ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תיסכול רב בחיפוש לינה בארדנים בבלגיה

פורום אירופה
    8
    9
    1827
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • dlevister
      dlevister נערך לאחרונה על ידי

כבר שבוע שאני מחפשת לינה בארדנים בבלגיה בלי הצלחה.

אני מחפשת דירה לטיול כוכב באוגוסט. דרך שני אתרים על דירות בוולוניה.

שלחתי כבר המון הודעות ואימילים לבעלי הדירות. ההודעות שלי באנגלית למרות שהאתרים בצרפתית. כל ההודעות שלי מאוד מנומסות.

הרוב המוחץ לא ענו לי בכלל. יכול להיות שהם לא יודעים אנגלית או לא יודעים להפעיל google translate?

יכול להיות שהם לא קוראים אימילים אלא מחכים שיתקשרו אליהם?

יכול להיות שלא עונים כי אני כותבת שאני מישראל?

זה נורא מתסכל כי אני רואה באתר שהדירה פנויה בתאריכים שאני מחפשת ופשוט לא מקבלת שום תשובה.

ומהמעטים שכן ענו אז חלק משכירים רק מראשון-ראשון ואני צריכה משלישי-ראשון.

לגבי שיטת התימחור שלהם זה בכלל תעלומה. יש מחיר לשבוע אבל על זה יש תוספת ניקיון, תוספת מס ותוספת מצעים. וחוץ מזה צריך לתת פיקדון ולשלם חלק מראש.

יכול להיות שהבלגים אנשים חשדניים ולא נחמדים?

יש למישהו המלצה על מגורים בארדנים למשפחה של 5? (כפר נופש זה לא מתאים כי התאריכים שלנו לא גמישים ואנחנו צריכים תאריכים ספציפים)

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • דנט
        דנט נערך לאחרונה על ידי

קבלי המלצה על אישה מקסימה בשם ניקול:יש בדירתה שני חדרים גדולים .בית מקסים,איזור נהדר(בכפר ליינון).התארחתי אצלה פעמיים.

זה המייל שלה:

[email protected]

אם תרצי עוד פרטים תפני אליי במייל הפרטי

• לִי
          לִי נערך לאחרונה על ידי

חיפוש לינה בארדנים - בלגיה

מנוע חיפוש לארדנים:

http://www.opt.be/contenus/tourisme/en/701.html

המלצה - לינה בחבל הארדנים  אוגוסט 2012, יעל.

"בחודש יולי 2012 משפחתי בת חמש הנפשות התארחה בצימר של מרי וג'זה השוכן בלב אזור הארדנים שבבלגיה. 
          אני ממליצה בחום על המקום.
          האירוח היה מדהים החדרים מסודרים ונקיים. חדר הרחצה היה נקי ואסטטי.
          הצימר מצוי במבנה שקומת הקרקע שלו משמש כביתם של בני הזוג וחדר האוכל. בקומה הראשונה שני יחידות המשמשות כצימרים.
          הצימר שישנו בו כולל 2 חדרים; האחד גדול המכיל מיטה זוגית ומרחב נוסף והחדר השני קטן יותר בו ניתן למקם 3 מיטות בודדות. חדר שירותים וחדר רחצה- יש לציין כי חדר הרחצה אסטטי יותר מכל בית מלון שהתארחתי בו.
          העלות לילה לזוג + 3 ילדים 75 יורו כולל ארוחת בוקר.
          ארוחת הבוקר כוללת; בגטים, לחם כפרי שמרי אופה, קורסונים שמימיים, מגוון גבינות צהובות, מגוון נקניקים, ריבות שמרי רוקחת, מיץ תפוזים סחוט טרי, שתיה חמה- לנו קפה, לבנות שוקו חם.
          המיקום מעולה ושימש אותנו לטיול כוכב לאטרקציות בארדנים ולבריסל.
          הזוג היה כל כך נחמד וחברותי דבר גרם לנו לצאת לטייל חצי שעה יותר מאוחר מכיוון שארוחת הבוקר התארכה כתוצאה משיחות מענינות אמצעות אנגלית עילגת של שני הצדדים וגוגל תירגום.
          יתרון נוסף, קבלנו מהם קופון לזוג כרטיסים משולב לאן סור לס שחסך לנו 50 יורו.יש מיקרו ומקרר משותף לשני חדרי האירוח."

http://www.leclosmarie.be/home.html
          [email protected]

ועוד המלצות

נסי גם בפורום המשפחות

בהצלחה

• ריקי 5
            ריקי 5 נערך לאחרונה על ידי

לא מכירה את האיזור, אבל מנסיון באיזורים אחרים

1. תרגמי את הנוסח של המייל לצרפתית ותצרפי לנוסח האנגלי במייל. מאד עוזר בדרך כלל

2.  אולי תשקלי לשלם עבור שבוע אבל להגיע רק ל-5 ימים. יוסיף קצת עלות אבל אולי יהיה שווה.  זאת למרות שלא כל בעלי הדירות מוכנים להסדר כזה, אפשר לנסות. 

• זיוה
              זיוה נערך לאחרונה על ידי

מצטרפת להמלצות של ריקי, בגם בעניין התרגום וגם באשר לחלקיות של השבוע. גם בעלי דירות פרטיים משכירים באוגוסט לשבוע מלא (לא יודעת אם כולם ולא מה המצב בעניין הזה בבלגיה, אבל באופן כללי באירופה). אני קצת מתפלאת על מועד הכניסה ביום ראשון (בדקת?). עד כמה שזכור לי בהולנד ובבלגיה ימי הכניסה הם שישי ושני. ודווקא על בסיס של כניסה ביום שני אתם יכולים לשכור דירה פרטית או יחידה בכפר נופש לחלק של שבוע שמתחיל ביום שני.

אל תשאירי למארחים את מלאכת התרגום. תעשי את זה את. ובנוסף, אם כתבת למישהו באנגלית, את יכולה לחזור שוב עם הנוסח המתורגם. קרה לי עכשיו בצרפת ששלחתי פנייה באנגלית ולא נעניתי. התעקשתי פעם שנייה ושלחתי נוסח מתורגם. קיבלתי תשובה באנגלית. למה? לא יודעת. לפעמים בעלי הדירות מתעצלים להתעסק עם פניות בשפה שהיא זרה להם. אולי כששלחתי בפעם השנייה היה מישהו בסביבה להיעזר בו. קחי בחשבון שרוב השכנים של חבל הארדנים, בצרפת, בלוקסמבורג ובהולנד מדברים צרפתית או פלמית. אולי זה חבל ארץ של הרבה תיירות אזורית ומקומית ופחות מאסות של תיירות מהעולם (למשל מאמריקה). אני מעדיפה לא לחשוב שזה בגלל השם ישראל (אולי גם זה קיים בשוליים) ולא למהר לקטלג אנשים כנחמדים או לא. אמנם לפני כבר לא מעט שנים, אבל מניסיון של שני ביקורים בוואלוניה, יש שם מעט מאוד דוברי אנגלית. דווקא בכפרי הנופש יש סיכוי שתמצאי דוברי אנגלית. בזמנו סגרתי בטלפון, באנגלית טובה מאוד, על כניסה לכפר נופש ביום רביעי. אבל זה היה בחודש יוני ולא באוגוסט.

• dlevister
                dlevister נערך לאחרונה על ידי

תודה לכל העונים.

תודה לכל העונים. נתתם לי כיוונים חדשים ועודדתם אותי להמשיך.

אני אתרגם באמת את הפניות שלי. האמת היא שאני דיי מבינה צרפתית כתובה ולכן קל לי לחפש באתרים בצרפתית אבל אני לא מסוגלת לדבר בכלל.

• יונית
                  יונית נערך לאחרונה על ידי

באמצע הקיץ בעלי הבתים משתדלים להשכיר לשבוע מלא 

שבת-שבת או ראשון -ראשון

כפרי נופש שישי-שישי או שני-שני

יום "שלישי" עד ראשון שלכם- תוקע להם שני שבועות של הזמנה וקשה להאמין כי בנקודת הזמן הנוכחית הם ירצו להתגמש (אולי באמצע יולי, אם לא השכירו ,הם יוכלו יותר להתגמש אבל למה מראש?)

אופציה אחת- לקחת לינה של ראשון -ראשון ולא לנצל את כולה  ,לעיתים ההפרשים הכלכליים לא גדולים יחסית לאופציה של צימר או פיצולי לינה.

אופציה שנייה- להמשיך להתכתב 

תמיד בשפת המקור- כמה עקומה שהיא יוצאת (ובמקביל באנגלית)

לנסות לאתר מייל ישיר של בעלי הבית ולא דרך המנועים (כלומר מצאת את ויואן למשל בכפר X , חפשי מייל ישיר שלה)

ובעיקר---ה ת  מ  ד  ה.

בסוף כולם מוצאים.wink

• roi24
                    roi24 נערך לאחרונה על ידי

נסו את הדירה הזו בדורבי.  אנחנו לנו שם (זוג + 2) לא בטוח שמתאים לחמישה אבל זו דירה נחמדה מאד בעיירה מקסימה

http://www.la-tete-ailleurs.be/description_fr.php

לפרטים נוספים:

[email protected]

• שמוליק ל
                      שמוליק ל נערך לאחרונה על ידי

זהו הבית בארדנים שאנו הזמנו לאזור אמצע יולי 

Gite alize

הגענו אליו בעקבות המלצות בפורום משפחות (אלונה שמנתה אותו כאחת האופציות - הבית של ענת מהפורום...). 

הבית עושה רושם מצויין, המיקום טוב ועד עכשיו - המארחים מקסימים ומתכתבים באנגלית.

הם גם הסכימו לקבל את המקדמה דרך paypal. 

בהצלחה,

שמוליק

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון