מחירי מלונות בסופ"ש
-
שלום,
יש לי 2 שאלות לגבי זה.
האם מחירי הלינה בסופי שבוע יקרים בכל הערים הגדולות ?( אני מתכוון ל LA, ספ, ווגאס, סן דייגו, ניו יורק) ובכמה זה יותר יקר?
מה נחשב סופש? שבת וראשון?
אנחנו זוג ששומר שבת ואני מעדיף לעשות את השבתות בעיר גדולה כדי שיהיה אפשר לטייל, אז אני רוצה להיערך כלכלית

תודה
-
מחירי מלונות בסופ"שמחירי בתי המלון בארה"ב - כמו בכל מקום בעולם - תלוים בהיצע ובביקוש. לכן - כעיקרון, בלאס וגאס המחיר בסופ"ש מרקיע, כי בעיר הזאת יש ביקוש הרבה יותר גבוה בימים האלה.
בשאר הערים הגדולות בארה"ב, לעתים זול יותר בסופ"ש דווקא, כי במשך השבוע מגיעים לערים אנשי עסקים רבים והתפוסה במשך ימים אלה גבוהה יותר מאשר בסופ"ש.
לגבי וגאס, אני ממליץ דווקא לטייל באמצע השבוע. פחות אנשים, יותר נעים להתהלך בבתי המלון ובאתרים המרכזיים.
לגבי שאר הערים, פשוט יש להשוות מחירים באתרים השונים. כ"כ, קשה לבנות מסלול שיתבסס על ביקור בערים בסופ"ש, הרי זמן הטיול מוגבל, נכון ?
-
נזכרתי במשהוברשת בתי המלון/המוטלים של LA QUINTA, יש מבצעים בהם מציעים מחירים נמוכים לסופ"ש, רק שמדובר על ועד שלושה שבועות קדימה:
http://www.lq.com/lq/coolsavings/lmd/index.jsp
והמבצעים האלה רק לבתי המלון של הרשת המשתתפים במבצע באותו הסופ"ש.
-
מחירי מלונות בסופ"שההבדל במחיר לא תלוי רק במיקום אלא גם באופי המלון.
הרבה מלונות, בעיקר במרכזי הערים, מכוונים יותר לנוסע העסקי. שם הכסף הגדול. לכן, בסופ"ש הם יכולים להגיע לחצי המחיר. מלונות עם אופי משפחתי יותר, המכוונים לנוסע הפנאי ולמשפחות, יהיו באופן טבעי יקרים יותר בסופ"ש.
וגאס היא יחסית יוצאת דופן במובן הזה - מסיבות ברורות.
באופן כללי ניתן לומר שיהיה זול יותר במרכזי הערים הגדולות במהלך הסופ"ש.