טיול לאירלנד
-
היי,
אני ואמא שלי רוצים לטוס ל9-7 ימים לאירלנד בסוכות
הבעיה שאמא שלי מפחדת לנהוג שם ואני בן 19 סה"כ
חיפשנו טיולים מאורגנים (דרך סוכנויות נסיעות בארץ) אבל לא מצאנו טיולי משפחות לאירלנד ורק טיולים של 50+
ראיתי שיש אתר שנקרא http://www.paddywagontours.com/
והוא מארגן סיורים לצעירים ורציתי לדעת אם יש חברה כזאת שגם מארגנת טיולי משפחות בשפה האנגלית של כמה ימים עם מלונות וכו'
או המלצה לפתרון אחר?
תודה רבה
-
טיול לאירלנדהקפצה
-
טיול לאירלנדאמיר
אני לא יודעת להמליץ על חברה של טיולים מאורגנים באירלנד, אבל בטוח יש עוד חברות חוץ מ"פדי ווגונס" שקישרת ויש גם טיולים לקבוצות קטנות יותר. אלה פתרונות די יקרים אבל נוחים למי שמתכונת כזו מתאימה לו.
מציעה לכם לשקול פתרון אחר - בתקופה של 7-9 ימים לחלק את הזמן בין דבלין לבלפסט או בין דבלין לגולווי. בכל אחת מהערים תוכלו לטייל עצמאית והיא גם מהווה בסיס מצוין לטיולי יום בתחבורה ציבורית או עם טיול מאורגן בחברות שמתמחות בזה.
היתרון הוא שאתם לא כובלים עצמכם לחברה אחת ולקבוצה אחת למשך כל התקופה, מאפשר גמישות וגיוון בין ימים "מאורגנים" לימים עצמאיים שלכם - ושהות בעיר גדולה תאפשר לכם פתרונות טובים למזג אויר גשום. כך גם לא יהיו לכם מעברי לינה רבים מדי.
מדבלין אפשר לצאת לטיולי יום לאתרים במחוז וויקלו (גני פאוורסקורט, גלנדלוך) וכן להאות' ולאתרי עמק הבוין.
מבלפסט - לאתרי הקוזוויי, לדרי, לאתרי חוף אנטרים וכמובן לטייל בעיר עצמה.
מגולווי יוצאים סיורים לאזור קונמארה, לצוקי מוהר והבורן ולאיי אראן.
בדרך כזו תמלאו 7-9 ימים ללא קושי.
המעבר בין הערים הגדולות קל ופשוט בתחבורה ציבורית (רכבות בדרך כלל נוחות וזולות יותר) או בטיולים מאורגנים. יש חברות שיוצאות מוקדם בבוקר מדבלין ואחרי יום טיול שלם יעבירו אתכם ללינה בגולווי.
אם המתכונת הזו מתאימה - תבדוק ברשת ותראה שפע של הצעות, רובן יהיו יותר זולות מההצעות בקישור שהעלית לכאן. תוכל לקרוא המלצות מעודכנות ב Trip Advisor .
בבית המלון שבו תתארחו יוכלו לעזור לכם להשתמש בתחבורה הציבורית או לתת עוד המלצות ספציפיות.
בהצלחה, יעל