תאריך מועדף לנורווגיה
-
היי,
האם עדיף לטייל שבוע בנורווגיה בתחילת יולי או בסוף אוגוסט?
בעיקר מבחינת מזג האוויר והסיכוי שתהיה ראות טובה.
אלדד
-
תאריך מועדף לנורווגיההסיכוי שתהיה ראות טובה הוא הימור בכל תקופה.
אם מדובר בדרום נורבגיה, באזור היותר פופולרי לטיול - לא נראה לישיש הבדל בין שני התאריכים.
רבקה
-
תאריך מועדף לנורווגיהתודה על תגובתך.
עדיין איני יודע האם מדובר בדרום נורווגיה. מדובר בטיול מאורגן ל- 7 לילות.
אלדד
-
תאריך מועדף לנורווגיהבטח יש לך מסלולים לבחירה???
רבקה
-
תאריך מועדף לנורווגיהאין בחירה. עדיין מתלבט בין כמה חברות. אני מניח שזהו מסלול של האטרקציות התיירותיות הטובות בנורווגיה (פיורדים, קרחונים וכו')
-
תאריך מועדף לנורווגיהלדעתי בתחילת יולי מזג האוויר יותר חם בנורבגיה אך מכוון שזה שיא העונה יתכן שיהיה עמוס וצפוף , לעומת זאת בסוף אוגוסט מתחיל הסתיו ונהיה קריר . אנחנו טיילנו בסוף אוגוסט היה קריר בחלק מהאזורים שביקרנו ובעיקרון היה לנו מזל ויצא מזג אוויר מצויין .
אז תעשו חושבים ותחליטו . בעיקרון נורבגיה מדהימה בכל מצב .
-
תאריך מועדף לנורווגיהוחוץ מזה מה שלא ציינתי זה שבתחילת יולי היום יותר ארוך , מזג האוויר יותר חם כך שבמחשבה שניה הייתי בוחרת בתחילת יולי . לשיקולכם .
-
תאריך מועדף לנורווגיהאנו טיילנו במחצית יוני 12,יום מזג אויר מעולה.חבר שלי טייל בתחילת יולי ותפס גשמים.נורבגיה מזג האויר לא יציב ואין אפשרות להבטיח דבר למרות שבסהכ מזג האויר בתקופות האלה הכי נוח לטייל
-
תאריך מועדף לנורווגיההיות שמזג האוויר אינו צפוי, גם אני הייתי בוחרת ביולי גם בזכות שעות האור הארוכות וגם בגלל שסוף אוגוסט זה כבר סוף עונת התיירות ולכן אתרים נסגרים ו/או שעות הפעילות שלהם מתקצרות.