איך בוחרים מקום ישיבה?
-
יש לנו כרטיסים לטיסה לבנגקוק דרך פינלנד
הזמנו בנהורה טורס דרך פינאיר-החברה הפינית
איך בוחרים עכשיו מקום בטיסה?
הטיסה ב8.4 בשעה 01:00 בלילה.
-
איך בוחרים מקום ישיבה? פשוטבמייל ששלחו לך,כתוב לך,את יכולה דרך amdeus my trip. שלושים ושש שעות לפני הטיסה,להדפיס כרטיס טיסה עם מקום ישיבה,חינם,מופיעה. תמונה של מקום הישבה שלך בירוק,לחיצה על שינוי מקום,כל האיקסים x תפוס, יש להכניס את קוד ששלחו לך ושם משפחה,אפשרות שניה ,והיא בתשלום ,של 20. 40. 60. איירו,לא ממליץ,ניתן למצוא מקומות טובים מאוד בחינם,או בנתבג לבקש מקום , אוהב לטוס עם הפינים,בארוחה יין אדום או לבן,בירה. ושתיה קלה חינם,במשך הטיסה ניתן לגשת למיטבח,לבקש קפה,ונשנושים,תהנו
-
איך בוחרים מקום ישיבה?יש אפשרות דרך אתר האינטרנט של חברת התעופה, לשנות פרטים או לקבוע מקומות ישיבה ללקוחות שרכשו כרטיס, או לחילופין לבקש מהסוכנות שממנה קניתם את הכרטיס לשריין לכם את המקומות שאתם רוצים בתקווה שהם עדין פנויים.
-
איך בוחרים מקום ישיבה?אני גם טס בחברה הפינית עם משפחתי בספטמבר
אנחנו נוחתים בבנגוק וממשיכים לצ'אנג מאי עם תאי איירליינס
האם יש אפשרות עם החברה הפינית לשלוח את המזוודות
ישירות לצ'אנג מאי?אם כן אז כיצד עושים זאת
-
איך בוחרים מקום ישיבה? אוליעליך לשאול בנתבג.
-
איך בוחרים מקום ישיבה?השאלה עם הטיסת המשך הוזמנה כאופציה דרך חברת התעופה הפינית או לא? כי אם הזמנתם לבד את טיסת ההמשך לא תהייה אפשרות שהכבודה תגיעה ישר לצ'אנג מאי.
אבל עם כן, אז כשתעשה צ'יק אין בשדה התעופה בבן גוריון תבקש שהכבודה תגיע ישירות לצ'אנג מאי.
-
אפשר לשאול כמה עלה לכם הכרטיס דרך Finnair?באתר חברת התעופה יש אפשרות לשנות מקומות ישיבה, לבחור ארוחה וכו' באמצעות הזדהות עם מספר ההזמנה/כרטיס (מצורף צילום מסך).
אשמח גם לקבל תשובה על השאלה בכותרת ההודעה.
תודה!
-
אפשר לשאול כמה עלה לכם הכרטיס דרך Finnair?בווודאי,טיסה לתאריכים 8.4 עד 25.4
לילד 930 דולר ,ומבוגר 1030 דולר, בהחלט זול משמעותית מאלעל לתאריכים אלו בגלל שזה נופל על פסח....
הוזמן בחודש אוקטובר לפני כחצי שנה בערך....
דרך אגב ליל סדר נהיה בקוסמוי צריך להזמין מקום מראש או משהו בבית חבד?.... אם נחליט לחגוג שם...
-
אפשר לשאול כמה עלה לכם הכרטיס דרך Finnair?לי זה עלה 640 איירו. השתמשתי בכרטיס פינאייר פלוס. כמו הנוסע המתמיד של אל על..לא. עולה לעשות כרטיס כזה. בפינאייר.אני טס איתם הרבה . כך שיש הרבה לי ניקודות.. ממליץ .
-
אפשר לשאול כמה עלה לכם הכרטיס דרך Finnair?צריך להירשם הרשמה לליל הסדר
-
אפשר לשאול כמה עלה לכם הכרטיס דרך Finnair?צריך להירשם הרשמה לליל הסדר
-
אפשר לשאול כמה עלה לכם הכרטיס דרך Finnair?ואווו שילמת ממש זול!!! דרך מי אתה מזמין?
עכשיו אני יכולה להירשם לפינאיר פלוס? זה ייתן לי משהו לטיסה???
-
אפשר לשאול כמה עלה לכם הכרטיס דרך Finnair?מחיר נחמד מאוד!

כשתחזרו, אשמח לשמוע על חוויית הטיסה עם Finnair (שירות, איכות מטוסים, טרנזיט בהלסינקי וכו').תודה!
-
פינאיר פלוספקרן כרטיס פינאיר פלוס את יכולה לעשות,אם זה באתר שלהם ,או במטוס ,במושב שלפניך ישנם חוברות ודף מיוחד לזה. במידה ואת עושה דרך האינטרנט את מקבלת במייל מספר כרטיס חבר,ומראה אותו בנתבג ומאוחר יותר יגיע אליך בדאר כרטיס,כרגע. זה לא יעזור לך להוזיל את הכרטיס שרכשת,אבל תקבלי 8000 נקודות ,