ג'רסי גרדנס - נסיעה
-
ג'רסי גרדנס - נסיעהסליחה שנראה לי מוזר.
שהרי אם לא עברתם במנהרה (ושולם TOLL) הרי הדרך למנהטן עוד יותר ארוכה. ואז בכלל אין מצב ב 50$
או שהנהג טעה, או מצאתם את הדיל של החיים שלכם...

אז 50$ זה לא מחיר מייצג. מונית מג'רסי גרדנס תהיה בסביבות 80$.
לחילופין אפשר לקחת את השאטל (נדמה לי 5$) לניוארק, ומשם ברכבת למנהטן.
-
ג'רסי גרדנס - נסיעהלקחנו את המונית כשחיכינו בתחנת האוטובוס. הגיעו כמה מוניות (הם יודעים שישנה בעיה בחזור) . נכון שבקשו 60$ אבל הזוג הנוסף דבר עם הנהג בספרדית ושלמנו כפי שכתבתי. יכול להיות שזה היה " הדיל של החיים" אבל היו לנו דילים טובים יותר בחיים.
אינני יודעת מה המחיר היום. לעניות דעתי לאנשים לא צעירים זוהי אפשרות גם אם המחיר קצת יותר גבוה. אם תצאו בסביבות השעה 1700 לא נראה לי שיש בעיה עם החזרה לנ"י הבעיה כשמנסים לחזור עם האוטובוסים האחרונים
(ודרך אגב נשארו לי 2 כרטיסי אוטובוס מהשנה שעברה . נראה אם אפשר יהיה לנצלם השנה) השנה אנחנו נתאכסן במלון ליד ג'רסי גרדן ונעשה את הדרך לניו יורק הפוך
-
לגבי ה-TOLL ותשלום 50 דולר למוניתעוד לא מצאתי דרך - ארוכה או קצרה - להימנע מתשלום ה-TOLL כאשר נוסעים למנהטן (אלא אם יש FERRY פרטי
). אם לא משלמים בכניסה, אז צריך לשלם ביציאה (כי ה-TOLL משולם רק לכיוון אחד, בדרך כלל ביציאה ממנהטן).אז באמת 50 דולר כנראה היה נהג מונית ממש רעב ללחם.
ואם באמת יש דרך להימנע מתשלום ה-TOLL, אשמח לדעת איזו.
-
לגבי ה-TOLL ותשלום 50 דולר למוניתעדיין בלבטים, יתכן ונשקול את האופציה של נסיעה לשם באוטובוס וחזרה ננסה למצוא מונית במחיר סביר או שנחזור באוטובוס.... מה שמטריד אותנו אילו התורים שכולם מדברים עליהם שעלולים למצוא עצמנו בחוץ....
-
תור לאוטובוססתם יום טיפוסי באמצע השבוע.
הייתי חייב לצלם את זה.
רק תחשבי איך זה נראה ביום גשום, או לחילופין ביום חם מאוד
-
אמא'לה !!! -
תור לאוטובוסWOW.... עושה חשק לחפש חלופה מה שלא יהיה...
-
תור לאוטובוסזה התור לאוטובוס האחרון או גם לאוטובוסים מוקדמים יותר?
-
תור לאוטובוסטוב שיש את פרטי התמונה בסלולר.
זה היה ב 23 לספטמבר 2013, יום שני, בשעה 6:38 בערב.
האוטובוס האחרון הוא אחרי הסגירה (ב 9 ).
-
תור לאוטובוסאז אני שמח ששכרתי אוטו
כי לעמוד בתור הזה כשבחוץ מינוס 5 מעלות (מה שהיה כשהייתי שם) לא נראה לי תענוג
-
תור לאוטובוסבכל מזג אוויר זה נראה תענוג קטן... מעניין שלא הוסיפו עוד אוטובוסים לאור המצב המתמשך הזה..
-
תור לאוטובוסכפי שכתבתי, יש (היו) שאטלים לניוארק בכמה דולרים, ומשם אפשר ברכבת (קודם airtrain ואחכ njtransit) למנהטן לפן סטיישן (רחוב 34 והשמינית)
-
תור לאוטובוסהייתי פעמיים במחצית יולי ויצאנו כחצי שעה לפני שהאוטובוס היה צריך להגיע (אחד לפני אחרון) ועלינו על האוטובוס ללא בעיות. נכון שאחרנו היו עוד הרבה אנשים נוספים אבל ממש לא כמו בתמונה.
בקיץ הקרוב שוב נהיה שם , הפעם כנראה 4 נפשות אז אולי יהיה כדאי לקחת מונית חזרה.
-
תור לאוטובוסאוטובוס לג'רסי גרדנס וחזרה זה 13$ לאדם.
עבור 4 זה 52$ .
ב80-90$ + TOLL לוקחים רכב ליום מהרץ.
הרבה יותר נוח , ואפשר גם לקפוץ לעוד כמה מקומות בדרך כמו וולמרט או טרגט.
-
תור לאוטובוסתודה אבל לא בא לי לנהוג.