ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

השכרת רכב מתחת גיל 25

פורום צפון אמריקה
    5
    6
    1081
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • איתן 123
      איתן 123 נערך לאחרונה על ידי

שלום, אני ואשתי רוצים לשכור רכב לחודש במערב. אשתי מעל 25 ואני 24..

בממס"י נתנו לנו הצעת מחיר כ 950 דולר לחודש כולל כל הביטוחים (צד ג', ופטור מהשתתפות עצמית). אולם אם אני רוצה לנהוג- צריך להוסיף 25 דולר ליום כיוון שאני נהג צעיר..

האם המחיר טוב?

יש אולי סוכניות רכב ששם יותר גמישים עם הסיפור הזה? חסר לי חודש וחצי לגיל 25... אנחנו מתכננים לנהוג הרבה,  וזה די קריטי שגם אני אוכל לנהוג! תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • reuben13
        reuben13 נערך לאחרונה על ידי

השכרת רכב מתחת גיל 25

בדוק ב-HERTZ.CO.IL, לפי מה שנכתב בפורום בעבר, סוכנות זאת זולה יחסית להשכרות רכב לצעירים מגיל 25.

יש להם הנחות לבעלי כרטיסי אשראי מסוימים כגון: "חבר" או "קרנות השוטרים" וכד'.

גם עושים הנחות למי שעושה חברות במועדון של הרץ ישראל תמורת תשלום מסוים, אבל זה יכול להתשלם.

גם ALAMO.CO.IL עושה הנחות לבעלי כרטיס אשראי מסוימים.

קח בחשבון שלשני הנהגים צריך שיהיה כרטיס אשראי בינלאומי.

• אנשיםטובים
          אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

השכרת רכב מתחת גיל 25

איזה סוג רכב?

אני מציע לא לשכור פחות מ full size כי אחרת יש סיכוי שהמזוודות לא יכנסו בבגאז' ותאלצו לשים במושב האחורי (תלוי כמובן כמה מזוודות ואיזה גודל). כשסופרים ציוד לא לשכוח את הטרולי, תיקי גב, ציידנית וכו'.

מבלינת מחיר - המחיר נשמע סביר, אבל שוב תלוי בסוג הרכב, מקום ההשכרה וכו'.

מומלץ לעשות השוואה בין הרבה סוכנים ולא להתבייש לבקש הנחות ולהתמקח. לא תקבל 50% הנחה, אבל 10% אפשר לקבל יחסית בקלות.

לגבי נהג צעיר - קודם כל אין שום גמישות לגבי הקביעה שאתה נהג צעיר. לא חודש ואפילו לא יום.

מבחינת מחירים - בזמנו הוזכר פה שהרץ יחסית פחות יקרים לנהג צעיר. מצד שני הרתץ יחסית יקרים בתעריך הבסיסי אז לך תדע.

אפשר לעשות אולי פתרון יצירתי של כמה השכרות או כמה חוזים - בחלק מהם מותר לך לנהוג ובחלק לא. למשל בחלק של טיול עירוני שמאופיים במעא קילומטרים תוותר על נהיגה, ובחלק עתיר נסיעות תשלמו אקסטרה. אבל זה עשוי להיות מסובך לוגיסטית ולייקר בסך הכל.

• may east
            may east נערך לאחרונה על ידי

השכרת רכב מתחת גיל 25

25$ זה עלות ביטוח. מה לגבי עלות נהג שני ?

• reuben13
              reuben13 נערך לאחרונה על ידי

השכרת רכב מתחת גיל 25

נכון, אם לא מדובר בלקיחת הרכב במדינת קליפורניה יש גם לשלם על הנהג הנוסף, ללא קשר לגיל, אבל סוכנויות ההשכרה מציעות תוכניות הכוללות נהגים נוספים בשאר המדינות.

• shira1990
                shira1990 נערך לאחרונה על ידי

השכרת רכב מתחת גיל 25

הרץ היא הסוכנות היחידה שלוקחת 15 דולר ליום לנהג צעיר (נכון לאוקטובר האחרון). שווה לבדוק.

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון