הקרקס בבודפשט
-
אין סיכוי שהנחש יפתה את הלולינית פשוטכי אין נחשים...
אני חשבתי שאני כבר שכחתי את הנחשים ועלה בדעתי לשאול את הבנים שלי ושניהם פה אחד: לא היו נחשים!
בנות, אף אחת מכן לא תוכל לזכות בסוכריה שכן לא תוכלו להשיב על כל השאלות

-
אין סיכוי שהנחש יפתה את הלולינית פשוטקיפודה -
אני מבקש להזכיר שהפרס הוצא למי שיפתור את התעלומה שנגעה להעלמות כיסא מס' 10 מהשורה השניה שליד כניסת האומנים (אני מקווה שהצלחתי לעקוב...)...

בנוסף - אומנם הנחשים התפוגגו להם אבל עכשיו נוספו אלמנטים חדשים - חולדות, מתזי מים וכדורים...
אני חושש שזה הופך להיות מסובך מידי עבורי.
ייתכן שלעולם לא אסע לבודפשט כי לא אצליח בשום פנים לבחור מקום מתאים בקרקס.
האם הקרקס הזה הוא משל על החיים כאשר כל אחד מחליט היכן כדאי לשבת?
שמוליק
-
אין סיכוי שהנחש יפתה את הלולינית פשוטהפרס הוצע כמובן - ב - ע (אולי אפילו בע.ע), והוא טרם הוצא. אל דאגה.
-
אין סיכוי שהנחש יפתה את הלולינית פשוטקיפודה, כפי שכתבתי פה לפני זמן קצר, לדעתי ההופעות שם מתחלפות כפי הנראה כל כמה חודשים או משהו כזה. לפי התמונות עולם_קטן ראה את ההופעה שאני ראיתי, וגם אלונה. אבל כשאת היית נראה שהיתה הופעה שונה.
אם לא יחליפו, הבודפשטאים לא יבואו שוב ושוב..
-
אין סיכוי שהנחש יפתה את הלולינית פשוטכן כן לגמרי משל על החיים… כל אחד מנסה להחליט איפה לשבת ועד שהוא מחליט כבר תופשים לו/אחרי שהתישב במקום שחשב שהוא הכי טוב נושכים אותו נחשים/מרוב שחופרים (תרתי משמע) נסתמות לו הריאות...
ענתנת, מרגע לרגע עולה הסקרנות שלי לגבי התוכנית ואני מחכה בקוצר רוח לשמוע האם היו או לא נחשים (עולם קטן דיווח לאחרונה על טיול ממאי 2013 ואנחנו בדצמבר 2013) או שמא בני נדבקו ממני בסניליות מוקדמת.

-
אין סיכוי שהנחש יפתה את הלולינית פשוטאחרי שהבנתי שהכרטיסים המועדפים עלי הם בגוש שבין 9 ל 10 בדיוק כפי שהסבירה ענת - ניסיתי להזמין והמערכת לא נותנת בכלל להזמין בגוש זה.
בשלושת הגושים שבין 8-9-10-11 אי אפשר להזמין שורה ראשונה. וניסיתי כמה תאריכים. (לא רק כיסא 10 נעלם...) - מישהו יודע מדוע?
אני חושבת להזמין את ארבעת המושבים בשורה הראשונה ביציע בין 7-8 ההכי קרובים ל 8 (ממש מעל הספרה 2). לפי התמונה שצורפה קודם זה נראה לי מקום טוב. לא בדיוק מול כניסת האומנים אבל לא צדדי. כדאי?
לימור
-
אין סיכוי שהנחש יפתה את הלולינית פשוטאם איני טועה, קראתי באיזה מקום שההופעות מתחלפות פעם בשנה בספטמבר. נחכה לדיווחים של מי שנוסע בחודשים הקרובים ונדע אם זה אכן כך.
-
אין סיכוי שהנחש יפתה את הלולינית פשוטנו זה מסביר הכל - אני, עולם קטן ואלונה היינו כולנו ב 2013 אבלל לפני ספטמבר. קיפודה אחרי. אז קיפודה אתם לא סניליים.
לי, עפרה וכל הנוסעים עכשיו יראו את ההופעה שלך.
אז אם אין נחשים, אפשר לשבת בשורה הראשונה למטה

(באמת חפירה כזו עוד לא נראתה פה, אבל נראה לי שהחפירה שלי לקראת סין לא פחות מעמיקה בזוטות...)
-
אין סיכוי שהנחש יפתה את הלולינית פשוטמזמן לא היה כאן אשכול כזה משעשע וצבעוני

ואחרי כל החפירות - אם הליצן לא יחלק גם לי סוכריה..... אני ממש אתאכזב

כמו שהזכרתם, גם קראתי איפשהו שמופע הקרקס משתנה ומתעדכן מחדש מידי שנה..
במידה ואתם לא מצליחים להזמין את המקומות שבחרתם -
תנסו להתגמש במועד ואולי להחליף לשעה אחרת באותו יום, או להחליף יום...
ואם מצאתם מקום טוב תזדרזו להזמין..
כי אחרי כמה דקות - המערכת יכולה לעדכן שהמקומות כבר נתפסו.
-
אין סיכוי שהנחש יפתה את הלולינית פשוטכשהיינו במופע, הליצן לא חילק סוכריות כלל

קיפי, אצלכם חילק? הרי היינו פחות או יותר באותם תאריכים.
-
אין סיכוי שהנחש יפתה את הלולינית פשוטענת----עם היתם בודקים פשוט באתר של הקרקס, יכולתם לדעת שהתוכנית מתחלפת ב-29 במרץ, לכן אלה שיסעו באפריל לא יראו את התוכנית הישנה.
לימור----מבחינת הזמנת מושבים ישנם 4 גושים, זירה ימין, זירה שמאל, יציע ימין, יציע שמאל,
כאשר הספרור מתחיל מ-1 שנמצא למטה בדיוק באמצע. לכן המושבים הטובים הם 1-9 בשורה הראשונה ועד 1-14 בשורה ה-5. אני נסיתי תאריכים אקראיים באפריל ולא היתה שום בעיה. תגידי את התאריכים ושעות ואנסה לעזור.
-
אין סיכוי שהנחש יפתה את הלולינית פשוטאני מוכנה לתת סוכריה לליצן רק שלא יביאו לי נחשים לזירה .
בעעעעמקווה שעד שאני אגיע לקרקס הנחשים יצאו לפנסיה/יחלו במחלה מסתורית/ יורדו מהמופע
-
כשאת אומרת ליצן למי את מתכוונת?לקיפודי (בן הדוד שלי,המקסים) או למבוגר (הנרגן)?
מעניין אם גם הליצנים היו שונים בפורמט הקודם…בכל מקרה, גם אני לא זוכרת סוכריות .
מה לגבי נחשים ? האם את מחזקת את דעת ה"סניליים" או שאת דבקה בדעתם של נאמני העונה הקודמת?
עדיין גם אם משנים תוכנית אף אחד לא אמר שמשנים הכל ושאין נקודות חיתוך...
החפירות האלו מה זה חמודות בעיני, בכל אופן, הן זוטות אבל "בונבונים של זוטות ילדות"
-
אין סיכוי שהנחש יפתה את הלולינית פשוטIBD תודה על הצעת העזרה. בשורה הראשונה אין בעיה להזמין. למה שורה 5 נחשב טוב?
אני רוצה שורה ראשונה ביציע עם עדיפות לכמה שיותר באמצע. הכי באמצע שהאתר נותן להזמין זה מכיסא 12. שזה נראה לי בסדר אבל יותר מפתה המקום שענת ישבה ואת זה אני לא מצליחה להזמין.
התאריך שאני רוצה זה 3 באוגוסט ב 15:00.
-
אין סיכוי שהנחש יפתה את הלולינית פשוטלבדוק באתר של הקרקס? אבל אז נאבד את כל ההנאה מהחפירה, התיאוריות, הרעיונות וכל זה. האמת משנית פה בשרשור

אבל אם התוכנית מתחלפת כל שנה במרץ, איך קיפודה לא ראתה את אותה תוכנית שאני ואלונה ראינו? או אולי היא מתחלפת פעמיים בשנה? או איך לפעמים.
כפי שהזכרתי כבר, זה היה קרקס אורח מאיטליה כשאני הייתי, האם בכלל יש להקת קרקס קבועה שם או שכל פעם מביאים אורחים לכמה חודשים?
והכי חשוב, סוכריות היו בהחלט כשאנחנו היינו. כשהליצן חילק אותן אני שלפתי משהו ש"במקרה הכינותי מראש" לילדון שלי.. ךא שזה מפצה על סוכריה מעאפנה שנותן ליצן, אבל הוא התגבר.
-
אגב, אסור לצלם בקרקס (עם או בלי פלאש)ראיתי עכשיו בשרשור של עולם_קטן שנשאלה השאלה האם מותר לצלם שם והתשובה היתה שמותר רק בלי פלאש. נראה לי יותר מתאים להתייחס לזה פה ולא בשרשור שם... אז לידיעת כולם - אסור לצלם.
האמת שהשלטים היו די ברורים מבחינה גרפית (את ההונגרית אני לא קוראת) ואפילו הבן שלי שאל אותי "אמא השלט הזה לא אומר שאסור לצלם?" אבל גם אני כמו עולם_קטן העדפתי לחשוב שאסור רק עם פלאש (שיפריע לאמנים, יסנוור, זה באמת יכול להיות מסוכן). אז צילמתי חופשי בלי פלאש.
קצת לפני ההפסקה הגיעה אלי הונגריה מפחידה מאד ואמרה לי דברים תקיפים מאד בהונגרית שוטפת תוך הצבעה על המצלמה. ניסיתי להיתמם אבל הגברת שישבה לידי היתה נחמדה ותרגמה לי - שאסור לצלם.. שאפסיק מייד.
האמת שזה הגיוני, בכל המופעים מהסוג הזה אסור לצלם בגלל זכויות יוצרים. אז אין לי תמונות מהחצי השני

-
אין סיכוי שהנחש יפתה את הלולינית פשוטלימור----אני כתבתי ששורות 1 עד 5 במרכז טובות, כי קרובות לזירה.
אתר באמת מוזר. השורה הראשונה של היציע במרכז בכלל לא ממוספר, כנראה לא למכירה.
הצלחתי לקבל בשורה שניה במרכז היציע רק 3 כרטיסים צמודים, 4 כבר לא הולך.
נסו להתקשר לטלפון שלהם: 3613438300+
-
כמה ליצנים היו לכם ואיך הם נראו?וזה באמת מעניין אותי!
-
כמה ליצנים היו לכם ואיך הם נראו?איזה אשכול מצחיק ועליז שהתפתח כאן...

ענת - אני חושבת שאת סיכמת את האשכול הזה במילים מדוייקות
"לבדוק באתר של הקרקס? אבל אז נאבד את כל ההנאה מהחפירה, התיאוריות, הרעיונות וכל זה. האמת משנית פה בשרשור"

לילה טוב,
עפרה
-
קיפודה, את לא סניליתלא היו נחשים ולא היו אריות.
LBD אני מאוד סומכת על כל המידע שאתה נותן, אך כנראה באתר שלהם משהו לא תקין. אחרת איך אפשר להסביר שאני וקיפודה בסוף נובמבר תחילת דצמבר ראינו מופע שונה ממה שראתה אלונה וענתנת שהיו באביב ובקיץ.