איסתא-רימו אותי או לא ??
-
צריך שתגידו לי כי אני באמת לא יודע.
סגרתי חבילה מול איסתא לבנסקו (טסים השבוע).
בחבילה המקורית היה: מלון, סקי פס, ציוד ו6 ימי הדרכות.
רשום שמי שרוצה לעשות סנובורד זה עוד 45 יורו.
כלומר המייל המקורי היה ללוקחות סקי וסנובורד כאחד.
ביקשנו להוסיף עבור הסנובורד.
עכשיו רגע לפני הטיסה ואחרי ששילמנו, קיבלתי את הוואוצ'רים ומתברר שסנוברוד זה 3 ימי הדרכות בני שעתיים בלבד כל אחת.
זה בטח לא היה רשום במייל ובמודעות המקוריות מתברר שזה מופיע איפשהו באותיות הקטנות.
אני מניח שהחוק לצידם אבל אני מרגיש מסריח.
השאלה היא אם בכלל צריך יותר הדרכות,
האם כל הדבר הזה הגיוני,
מה דעתכם ומה בכלל צריך אם אפשר לעשות ??
-
איסתא-רימו אותי או לא ??כן זה הגיוני, כלל החברות דורשות תוספת תשלום בעבור סנובורד כנל לגבי ההדרכה של הסנובורד.
לגבי אם צריך את כלל ימי ההדרכה זה תלוי אך ורק בך. אם תזדקק אתה יכול לקנות שיעורים פרטיים
-
איסתא-רימו אותי או לא ??לא יודע אם הם ציינו את העובדה שאתה מקבל פחות שיעורים בסנובורד או לא ולכן לא אוכל לומר לך אם רימו אותך. אבל אכן הרוויחו על חשבונך. בדקתי במפה של בנסקו שיש לי מלפני שנה ועליה רשומים המחירים של השכרת ציוד ושל הדרכה. השכרת ציוד סקי ל-6 ימים עולה 150 לבה והשכרת סנובורד ל-6 ימים עולה 240 לבה, ככה שיש הצדקה לתוספת 45 אירו שהם בדיוק 90 לבה. בתכלס הם משיגים את זה בפחות ככה שהם מרוויחים עליך קצת.
לגבי שיעורים, 6 ימי הדרכה על סקי עולים כמו 6 ימי הדרכה על סנובורד והמחיר הוא 314 לבה, זהו המחיר ליום שלם, כלומר שעתיים בבוקר ושעתיים בצהריים. המחיר ל- 3 ימים, חצי יום (רק בוקר) על סנובורד הוא 116 לבה.
נסה להתווכח איתם ולשכנע אותם להביא לך את ההדרכה המלאה. אם זאת הפעם הראשונה שאתה גולש כל זמן הדרכה יעזור לך.
שיהיה בהצלחה ותהנה!
-
איסתא-רימו אותי או לא ??המחירים עלו משנה שעברה
-
איסתא-רימו אותי או לא ??אם הם עלו אז הם עדיין צריכים לעלות באותו יחס, לא נראה לי הגיוני שפתאום הדרכה על סקי פעמיים ביום למשך 6 ימים תעלה כמו הדרכה לסנובורד פעם אחת ביום למשך 3 ימים.
מחירים מעודכנים מהאתר שלהם:
ציוד:
http://banskoski.com/en/prices/28/
הדרכה: