משדה"ת לקוואסן
-
שלום,
טסה לתאילנד לשלושה שבועות, כמה שאלות:
1. איך מגיעים משדה"ת לקוואסן, אוטובוס? מונית? מה העלויות?
2. הקשר הישראלי עדיין קיים? איפה זורקים את התיק בשביל לחפש מקום לינה ללילה?
3. יש המלצות למקומות לינה זולים אך נקיים בסמוך לקוואסן? אני בחורה שתישן לבד, אז צריך להיות גם סימפטי מההיבט הזה(השותפה לטיול מגיעה יום אחריי...)
4. כמה כסף צריך ליום, בלי חישובים של טיסות?
5. איזה בית חב"ד הכי מומלץ לליל הסדר ולחג עצמו? (שומרות כשרות ושבת...)
6. מה עלויות של הארוחות בבית חב"ד? (סתם שנדע סדר גודל לעלויות הטיול... יש מצב שנמצא את עצמנו שם די הרבה...)
7. איים מומלצים במיוחד?
8. המלצות לטיולים ואטרקציות בצפון?
9. כמה עולות טיסות פנימיות, וכמה עולות הנסיעות האינסופיות באוטובוסים?
10. מזוודה או תיק תרמילאים...?
תודה רבה!!
שירי
-
משדה"ת לקוואסן1) מונית ספיישל. 400 באט.
2) לא,זה נהיה "המרכז למטייל".יש שם שמירת חפצים.
3) נסי את new siam 2
4) 70 דולר ליום לאדם
5) לא יודע.
6) לא יודע
7) פוקט קוסמוי
טיול ג'יפים של ה"טאנה" ל 3 ימים.אומגות - flight of the gibbon9) טיסה פנימית ממוצע של 100 דולר לאדם לטיסה.
10)מה שנוח יותר.אני תמיד על מזוודה קשיחה.
-
משדה"ת לקוואסןתודה רבה!
-
משדה"ת לקוואסןהארוחות בבית חב"ד בין 100 ל-200 בהאט יחסית
יקרות בגלל הכשרות אך יש לציין שהמנות גדולות.
משדה"ת לקואסן דרך חסכונית לרדת לקומת הקרקע
לקחת את הרכבת הקלה עד לתחנה האחרונה 12 דקות
45 בהאט ומשם מונית לקואסאן 100 בהאט.
-
משדה"ת לקוואסןבכל בית חב״ד, שתבחרו לחגוג את ליל הסדר, אתם תהנו. היות, ובליל הסדר יהיו הרבה מטיילים, חב״ד חוגגים את ליל הסדר במלון.
לדעתי, נוח יותר להגיע עם מזוודה.
בצפון יש את טיול הג׳יפים של ה-3 ימים וטיולים יומיים כגון: אומגות בג׳ונגל, סנפלינג, בנג׳י, טיול טרקטורונים, מקדש דואי סוטפ, כפר האומנים, הפארק הלאומי וההר הכי גבוה בתאילנד דואי טאנון, מוזאון האומנות.
-
משדה"ת לקוואסןטסה לתאילנד לשלושה שבועות, כמה שאלות:
1. איך מגיעים משדה"ת לקוואסן, אוטובוס? מונית? מה העלויות?
במונית. איך שיוצאים מהטרמינל ישנה עמדה מסודרת של מוניות. עומדים בתור,
אומרים לפקידה מהו היעד שאליו רוצים להגיע,מגיע נהג-ועולים איתו על המונית. בדרך הוא ישאל אותך אם את רוצה לעלות על כבישי האגרה,תגידי לו כן. בסופו של דבר נסיעה משדה''ת החדש עד לקאוסן תקח בסביבות ה40-50 דקות (תלוי בפקקים) ותעלה בסביבות ה300-400 בהט. מין הסתם תרדי מטיסה מלאה בישראלים (?!) ורבים ירצו להגיע לקאוסן, אז תוכלי להצטרף לעוד נוסעים וככה לחסוך בעלויות.
2. הקשר הישראלי עדיין קיים? איפה זורקים את התיק בשביל לחפש מקום לינה ללילה?
לגבי הקשר אין לי מושג. העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה להזמין מקום לינה מראש ולא להגיע ליעד חדש והומה כמו רחוב הקאוסן , לאחר טיסה ארוכה ואז להתחיל לחפש איפה זורקים את התיק והיכן מוצאים מלון. עשי לעצמך טובה ענקית ואת הלילה הראשון תזמיני מראש, ככה הנחיתה שלך תהיה הרבה הרבה יותר קלה ונוחה.3. יש המלצות למקומות לינה זולים אך נקיים בסמוך לקוואסן? אני בחורה שתישן לבד, אז צריך להיות גם סימפטי מההיבט הזה(השותפה לטיול מגיעה יום אחריי...)
רק צריך לחזור אחורה כאן בדפי הפורום ולראות עשרות דיונים שנסובו על אותה שאלה בדיוק. בכל מקרה - חוזר לעצתי מהשורה למעלה, בירורים והזמנות עשי מראש !
4. כמה כסף צריך ליום, בלי חישובים של טיסות?
זה נורא תלוי, משתנה מאדם לאדם, בכל מקרה להערכתי 70-80 דולר לאדם ליום בממוצע (לא כולל טיסות פנים)
5. איזה בית חב"ד הכי מומלץ לליל הסדר ולחג עצמו? (שומרות כשרות ושבת...)
בבנגקוק צ'אנג מאי קוסומי ופוקט יש בתי חב''ד. אין טעם לתכנן את הטיול לפי מיקום הסדר של בית חב''ד. כולם אותו דבר, איפה שתהיי - שם תעשי.
6. מה עלויות של הארוחות בבית חב"ד? (סתם שנדע סדר גודל לעלויות הטיול... יש מצב שנמצא את עצמנו שם די הרבה...)
הכי טוב להסתכל באתר שלהם : חב''ד תאילנד
7. איים מומלצים במיוחד?
המון. אין מה לרשום לך את כל האופציות כי בסופו של דבר את תגיעי בדיוק לפוקט קופיפי קוסומי וקופנגן.
8. המלצות לטיולים ואטרקציות בצפון?
המון. חזרי אחורה בדפי הפורום, יש המון דיונים על זה, או פני לסוכנות שמתעסקת עם אזור הצפון למשל : כוכב הצפון
9. כמה עולות טיסות פנימיות, וכמה עולות הנסיעות האינסופיות באוטובוסים?
יש לך 2 אפשרויות להזמין טיסות פנים. או דרך סוכנות נסיעות או דרך אתרי האינטרנט של חברות התעופה. באתרי האינטרנט של חברות התעופה תוכלי לראות בדיוק כמה עולה טיסה ממקום למקום.
10. מזוודה או תיק תרמילאים...?
מה שנוח לך
לא חושב שיש הבדל גדול. אני אוהב מזוודה
-
משדה"ת לקוואסןמשדה התעופה את יכולה לקחת את הרכבת הסיטי ליין עד לתחנה האחרונה פאייה תאי ( כ 25 דקות עד 30 דקות נסיעה ) - עלות 45 באט .
ביציאה מהתחנה תוכלי לקחת מונית עד לקאווסאן בעלות של עד 100 באט ( לפי מונה ) והנסיעה לקאווסאן זה עוד 20-25 דקות .
-
משדה"ת לקוואסן1. מקומות לינה זולים ליד הקוואסן : יש לך מול המטייל את הפור סנס 450 באט לחדר ליחיד וצמוד ללמטייל את הלקי שהוא אפילו זול יותר 400 באט ,שניהם נקיים ,אני מעדיפה את הראשון.
2.יצא לי לחגוג את ליל הסדר פעמיים בסאמוי ומאד נהניתי ,אבל - בכל מקום שיש בו בית חב"ד את יכולה להיות בו בחג ולהנות כך שאל תתכנני את המסלול שלך לפי בית חב"ד ספציפי..
3. זה לא משנה על אילו איים נמליץ לך, אם את מחפשת קרבה למקומות כשרים,את תצטרכי לתכנן מסלול בהתאם לבתי חב"ד שנמצאים כפי שכתבו לך בבנגקוק,סאמוי,פוקט וצ'אנג מאי. בקופנגן יש את הבית הישראלי וגם שם יש ארוחות כשרות.
4. לא כתבת כמה ימים את מתכננת בצפון ,אבל קחי בחשבון את הסונגקראן- פסטיבל המים בתאריכים 13-15.4 שמאד מומלץ להיות בו .הוא אמנם נחגג בכל תאילנד אבל בצפון חוגגים אותו בענק.אם את מגיעה בתאריכים אילו תשרייני לעצמך טיסה ומלון/גסטהאוס מראש .
יש המון טיולים בצפון , מצטרפת להמלצה על כוכב הצפון ולאומגות.
5. טיסות פנים- תלוי באיזו חברה . לתשומת ליבך , מאותו שדה בו את נוחתת
ממריאות הטיסות של חברות בנגקוק אייר ותאי אייר. שאר החברות טסות מהשדה הישן,
אילו החברות הזולות יותר אבל את צריכה להוסיף לתכנון זמן הגעה לשם.
תכנון נעים

-
משדה"ת לקוואסן1. מקומות לינה זולים ליד הקוואסן : יש לך מול המטייל את הפור סנס 450 באט לחדר ליחיד וצמוד ללמטייל
יש לקחת בחשבון שהמקום הומה ישראלים וכיוצא מזה רועש , בלילה רעש הברים מורגש מאוד בחדרים וכמו כן מומלץ מאוד להביא כרית משלכן לחדר כי מה שיש בחדר פשוט לישון על בלוק...הכרית קשה בצורה מפחידה !
הדבר הכי טוב שיש במקום הזה הוא המסאז שיש בקומת קרקע , פשוט מעולה !
אם כבר את רוצה לישון בקוואסן והרעש פחות מפריע לך הייתי ממליץ לך לישון
Dang Derm - נמצא צמוד למקדונלס , מומלץ לבחור קומה גבוהה.
-
משדה"ת לקוואסןDang Derm זה כבר מחירי מלון
1250 באט לחדר הסטנדרטי שלהם
לא אוהבים את הישראלים התחמנים שמבצעים צק אין לחדר זוגי ופתאום צץ אורח נוסף בחדר .
-
משדה"ת לקוואסןאייל- ה- D&D כפול במחירו מהפור סאנס -ואני מתכוונת למלון הישן יותר
כפי שהרוזן רשם אילו כבר מחירי מלון
אם היא מחפשת ללילה אחד ובזול- זה אחלה מקום
-
משדה"ת לקוואסןתודה לכל המגיבים! עזרתם לי רבות.
רק שאלת הבהרה אחת בענייני כספים. בעצם שתיים...
1 - האם לקחת מסומן, או לסמוך על כרטיס אשראי, וכן, איפה הכי מומלץ להמיר כסף?
2 - למי מכם שכתב שזה כ-70 דולר לאדם ליום, האם זה נאמר על בסיס חדר או על בסיס אדם בחדר? (האם יעלה לי פחות כשאני בחדר זוגי עם השותפה לטיול? כמה בכלל עולה חדר זוגי?)
תודה....
-
משדה"ת לקוואסןבדרך כלל מומלץ 500 דולר מזומן לאדם והשאר
למשוך בכרטיס אשראי לפי הצורך רצוי סכומים
של 10,000 בהאט ומעלה בכדי להפחית עמלות.
חדר זוגי מתחיל מ-25 דולר בגסט האוס ועד 1000
דולר במלון יוקרתי, תלוי מה הרמה שתרצו.
70 דולר זה מעל 2000 בהאט בהחלט תוכלו למצוא
מלון ברמה גבוהה ל-2 בחדר, גם ב-1000 בהאט
תמצאו חדרים טובים. כמובן שאם תלונו 2 בחדר
תחסכו הרבה.