בגלל המראה הצבאי שלו.
אשמח לשמוע דעות בנושא, חוויות וכו' כיוון שאני טס בקרוב וצריך להחליט במהרה אם לקנות תיק חדש ואיזה.
-
טיול עם תיק צבאיאם יש לך קח אותו
אתה יכול להסתובב עם כיסוי תיק מה שיפתור לך את ה"בעיה" שבכלל לא קיימת ולא רלוונטית ביבשת
בשם צוות הוסטל ריוונדל פרימיום, לימה פרו
הוסטל, סוכנות נסיעות ומסעדה ישראלית -
טיול עם תיק צבאיאין שום בעיה עם תיק צבאי,הדבר היחידי שאני ממליץ לך זה לעבור עליו 70 פעם ולבדוק שלא נשארו בו תרמילים,כל דבר שמזכיר או נראה כמו אמל"ח,כי בדברים האלה נופלים.
וכמו שנאמר,גם ככה תקנה כיסוי מוצ'ילה,זה לא מעניין אף אחד איך נראה התיק שלך.
-
טיול עם תיק צבאימחזק את הנאמר לעיל. כ-99% מהזמן המוצ'ילה שלי הייתה עם כיסוי ואף אחד בכלל לא ראה איך היא נראית ככה שאין לך מה לדאוג
-
טיול עם תיק צבאיכאמור, אפשר לכסות בכיסוי נגד גשם. יותר חשוב משאלת הצבע היא השאלה האם התיק נוח לך על הגב כשיש בו משקל והאם יש לו מערכת גב טובה. ובכל מקרה, זה תרמיל מאוד גדול, אז שים לב שאתה לא ממלא אותו בציוד מיותר. בדרך כלל נוסעים עם תרמילים קטנים יותר מ-95+15 (שלי 60 ליטר, ומקסימום קושרים את האוהל מבחוץ).
-
טיול עם תיק צבאיתודה על התשובות זה מה שחיפשתי
יש למישהו המלצה לאיזה כיסוי טוב?
-
טיול עם תיק צבאיחפש אחד שיושב טוב על התיק ומאפשר נעילה שלו ככה שאי אפשר לגנוב ממנו דברים. זה למעשה רוב הכיסויים שיש.
בשם צוות הוסטל ריוונדל פרימיום, לימה פרו
הוסטל, סוכנות נסיעות ומסעדה ישראלית -
טיול עם תיק צבאיאותי יותר מדאיג שהוא 95 ליטר! ועוד בלי ההרחבה. תגיד, מה יש לך לסחוב כל כך הרבה? כמה זוגות מכנסיים ונעליים אתה כבר צריך?
גם רק התיק עצמו שוקל 3.4 ק"ג בלי כלום.
תגיד, אתה מתכוון גם ללכת איתו, או רק ממונית למונית?
-
טיול עם תיק צבאילא שמתי לב למשקל התיק, לגבי הגודל כבר הערתי שזה המון ורצוי מאוד להיזהר בהכנסת משקל אליו כי הנפח הגדול מפתה לקחת ציוד מיותר. בכל אופן, משקל התיק אכן כבד: זה יותר ממשקל השק"ש והאוהל שלקחתי גם יחד!