טיימינג במריפוסה גרוב
-
שלום
אני צריך עזרה בתכנון הביקור:
הנסיעה ליוסמיטי תהיה ממורו ביי ללינה באוקהורסט, שהתכנית היא לטייל למחרת במשך יומיים מלאים בעמק (מדובר על חודש מאי - ואני מניח שמריפוסה גרוב פתוח).
חשבתי שאולי נספיק באותו יום לבקר במריפוסה גרוב. השאלה שלי היא כמה זמן צריך להקדיש לסיור במקום (טיול רגלי,עצמאי קליל) ומה השעה הכי מאוחרת שניתן להגיע לשם לדעתכם ? (הכוונה לא עד מתי פתוח, אלא עד מתי מומלץ לטייל לדעתכם)
תודה
גיא
-
טיימינג במריפוסה גרובאם תגיעו לאוקהרסט בסביבות 13:00-14:00 תספיקו לבקר בנינוחות רבה במריפוסה גרוב שקרובה מאד לאוקהרסט, ולחזור לאוקהרסט ללינה אפילו לפני שיחשיך.
טיול עצמאי יכול לקחת שעה וחצי עד שעתיים, באיטיות ובנינוחות כולל עצירות לצילומים.
יכול להיות שיש פה אפילו הערכת יתר, אבל בכל מקרה אין בעיה לבצע זאת בשעות אחרי הצהרים.
-
טיימינג במריפוסה גרובתודה על התשובה.
מה זה אומר שעות אחה"צ? האם אפשר לטייל ב-15:00/16:00 נניח ?
השאלה אם 14:00 זה הגבול התחתון, כי ראיתי שנסיעה מאוקהרסט לחורשה היא כחצי שעה בערך.
-
טיימינג במריפוסה גרובאפשר לטייל שם בקלות עד 16:00 ואפילו 17:00. שים לב רק לשעות סגירה ולשעת השקיעה.
-
טיימינג במריפוסה גרובמעולה, תודה
האם אתה או מישהו אחר יכול לשפוך אור על שעת השקיעה במאי באיזור הזה ? (ובקליפורניה לאורך החוף) ?
-
טיימינג במריפוסה גרובקצת חיפוש עצמי באינטרנט...
חפש SUNRISESUNSET
-
טיימינג במריפוסה גרובאם תצאו ממורו ביי ב-09:00 תגיעו בקלות לאוקהרסט בסביבות 12:30, ואפילו עם ארוחת צהרים של שעה תגיעו לחורשת מריפוסה בסביבות 14:00, והכל בנחת ובלי דהרה מיותרת בכבישים ותספיקו הכל בקלילות.
-
השקיעה בסמוך ל-20:00 -
השקיעה בסמוך ל-20:00 -
השקיעה בסמוך ל-20:00תודה. כבר מצאתי.
זה בהחלט מעודד שהימים ארוכים בתקופה הזו ואפשר לטייל עד מאוחר.