טיסה עם Ukraine Airlines
-
שלום לכולם,
אני ובעלי מחפשים טיסה לתאילנד באוקטובר, ומצאנו טיסה במחיר ובאורך סבירים עם Ukraine Airelines.
הבעיה היא החברה הזו לא זוכה לתשבוחות ברשת...
אשמח לדעתכם...
תודה!
רוני
-
טיסה עם Ukraine Airlinesטיסה קשה.
4 שעות לקייב + 11 שעות מקייב לבנגקוק.
-
טיסה עם Ukraine Airlinesהיי רוני,
לדעתי האישית (ולא כסוכן), אם ההפרש הוא לא יותר מ200 דולר שווה לטוס עם חברות אחרות כדוגמת הירדנים, תורכים וגם הקטארים...
להעביר 4 שעות בשדה בקייב זו לא חוויה...
-
טיסה עם Ukraine Airlinesהייתה לנו גם אפשרות לטיסה זולה עם החברות האוקראיניות אך לאור המצב שם ארוסי לא הסכים אפילו לדבר על זה והלכנו על הרואיל.
-
טיסה עם Ukraine Airlinesבקר טוב.טסתי איתם בפסח.בסך הכל בסדר.המטוסים בואינג 767 ללא מסך אישי.הטרמינל בסדר גמור.הטיסה מקייב כ9 שעות.זה לא 11 סתם זורקים פה מספרים.נכון אי אפשר להשוות לטורקיש שיש מסך אישי ואוכל מעולה.אבל יש מקום לרגליים ואם המחיר טוב לכי על זה.לסיכום יותר טוב מהמטוסים של אוזבקיסטאן פחות טוב מטורקיש סעי ותהנייי
-
לא להתקרב אם יש לך ברירה!!!! Ukraine Airlinesטסנו איתם בפסח - החברה הכי גרועה שטסתי איתה עד היום וטסתי עם הרבה חברות.
המטוסים ישנים והכי פשוטים שיש, צפופים נורא, אוכל מזעזע שאין דברים כאלה, צוות אנטיפטי ברמות קשות ביותר (בחיים לא נתקלתי בכזה יחס מגעיל וחצוף). בשדה בקייב אי אפשר לקנות אוכל או שתיה בכסף זר רק כסף אוקראיני ואין שם מקום להחליף כסף (גאוני נכון?)
החוויית טיסה הייתה ממש קשה.
ההפרש במחיר מכל חברה אחר היה גדול מאוד ובגלל שטסנו משפחה שלמה החיסכון בכסף היה כמה אלפי דולרים - שבסופו של דבר היה שווה לחסוך. אבל אם יש לך משהוא אחר בהפרש לא גדול - אז אל תבחר באוקראינים.
אם אתם כן מחליטים ללכת עליהם - צריך להיות מוכנים ולדעת למה לצפות, כדיי לא להתאכזב ולהתכונן בהתאם - להביא אוכל מהבית, לדאוג לשתייה בהמתנה בקייב, להביא משהוא להעביר את הזמן בטיסה, ולהתכונן ליחס המגעיל של הצוות
-
לא להתקרב אם יש לך ברירה!!!! לעמליהאמליה גם אני טסתי איתם בפסח.טסנו עם הבואינג 767 והוא לא צפוף.באיזה מטוס טסתם?
-
תרגיע בבקשהbangkok10אני לא זורק סתם מספרים.
טסתי איתם לפני 3 שנים ,הטיסה מקייב לבנגקוק ארכה 11 שעות.
-
תרגיע בבקשהbangkok10איתן בקר טוב ידידי..לא התכוונתי לפגוע לפני 3 שנים לדעתי היתה חברת אירוסוויט לפני שהיא פשטה את הרגל.מה שאני אומר בפשטות עם המטוס בואינג 767 ההמטוס טוב ונוח.זה לא טשקנט עם המטוס 757 ששובר את הגב.אם המחיר אטרקטיבי לדעתי שווה.בכל מקרה עמליה טסה גם בפסח והיא יכולה לחזק את שאמרתי זה בסביבות 8:45 שעות מקייב
-
היי BANGKOKבדקתי - בואינג 767 גם אנחנו.
איך לא היה לך צפוף? זה היה מזעזע!
אפילו יחסית לאלעל זה היה צפוף....
-
אורך הטיסהיכול להיות שזה תלוי בסוג המטוס באמת....
טסנו בפסח, הטיסה לקחה 9 שעות בהלוך ו 9.5 בחזור
-
היי BANGKOKעמליה בקר טוב...לא היה לי צפוף ואני 1.87מ המטוס היב מלא כי זה פסח.השרות לא כמו בטורקיש אבל בסדר.זה נכון מה שכתבת על הזמנים.הטיסה חזרה קצת יוצר ארוכה.אבל 11 זה בטוח שלא.לעניות דעתי אם ההפרש במחיר משמעותי והמטוס 767 לי היה בסדר. דרך אגב אני אוהב לקרוא את מה שאת כותבת
-
היי BANGKOKקודם כל - תודה

בדיעבד הייתי עושה את זה שוב כי זה חסך לנו המון כסף, וזה בסך הכל הטיסה להגיע לגן עדן אז.... מצד שני אולי הייתי מתאמצת יותר למצוא משהוא אחר. בסוכות אני טסה שוב הפעם עם הקטארים - נראה איך זה יהיה, יותר עצירות, יותר טיסות אבל האיכות אמורה להיות משהוא אחר!
-
היי עמליה!!איזה כיף סוכות . .מקווה שמזג האויר יאיר לך פנים ולא יהיב גשם.אני טס בנובמבר עם רויאל... בדרך כלל אנחנו מזמינים 9-8 חודשים מראש אז המחירים סבירים יחסית...
-
היי עמליה!!לפני חודשיים טסתי עם האוזבקים.המטוס היה 767-400 .לי אישית היה מאוד נוח ואני 1.85
-
היי עמליה!!צודק. 767-400 מטוס נוח עם מסך אישי.אבל ברוב המקרים אחת הטיסות עם העגלה 757 דרך אגב זה עדיין אותו טרמינל או שעברו לחדש?
-
היי עמליה!!טרמינל חדש.יש שם אפילו המבורגר...
-
טיסה עם Ukraine Airlinesתודה רבה לכולם!! אני אשקול שנית...
-
טיסה עם Ukraine Airlinesכבר עדיף עם האוזבקים, קונקשנים יותר קצרים
והטיסה מחולקת לשניים, 5-6 שעות המתנה 3 שעות
ושוב 5-6 שעות , הנחיתה בבנקגקוק וגם בארץ ב-08:00 בבוקר.
מטוסים חדשים 767, יש מסך אישי, האכל ? להנמיך ציפיות.
-
ומה עם קטאר איירווייז?אחרי שקראתי את תגובותיכם המועילות, המשכתי בחיפושים ומצאתי טיסה משתלמת עם קטאר, כולל עצירות קצרות בקפריסין ובדוחא.
מה דעתכם? האם בשדה בקטאר ניתן לקנות אוכל/שתייה בשדה?
יש סכנה מוחשית לאי הגעת מזוודות בגלל ריבוי העצירות?