ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שוב מנפלאות הלאו קוסט

פורום אירופה
    9
    30
    6477
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • יונית
      יונית נערך לאחרונה על ידי

נו, ברצינות

אני לא יודעת בביטחון מלא כמוך אם הידיעה נכונה או לא.

אני מניחה שיש טעות בפרטים (או שזה לא היה מחיר ליחיד , או אופציה אחרת)

העובדה שכתב תיירות אחד-שניים ושלשה כותבים אותו נוסח של הודעה, יש לי תחושה שאף אחד מהם לא ישב בבית המשפט כדי לפשפש במידע אלא כולם קיבלו אותו "דף מידע לתקשורת".

אינני מחסידות המושבעות של אל על או של איזיג'ט או כל חברת תעופה אחרת. לכולן יתרונות ,חסרונות וכשלים-

אני חושבת שכדאי לקרוא גם ידיעות עיתונאיות בתשומת לב .

ואם מישהו מהגולשים לומד מכך מה לא צריך לעשות (להזמין טיסה מראש בתנאי לואו קוסט ובמחירים מופרזים ) דיינו.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • lbd
        lbd נערך לאחרונה על ידי

נו, ברצינות

אני מסכים איתך. במיוחד שמסתמכים על דני שדה, שנכתב עליו למעלה, שהוא מומחה לתיירות.

יכול להיות שהוא מומחה, אבל מומחה די קטן. הכתבות שלו מלאות אי דיוקים ולפעמים גם דברים לא נכונים. אני לא היתי בונה טיול על סמך הכתבות שלו.

גם אני בדעה שטוב שהפריכו את התיאריה המוטעת, שכל שמקדימים את רכישת כרטיס הטיסה, המחיר  יותר זול, והפנימו שמחירי הטיסות יכולים להשתנות ממש עד יום הטיסה.

• R e e F
          R e e F נערך לאחרונה על ידי

נו, ברצינות

גזיר עיתון אינו אישור למהימנות תוכן הדברים בגופה של הידיעה. זה רק מראה שאכן הדברים פורסמו.

כולנו מכירים את משל העיתון והדגים. לפעמים זה מדיוק ולפעמים לא.

כל זאת מבלי להתייחס למהימנותו ו/או מידת מקצועיותו של הכתב.

מה שאני רואה כחשוב בכל הדיון הזה של הלואו קואסט שמתפתח לו כאן חדשות לבקרים , זה שיהיו לאנשים את כל הנתונים ושיהיו להם הכלים לבחון את הדברים ואת זה אפשר להעביר מעל גבי הפורום.

• גילי ט
            גילי ט נערך לאחרונה על ידי

נו, ברצינות

מיקי לא חבל לך על ביזבוז הזמן להגיב? אתה לא שם לב שאין עם מי לדבר?
            כותבים משהו וסותרים אותו, לא קוראים, ואם קוראים לא מבינים (במיוחד תגובה מס' 16 שלך. הכי ברור שיש !) 

עם ידע רחב כמו שלך ושל flyingout שהוא מבין גדול גם לדעתי , ועדיין ממשיכים להתווכח זה אומר שהמטרה היא להתווכח, פשוט.

הבאתי ציטוט של אל על מהכתבה ובו ניתן להבין בבירור שאין התחייבות לשום מחיר ולא משנה כמה מראש תזמין, אבל הם בוחרים להבין אותו הפוך.. 

גם אם זה המוטו של החברות האלה, לא כתוב בשום מקום שהם מתחייבים. 

הרי אם היה מדובר באנשים עם טיפה (ממש טיפה) הבנה הגיונית , הדיון הזה וגם הקודם היו נגמרים מהר.

תן להם להמשיך לקשקש.. אל תתייחס

• R e e F

תודה

FlyingOut,

תודה yes

גם אתה לא חרגת מהרגלך במתן תשובות מנומקות ומקצועיות תוך שמירה על תרבות דיון ונימוס שהם מעבר לאלמנטרי.

• R e e F

נו, ברצינות

תודה על הפידבקים גילי yes

כתבתי באותה תגובה 16, שאין כוונה ושאי אפשר לחנך אנשים. וברור לי שכל מי שהוא "אין עם מי לדבר" לא ממש מקשיב או מגיב עניינית לדבריי . יחד עם זאת חשוב שלעוברים ושבים בפורום יהיה את כל המידע וכל האינפורמציה, גם אם זה בא על חשבון אנרגיות מקלדת שלעתים נראות מיותרות.

ואיך כתבה יונית... 

"אם מישהו מהגולשים לומד מכך מה לא צריך לעשות (להזמין טיסה מראש בתנאי לואו קוסט ובמחירים מופרזים ) דיינו"

אני אוסיף... דיי דיינו!

• גילי ט
                  גילי ט נערך לאחרונה על ידי

נו, ברצינות

בעצם צודק מיקי, לפחות ילמדו מזה כל מי שיש לו מעט שכל בקודקוד.

• אילן Ilan
                    אילן Ilan נערך לאחרונה על ידי

חשוב להפנות את תשומת הלב של הקוראים (והסמויים)

אפשר לנהל דיון ענייני מבלי לזלזל באחר, מבלי להתנשא, מבלי להיות חוכמולוג ויותר מהכל מבלי להיות גס רוח.

הפורום הזה וגם רבים וטובים ממנו לא יחנכו אנשים לתרבות דיון אולם דברי חכמים בנעם נשמעים. את זה כדאי שיפנימו כולם.

קצת מפליא אותי (באמת וללא ציניות) שדוברים שהביעו עמדה של "נגד הזרם" ויצאו חוצץ כמגיני העם, בעצמם לא ניסו את השיטה ולא מנוסים בה הלכה למעשה.

לידיעתך משתמש בשיטה של הזמנה מוקדמת כבר משנת 2008. מזמין כרטיסים בהנחה של 40-50% כעשרה חודשים מראש לחודשים יולי-אוגוסט ( אומנם עם מגבלות ) וראה זה פלא, המחיר אף פעם לא ירד.

עוד יותר מפליא אותי שיש דוברים שכותבים בשתי קולות, מחד מפרסמים ומביאים לידיעת כולם מבצעים אטרקטיביים של החברה שיותר מכל מזוהה עם המונח לואו-קואסט:   רק היום 1 ו- רק היום 2 ומאידך לוקחים על עצמם את "נס המרד".

פירסום המבצעים היא במסגרת שרות לציבור גולשי האתר ו"נס המרד " במסגרת נסיון לשיפור השרות שלנו. הגיע הזמן שלא ניהיה שפוטים של החברות הגדולות אם זה בנושא רכישת כרטיסים או תספורות למיניהן.

בהזדמנות חגיגית זו אולי תסביר לפורום הנכבד איך הצלחת לדחות את הטיסה לקלוז מטיסת הבכורה כאן בהודעה מס' 3 לתאריך 9.10.13 כאן .

.

על המשתתפים הקבועים זה לא עובד, זה ברור, אך למה להרוס לאיזה עובר אורח שמגיע להתעניין שאולי כן מתאימה לו השיטה ושאולי הוא אוהב לשאול שאלות משעשעות בכותרת? ושאולי הוא כן סטודנט חופשי ושאולי הוא כן יערך מבעוד מעוד עם מעיל כדי שלא יקפא לו הישבן? (למרות שכל הסיבות הללו לא קשורות בשום אופן למציאות בכלל), אז למה לא לתת לו צ'אנס לקבל את המידע?

לא, אני ממש לא סטודנט חופשי וכמעט כל החורף מסתובב רק עם העליונית של טרנינג UMBRO , כך שלא עולה על דעתי לרכוש ביגוד חם לנסיעה חד-פעמית וכן מותר לומר את דעתי בצורה חופשית.

עברתי שוב על האשכול של המשתמש  liormiron (אני במכוון לא מציין היא או הוא כי ממש התבלבלתי), צר לי אך  לא נעשה שם שום "עאליהום". אנשים הביעו דעה באופן חופשי  ויותר מכך באופן מכובד תוך תרבות דיון. אפשר לא להסים על דברים ואפשר להעלות טיעונים משכנעים וזה בעצם מה שהתחולל באותו אשכול, מכאן לקחת ולעשות מזה "עאליהום" נשמע לי לא עינייני בעליל.

לגבי הכתבת ב- walla  היא כתובה מעולה, באופן שהיא צריכה להיות כתובה "כותרת שמוכרת את העיתון", כל מי שיש לו טיפטיפונת ניסיון ברכישת כרטיס טיסה יודע ומבין ש- סכום של 674$ לכרטיס לפראג, שנה לפנני, חודשיים לפני וגם לא יום לפני, זה לא לואו-קואסט.

אז מה אם הוא תמים וללא ניסיון ? מותר לעבוד עליו ? מדברים כאן על צרכנות הוגנת.

לעשות מהכתבה הזו משהו מייצג, זה פשוט להציג עיוות של הדברים.

העיוות הוא שאנשים שעדיין לא פרסמו חצי כתבה בשכר , מזלזלים בעיתונאים עם קבלות.

אפשר להתווכח, אפשר להציג דיעות מנוגדות ולא תמיד חייבים לשכנע או להשתכנע, העיקר הוא שאנשים למדים משהו מהמידע!

• R e e F

אילן,

שמחתי לקרוא הבוקר מודעות שלך שעניינן סיוע ועזרה לחברים תוך שאתה עושה זאת בנחת, בנעימות , ללא גסות רוח, ללא עקיצות מיותרות ומבלי לחפש לתת קונטרה (בשרשור של אופיר).

הרוב המכריע שבדברים שכתבתי כאן , לא נכתבו אליך או עליך באופן אישי (אני זוכר למשל שכבר טסת איזיג'ט בעבר), אבל בחרת להתייחס לכל נקודה ונקודה כאילו אני פונה אליך באופן אישי, כנראה שבכל זאת אתה חושב בתוך תוכך שיש במה לפשפש.

מובהר בזאת שלא אני ולא אף אחד אחר שכותב דברים על רומניה , מנהלים אתך תחרות וזה דבר שנכתב רבות בעבר. כבר ציינתי לא אחת, שיש לך ידע על רומניה שערכו ממש שווה המון, רק שאתה בוחר להתנגח עם כל מי שכותב משהו שהוא לא לרוחך.

לעניין ההסבר החגיגי שאתה דורש לפורום הנכבד, פספסת איזושהי נקודה, אני לא חייב הסבר לאף אחד. לא לך וגם לא לפורום. אני תורם מזמני וממרצי לכדי לסייע ולעזור, נכון לעתים גם משתף בחוויות אישיות, אבל מכאן להפוך את זה למצב שבו אני חייב הסברים, בלשון המעטה זו חוצפה וזו בדיוק גסות הרוח עליה אני מדבר.

כדאי שתפנים אני ועוד כמה אנשים כאן  בפורום לא מוכנים לקבל את ההתייחסות הבוטה, המזלזלת ו/או גסת הרוח מצדך. יש בהחלט מקום לשמוע את דעותיך ואת המידע שאתה מבקש לתת ולתרום, אך זה שלא מוצא חן בעניך משהו, זה לא נותן לך לגיטימציה לזלזל או לפגוע ואני חושב שאני לא כותב רק בשם עצמי.

יש הרבה אנשים שיש להם ידע, בכל תחום בחיים, אך לא רבים האנשים שיודעים איך ללמד ואיך להעביר את הידע הזה הלאה וחבל!

"ולהורות נתן בלבו"

• lbd
                        lbd נערך לאחרונה על ידי

אני לא אבזבז את זמני היקר לויכוחי סרק. לכן אני חותם בשתי ידיים על מה ש-REEF כתב.

• 1
                        • 2
                        • 2 / 2
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון