הקרקס בבודפשט
-
הקרקס בבודפשטשמוליק...
כהרגלך בקודש אתה מצליח לגרום לאישתי לשאול בפעם המי יודע כמה... מה, מה מצחיק אותך בעודך בוהה במסך הגלאקסי?
ואני אוסיף, כמה כיף להיות בחברה טובה של אנשים טובים שהצרות שלהם בחיים זה איזו שורה לבחור בקרקס של בודפשט. מתכון מוצלח להגיע ל-120.
-
הקרקס בבודפשטמיקי -

ושחס וחלילה לא יובן לא נכון - אני סתם מתבדח לי ובהחלט אפשר להניח שלו היה מתמזל מזלי להגיע לבודפשט - הייתי גם אני מתחבט בשאלות הרות גורל אלו.
ולסיום - מיקי - מצטרף לאיחולך - אמן כן יהי רצון.
-
הקרקס בבודפשטשמוליק

ושלא יהיה ספק , קראתי בהנאה (אמתית) כל תגובה כאן!
ובקשה צנועה,
תביאו לנו תמונות מבודפשט והקרקס

-
הקרקס בבודפשטשוב הרסת אותי מצחוק. חחחח. וגם אותי שאלו מה אני צוחקת מול המסך
-
הקרקס בבודפשטחחח.... בעוד שמוליק קורע אותי מצחוק - נזכרתי שעוד לא הזמנתי כרטיסים לקרקס...
אז זהו- עכשיו יש כרטיסים ! שורה 2 כסאות 1-9 (בין 2 ל-3 ומול כניסת האמנים ! )
לא הלכתי על השורה הראשונה (אבק ונחשים ? באנו להנות...) אבל העדפתי להישאר קרוב ולא ביציע...
שבוע קסום לכולם !
-
אהה גם בעיני זו היתה תעלומה גדולה!ומה התברר? שהכסאות האפורים הם לא כסאות. אני לא זוכרת אם בכרטיסים שלנו היה כתוב שורה 1 או 2 אבל הרי בוחרים ע"י סימון בציור ובחרתי את השורה הראשונה שמופיעה באדום, וזו אכן היתה השורה הראשונה. לפנינו היתה איזו מעין במונת נמוכה (בגובה הברכיים ככה, לא להבהל) שהפרידה בינינו לבין המעקה. לכן כתבתי איפשהו קודם שהיה לנו ה-ר-ב-ה מקום לרגליים (על הבמונת הזו).
-
אהה גם בעיני זו היתה תעלומה גדולה!ענת, תודה רבה על ההסבר וההבהרה. אותי לפחות את בהחלט הצלחת לשכנע. אלו הכרטיסים שאזמין לנו.
המון תודה
לימור
-
לאור הביקוש הרב, קצת תמונות מהקרקסהאישה שלצידי כל כך מוכשרת, שגם עם מצלמה שלא כל כך מתאימה לצילום בחושך, היא הצליחה להוציא תמונות מעולות מהקרקס. אני מצרף פה קצת ממעשה ידיה,
תהנו!!!!!!!!!!!
-
לכל חוששי הנחשים, הנה האיום במוחש -
לכל חוששי הנחשים, הנה האיום במוחשאבל תגיד - עולם קטן - באיזו שורה ישבת??
היה אבק?
היו נחשים?
היו סוכריות?
אני במתח...
-
לכל חוששי הנחשים, הנה האיום במוחשאלונוצ'קה - אוקיי. בין 9 ל-10

ענת - תודה רבה על ההבהרה ופענוח התעלומה

- מתי אתם נוסעים?
עולם קטן - תודה רבה על התמונות! מצטרפת לשאלה של שמוליק - באיזו שורה ישבתם? לפי התמונות ישבתם ביציע ולא באולם.
שמוליק - אני חוששת שהמסכה שלך התמלאה בכ"כ הרבה אבק שאתה לא רואה את הנחשים של עולם קטן

שבוע טוב,
עפרה
-
איכס נחשים וזוחליםבתמונה התחתונה בהודעה שיש בה 5 תמונות רואים את פתרון התעלומה של שורה 1 ביציע המרכזי, שבדיוק עניתי עליה קודם. התמונה מצולמת ליד כניסת האומנים והיציע שדוסקס פה נמצא קצת שמאלה מהמרכז (הוא בדיוק במרכז בפועל, זה רק עניין של זוית הצילום). אם מסתכלים רואים שיש שם משהו שנמצא בעצם בשורה הראשונה אבל הוא לא כסאות. בשאר ההיקף של העיגול כן יש כסאות בשורה הראשונה. אז השורה הראשונה שם בעצם קצת יותר רחוקה, אבל בול באמצע וללא הפרעות.
לגבי הנחשים, אצלי הנחש הגדול פשוט זחל באין מפריע ועלה על הדבר האפור הזה שמפריד בין הזירה לקהל. בשבילי זה היה מספיק בשביל לברוח אם הייתי יושבת שם, או לחרב לי את ההנאה. אבל אולי זו רק אני שלא מחבבת נחשים

-
איכס נחשים וזוחליםענת, גם בשבילי. קרוב לוודאי שבאותו רגע הייתי בורחת משם וגם אם לא מבחינתי הייתי עסוקה בשאר הזמן בלבדוק את הרצפה וכל מה שמסביבי ומסביב משפחתי. להנות בטוח כבר לא הייתי נהנית.
אני השתכנעתי - יציע שורה ראשונה מול כניסת האומנים!
מוזר! ניסיתי לשחק עם המקומות ביציע והוא לא נותן לבחור במושבים בין 9 ל-10 אלא רק בין 12 ל-11 או בין 11 ל- 10 בצד שמאל או בין 7 ל-8 ובין 8 ל-9 בצד ימין. נסיתי במועדים שונים ובכולם ניתנו אותן אפשרויות בחירה.
למישהו יש מושג למה?
-
איכס נחשים וזוחליםובכן חברים, כמו בכל סיפור בלשי משובח, הפרשה מסתבכת אך קרובה לפתרונה.
לאחר שתעלומת השורה הראשונה ביציע נפתרה במעבדות המשוכללות של ענת. בי. איי שיכלה לכל זוויות הצילום, לאחר שהנחש יצא ממחבואו ונלכבד בעדשות הסוכן עולם קטן שיצא לזירה באמתלת טיול אירוסין ולאחר שכל האבק נמצא על משקפיו החבוטים של עבדכם הנאמן, לאחר כל אלה נותרה שאלת המפתח בלתי פתורה עדיין -
לאן נעלם כסא מס׳ 10???
בין הפותרים נכונה תוגרל סוכריה ענקית!!
האם הנחש יפתה את הלולינית?
האם מסי יכבוש את כסא מספר 10?
האם מותר לקבל סוכריה מזרים?
האם האבק יתפזר סוף סוף?
על כל אלה ועוד בפרק הבא של הסדרה המשובחת - הקרקס מבודפשט.
שבוע מצויין לכולם
שמוליק
-
איכס נחשים וזוחליםהיי
אנחנו טסים ב-1 למאי .
ומילא הנחשים ... אבל יש שם תנין !!!!!!!!!!!!!
-
איכס נחשים וזוחליםליצן עם סוכריות זה נחמד , אבל כשהנחש מגיע לליטוף ליושבי השורה הראשונה - אני שמחה שהזמנתי לשורה 2 !!!!!!!!!!!
-
איכס נחשים וזוחליםמה יש לכם נגד נחשים ותנין? חכו, חכו, יש שם מישהי ששוכבת בארון מתים מכוסה בחולדות. ותודה לאל שישבתי ביציע ולא בצמוד לזוועה הזאת. ועוד משהו - במערכה השנייה הזירה הופכת לכלוב טיגריסים גדול וכשיושבים יותר גבוה רואים את כל הטיגריסים ולא רק את הישבן של זה שיושב לך מול הפרצוף.
-
איכס נחשים וזוחליםאני תוהה האם ההופעה שם לא משתנה לפעמים. למעשה מי שהופיע כשהיינו שם (וגם אלונה כנראה כי זה אותו דבר) היה קרקס אורח מאיטליה.
אני הייתי לפני כמעט שנה. אולי עכשיו ההופעה אחרת. אולי אין זוועת כאלה כבר

-
איכס נחשים וזוחליםלי, adi ו- ע ע נראה מי מכן תזכה בסוכריה הענקית שמציע שמוליק

חוזרים לילדות בקרקס הזה(גם למי שרגיל לכך מילדותו וגם למי שערג לכך בילדותו).
לכן אולי זה לא מקרי שיצא לנו כאן דוקטורט.
שבוע טוב

-
איפה ישבנו?כשבאנו לקנות כרטיסים נשארו כרטיסים רק ביציע.
המלצה שלי, מי שיכול להשיג לשורה הראשונה שייקח.יש הרבה אינטרקציה עם הקהל שמתרחשת בעיקר עם היושבים ראשונה במלכות.
כשהיינו במקום הופעלו מתזי רסס של מים, הועפו כדורים לעבר הקהל, חולקו סוכריות, ונשמר קשר יפה עם הקהל. לטעמי זו חוויה די נדירה, בטח לילדים.