שוב מנפלאות הלאו קוסט
-
-
שוב מנפלאות הלאו קוסטעוד פעם זה?
לא חסיד גדול של אל על, בכלל לא.
אבל אם הציטוט הבא כתוב בתנאי החברה, אין "קייס" למי שרכש את הכרטיס. פשוט.
מאל על נמסר בתגובה: "על פי רוב מחירי טיסות UP הולך ועולה ככל שמתקרב מועד הטיסה. לעיתים נדירות, בטיסות מסויימות עקב שינוי בנסיבות או עקב שינויים בסביבה התחרותית, המחיר עשוי לרדת".
-
שוב מנפלאות הלאו קוסטמה שלא ברור לי בכתבה זה מה לואו קוסט במחיר של 674 דולר לכרטיס בודד.
-
שוב מנפלאות הלאו קוסטהוא לא שמר על קשר חם עם הפורום,חבל.
600 דולר לפראג אמור להיות מחיר זול????????????
אם היה נכנס לכאן,היה לומד ורוכש אפילו היום בערך ב300 דולר לכרטיס...
ומזמין מזוודה קרוב לטיסה,לומד לחסוך במטען וכסף.
אבל שוב כנראה שזה ויכוח סתמי,וגם אין כאן ויכוח כלל.
למי שמתאים ,סבבה.למי שלא...יש אפשרויות אחרות.
אמה
*בטיסה ראשונה שלנו ,לפראג, נודע לנו שהדיל שלנו עלה ב100 דולר יותר לכרטיס , מרוב הטסים.
בזמנים ההם 200 דולר היה המון כסף בפראג.
-
שוב מנפלאות הלאו קוסטלא נמאס לכם מהקיטורים. למי שלא מתאים LOW COST שיטוס ב-HIGH COST.
-
נו, ברצינותמי קונה כרטיס טיסה לפראג ב680 דולר בהזמנה חודשיים מראש ועוד בחברת לואו קוסט?
זה נראה כאילו הבנאדם התאמץ למצוא את הטיסה הכי יקרה שיש בשוק
-
נו, ברצינותהידיעה הזו הזויה ככל שתהיה (674 $ לכרטיס טיסה לפראג בלואו קוסט - 3 חודשים מראש?) --משווקת ומדוורת בכל אתרי האינטרנט האפשריים ביממה האחרונה.
האם יתכן שמישהו מכוון את הזרימה הזו? שלמישהו יש אינטרס להציג את הלואו קוסט של אל על כעיסקה לא כלכלית ואולי גם לא הוגנת או תחמנית?
אולי יש אלעד ברחובות שקנה כרטיסים במחיר הזה
ואולי לא.\
הלקח----לבדוק ,לקרוא, להשוות ולקבל החלטות מושכלות כשמחליטים על רכישת כרטיסי טיסה (או כל מוצר אחר) צרכנות בסיסית.
-
נו, ברצינותיונית !
אם הידיעה משווקת ומדוורת בכל האתרים ביממה האחרונה והיא לא נכונה, נשאלת השאילה היכן מסתתר דובר אל על ? האם גם הוא תפס את הדיל של LBD לבודפסט ?

לגבי החלק השני, הרי ידוע שפריירים לא נגמרים אלה רק מתחלפים !

-
. -
לאילןאני מתחיל כבר לדאוג. יכול להיות ש WIZZ יורידו את המחיר לבודפשט מ-25 אירו?
-
לאילןספוילר... או שמא ספין?
מי שלא רכש מעולם לואו קואסט אמיתי וזול, לא ידע לעולם מה הוא הפסיד באמת.
תחרות בענף היא דבר בריא, גם ערור עניין ... מאוד בריא.
-
לאילן , שוב מנפלאות הלאו קוסטשלום יוסי !
הבאתי את הלינק " ההוא " כיוון שלא מצא חן בעיני העליהום על אורית עד שהופעת בתור המבוגר האחראי ועשית קצת סדר.

-
שוב מנפלאות הלאו קוסטLBD !
אם לא הבנת אסביר לך שאף אחד לא מקטר.
רק מציינים עובדה שחברה המתהדרת בתואר לאו קוסט ועדיין לא שיפשפה סט צמיגים במטוס כבר משחקת עם המחירים.
בזה אתה צודק, כל אחד/ת יטוס כפי שמתאים לו/ה .
גם אני ראיתי כמוך וכמו האחרים את מחיר וויז של 19.90 לקלוז ( לכל כיוון לחברי המועדון ) ולמרות שמישהו שאל אם נותנים לך לא תיקח , אני לא לקחתי בגלל :
- יש לי התחייבויות בעבודה ומשפחתיות. מה לעשות שאני לא סטודנט חופשי .
- אין לי ביגוד מתאים כמו לחברות של אמה ולא מתחשק לי שיקפא לי הישבן כמו לדודו.
- גם לא מתאים לי ללכת למועדון לילה כדי להעביר את הזמן.
-
חשוב להפנות את תשומת הלב של הקוראים (והסמויים)למהי רכישה נבונה?
לאיזה תקלות והפתעות יכולות לקרות?
על מה להסתכל כשרוכשים כרטיסי טיסה (שעת נחיתה, מיקום נקודת השכרת רכב, מלונות עם שאטל לשדה וכו) מול עלויות של חברות מתחרות.
על יתרונותיה של טיסת לואו, מול טיסה סדירה ועל חסרונותיה גם.
טוב שיש על כך דיון ציבורי פומבי.
וכל אחד---בוחר בהתאם לשיקוליו.
-
חשוב להפנות את תשומת הלב של הקוראים (והסמויים)אפשר לנהל דיון ענייני מבלי לזלזל באחר, מבלי להתנשא, מבלי להיות חוכמולוג ויותר מהכל מבלי להיות גס רוח.
הפורום הזה וגם רבים וטובים ממנו לא יחנכו אנשים לתרבות דיון אולם דברי חכמים בנעם נשמעים. את זה כדאי שיפנימו כולם.
קצת מפליא אותי (באמת וללא ציניות) שדוברים שהביעו עמדה של "נגד הזרם" ויצאו חוצץ כמגיני העם, בעצמם לא ניסו את השיטה ולא מנוסים בה הלכה למעשה.
עוד יותר מפליא אותי שיש דוברים שכותבים בשתי קולות, מחד מפרסמים ומביאים לידיעת כולם מבצעים אטרקטיביים של החברה שיותר מכל מזוהה עם המונח לואו-קואסט: רק היום 1 ו- רק היום 2 ומאידך לוקחים על עצמם את "נס המרד".
על המשתתפים הקבועים זה לא עובד, זה ברור, אך למה להרוס לאיזה עובר אורח שמגיע להתעניין שאולי כן מתאימה לו השיטה ושאולי הוא אוהב לשאול שאלות משעשעות בכותרת? ושאולי הוא כן סטודנט חופשי ושאולי הוא כן יערך מבעוד מעוד עם מעיל כדי שלא יקפא לו הישבן? (למרות שכל הסיבות הללו לא קשורות בשום אופן למציאות בכלל), אז למה לא לתת לו צ'אנס לקבל את המידע?
עברתי שוב על האשכול של המשתמש liormiron (אני במכוון לא מציין היא או הוא כי ממש התבלבלתי), צר לי אך לא נעשה שם שום "עאליהום". אנשים הביעו דעה באופן חופשי ויותר מכך באופן מכובד תוך תרבות דיון. אפשר לא להסים על דברים ואפשר להעלות טיעונים משכנעים וזה בעצם מה שהתחולל באותו אשכול, מכאן לקחת ולעשות מזה "עאליהום" נשמע לי לא עינייני בעליל.
לגבי הכתבת ב- walla היא כתובה מעולה, באופן שהיא צריכה להיות כתובה "כותרת שמוכרת את העיתון", כל מי שיש לו טיפטיפונת ניסיון ברכישת כרטיס טיסה יודע ומבין ש- סכום של 674$ לכרטיס לפראג, שנה לפנני, חודשיים לפני וגם לא יום לפני, זה לא לואו-קואסט.
לעשות מהכתבה הזו משהו מייצג, זה פשוט להציג עיוות של הדברים.
אפשר להתווכח, אפשר להציג דיעות מנוגדות ולא תמיד חייבים לשכנע או להשתכנע, העיקר הוא שאנשים למדים משהו מהמידע!
-
נו, ברצינותיונית הידיעה נכונה !
המקרה פורסם אתמול במוסף ממון ע"י העיתונאי דני שדה, מומחה בתחום התיירות.
ממש לא מבין את התנהלות אל-על , שיקחו דוגמה מהתנהלות איזי לגבי אורית..
הרי פרסום המקרה בטח גורם להם נזק הרבה יותר גדול מאיזה פיצוי למתלונן.
-
נו, ברצינותכן, כאילו שאפשר להפחיד את אלעל עם עוד לקוח לא מרוצה...
החברה הזאת מטווחת כבר יותר מדי זמן מיותר מדי כיוונים. מטחים כבדים מתותחים די רציניים כמו אנשי עסקים שנמאס להם ממוצר עלוב ב-C, סוכני נסיעות שנמאס להם מעמלות שנחתכות באופן חד-צדדי ממחירים שגם ככה לא קל לשווק, נוסעים תכופים שנמאס להם ממועדון לקוחות שמתגמל אותם באופן כמעט מצחיק ועוד. הכתבה הזאת, נכונה ככל שתהיה, היא לכל היותר ירי בבודדת מנשק קל. ועם המבנה הניהולי המבולגן של אלעל אין סיכוי שהיא תזכה לתגובה אישית מדובר החברה - כי עד אליו היא צריכה לעבור בעוד עשרים שולחנות בערך, וזה ייקח חודש-חודשיים.
השורה התחתונה הייתה ונשארה: לואו-קוסט, בכללי, זו לא רמאות אלא סה"כ מוצר מסוג אחר. מי שלא מתאימים לו תנאי המוצר הזה - שלא יקנה. אבל אם קנה - שלא יבכה.
נ.ב.
ReeF, בנוהל, שיחקת אותה עם התגובה.
-
נו, ברצינותשמע מתעופף החוצה !
לא יודע למה אתה כל כך טעון נגד אל-על.
אינך מבין את האסטרטגיה החדשה שלהם , המקרה נועד להוציא את דיבתם של חברות הלאו קוסט, בשיטת הפוך על הפוך.

השורה התחתונה שאתה ממש לא מבין את רוח השירשור : אמת בפרסום.
כולם מבינים שזה מוצר שמתומחר אחרת ( בבודדת ולא בחבילת קומפלט ) אך אין שום קשר בין זה לבין הצהרת החברה שקניה מוקדמת מבטיחה מחיר נמוך שזה סם החיים של חברות אלה. הרי בעונת השיא גם המחירים שלהם בשיא.
גם חברות סדירות מציעות כרטיסים אטרקטיביים בתקופות המתות רק 99 אירו כולל הכול לבוקרסט ( מזוודה, הושבה, ארוחה ומבחר מועדים ) וזה בטח קרוב או יותר טוב ממחיר של וויז לאותה חבילה.
אני מצפה שחברת אל-על תנהג כמו איזי שהציע פיצוי כש המחיר ירד.
גם מי שקנה זכותו המלאה לבכות כדי שגם אחרים לא יפלו בפח.
-
נו, ברצינותאנחנו חוזרים לאותו דיון שנפתח כאן בפורומים אחת לכמה שבועות.
חברות הלואו-קוסט לא מתחייבות שמחירי הכרטיסים רק יעלו ככל שיעבור הזמן. הן מפרסמות שזה המצב בדרך-כלל והן ממליצות לרכוש כרטיסים מוקדם. הן לא מבטיחות שום דבר מעבר למקום בטיסה אליה רכשת כרטיס - וגם לזה יש סייגים. ואם אתה רוצה לתקן אותי אנא עשה זאת עם ציטוט מתקנון של חברת לואו-קוסט שמתחייבת שהמחירים רק עולים ולא באמצעות פרסומת כלשהי שממנה ניתן להבין, אם רוצים, שזה המצב.
אם איזיג'ט רוצה לפצות לקוח שהזמין כרטיס חודשים מראש ומחירו ירד - היא עושה זאת לא מתוך חובה אלא מתוך רצון לקנות את ליבו כלקוח מרוצה. יח"צ. נקודה.
ובכלל - ההודעה הקודמת שלי הייתה הודעה אגבית לחלוטין בשרשור כשהתיחסתי להודעה אחת מעליי ולא לנושא הדיון העיקרי. ואפילו לא כללתי את דעתי האישית על אלעל כנוסע - אלא את דעתי על מצב המוניטין שלהם כיום.
-
לאילןאמנם תרגמת את הכינוי של FlyingOut לעברית, אבל זה נשמע מעליב, מה גם שבנושא תעופה הידע שלו פי עשר מאשר שלנו. אמנם הוא לא הגיב, אבל אני מבקש ממך לנהל דו שיח תרבותי, אם תרצה שבעתיד נתיחס אלך ברצינות.