נסיעה למחוז chaiyaphum
-
שיתוף התייעצות ובקשת עזרה :
נסיעה למחוז chaiyaphum
מטרת הנסיעה ביקור חבר שגר במחוז chaiyaphum. צפון מזרח לבנקוק, משהו כמו 5 שעות נסיעה.
- מה הדרך הנוחה יותר להגיע למחוז chaiyaphum?
חשבנו ישר אחרי הנחיתה (בשעות הצהריים) לשכור רכב ולהתחיל לנסוע לכיוון, למצוא מקום לינה בדרך, האם יש למישהו המלצות?
להמשיך למחרת, להישאר אצל החברים ל 2 לילות, ולחזור לבנקוק ואז או להמשיך בטיסה צפונה או לדרום שמורת קאו סוק והאיים.אנחנו נוסעים זוג + 3 (13,10,7) מה 24.6 לחודש ימים. אוהבי טבע, טיולים רגליים, סביבה כפרית, ללא המון רב, ים כמה שיותר כמו סיני , חוף לבן עצי קוקוס.
לא אוהבים לרוץ, בדר"כ מעדיפים טיולי כוכב. ולצאת מהמסלולים ה"רגיליים". לינות פשוטות.תודה
הדס
-
נסיעה למחוז chaiyaphumהרעיון של השכרת רכב מעולה בתנאי שיש לכם רשיון בינלאומי בתוקף, ואני אישית הייתי מציע ללון לילה בבנגקוק( אפשר במלון בשדה התעופה) ולצאת למחרת מוקדם בבוקר, בגלל שאחרי טיסה מן הסתם תהיו עיפיים,ולא תרצו לשבת עוד 3-4 שעות ברכב.
המסלול המומלץ הוא להגיע לקורטׁ ( Nakhon Ratchasimaׁׂ ) ולהעביר שם לילה ולמחרת להמשיך ל chaiyaphum.
לגבי המשך הטיול חשבתם לשקול להמשיך עם הרכב לצפון (צ'אנג מאי)?
גם זאת יכולה להיות אפשרות, ואחרי שתסיימו עם הצפון יתוכלו להחזיר את הרכב כבר שם ומשם לתפוס טיסה לאיים שבדרום.
אם זאת לא אפשרות אז לחזור לבנגקוק ולטוס לצפון קודם ומשם לתפוס טיסה לדרום.
-
נסיעה למחוז chaiyaphumתודה,
לפי מפות גוגל, הוא מראה שעדיף לנסוע דרך כביש 2 ואחר כך כביש 201, כך שלא עוברים ב Nakhon Ratchasimaׁׂ.
ולאורך הכביש עד המעבר ל 201 יש הרבה לינות. האם יש משהו מוכר או מומלץ?
לגבי ההמשך ברכב לצאנג מאי - האם יש לך הערכה כמה זמן זה לוקח, ונקודות עניין ששווה לבקר בדרך?
תודה
-
כביש אגרה? והשכרת רכב בנגקוק החזרה בצאנג מאיבנוסף רשום נסיעה בכביש אגרה: מה העלות?
והאם יש לך המלצות על השכרת רכב?
תודה
-
נסיעה למחוז chaiyaphumלמרות שתאילנד מדינה ענקית עדין מכל מקום אפשר להגיע לכל מקום.
כביש מספר 2 הוא כביש מהיר ועדיף לכם להשתמש בוא כדי שלא תתבלבלו בדרכים הצדדיות, כי זה מאוד קל.
מ chaiyaphum לצ'אנג מאי הנסיעה לוקחת בסביבות 8-9 שעות, אבל כל הנקודה היא לטייל בדרכים ולעצור ללון כל לילה במקום אחר עד שמגיעים ליעד.
עלות האגרה לרכב פרטי הוא בין 30 באט ל 60 באט תלוי במרחק שעוברים.
הייתי מציע לשכור רכב בחברות המוכרות כגון AVIS, שהם גם הכי זולות כ 800 באט ליום.
-
נסיעה למחוז ממליץ אבל.אם זו הנהיגה הראשונה שלכם בצד שמאל.אני לא ממליץ . במיוחד לא בתאילנד.ישנם אוטבוסים נוחים מאוד. וניתן לישון בהם בכייף. הנסיעה ל קוראט. 300 קמ. ישנם אוטבוסים מהשדה בחינם עד תחנה מרכזית.ומשם לתחנה שניה קרובה יותר לבנקוק.80 באט. ומשם לקוראט 180 באט.בסביבות 3 שעות.אני ממליץ לכם לעשות חניה בקוראט. היא זולה אין הרבה תיירים וזה מה שעושה אותה זולה.העיר השלישית בגודלה בתאילנד.ישנו בית מלון במרכז העיר .קוראט שמו. 600 באט לחדר.ארוחת צהורים בופה.120 באט.מקורט אוטובוס לצפון 9 שעות.
-
נסיעה למחוז ממליץאם יש לכם נסיון בנהיגה בצד שמאל - לכו על זה.
מנסיון, אחרי הטיסה מהארץ הנסיעה מאד מאומצת בעיקר בכל הקטע של האזור האורבני של בנגקוק רבתי. למרות שמדובר באוטוסטרדות, הן מאד צפופות ועמוסות, אבל זה אפשרי בהחלט.
מציע שבדרך תעצרו ללילה באזור קאו יאי ולמחרת תוכלו לבקר בשמורה, ולהמשיך אח"כ ליעד.
השכרת רכב ממליץ על אחת מהחברות הבינלאומיות. יש אפשרות להחזיר את הרכב במקום אחר דבר המאפשר גמישות בתכנון.
במקום לחזור לבנגקוק תמשיכו בנסיעה לכיוון צאנג מאי. בדרך כנסו לשמורת פו-הין-רונגקלה, סעו בזהירות לאורך כביש 12 שעובר שידרוג כמעט לכל אורכו, כנסו לעוד שמורות לאורך הכביש. עצרו בפיטסנולוק ומשם לצאנג מאי. אפשר לעשות את המסלול הזה בנחת בכ- 3-5 ימים. האזור ממש נהדר לטיולים.
-
נסיעה למחוז ממליץתודה על כל התגובות,
יש לנו ניסיון עם נהיגה וטיול ברכב בחול כולל ניווט,
ואין לנו ניסיון עם נהיגה בצד השני, אבל בטוחה שהאיש שלי יסתדר,
אין לנו ניסיון עם טיסות כאלו ארוכות ועוד עם 3 ילדים, לכן מקבלת את ההמלצה של קודם מלון ליד שדה התעופה, למחרת השכרת הרכב.
וגם על הלינה באזור שמורת קאו יאי.
אופציה נוספת -
במידה ויש אפשרות לקבל רכב באזור שמורה קאו יא. מישהו יודע?
לקחת משדה התעופה ואן פרטי ישר לשמורה ולינה שנזמין מראש, ואם נוכל להשכיר משם את הרכב להמשיך בנהיגה עצמית?
נראה לכם שזה אפשרי?
גם לצאת מהבלגן של בנקוק ללא נהיגה לבד, וגם לא לפספס את היום הראשון.
-
השכרת רכב AVISבאתר שלהם אין אפשרות החזרת רכב במיקום שונה מהלקיחה, האם ידוע למישהו אם זה אפשרי?
-
השכרת רכב AVISעד כמה שידוע לי, צריכה להיות אפשרות כזו.
נסו למצוא רכב להשכרה בקישור המצורף. -
השכרת רכב AVISאכן גם לאויס יש אפשרות להחזיר ביעד שונה וכן, יש בעיה למצוא את האופציה הזאת באתר, אבל זה קיים.
שימי לב שמדובר על אתר של אויס תאילנד ולא האתר הבינל של אויס.
בדף הזה יש את האופציה המבוקשת.
http://www.avisthailand.com/EN/booking.php
היתרון של אויס הוא שמקבלים 4 שעות אחור ללא קנס.
אישית אני מעדיף להשתמש בהרץ.
-
השכרת רכב AVISתודה,
לא ראיתי שאוויס נותנים ביטול השתתפות עצמית.
האם אתה מעדיף את הרץ בתאילנד או בכלל באופן כללי?
ולמה?
-
השכרת רכב AVISלכולם יש ביטול השתתפות עצמית. אני לא עושה זאת מחישובים אישיים שלי.
אני מעדיף את הרץ בתאילנד בגלל מחירים טובים יותר (בד"כ) ומגוון מכוניות זמינות.
-
השכרת רכב AVISאחלה. תודה