ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

איך נוסעים לבד לארה"ב?

פורום צפון אמריקה
    15
    33
    7689
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • israelimom
      israelimom נערך לאחרונה על ידי

מסתמנת אפשרות/צורך לנסיעת עבודה שלי בסוף אוקטובר. זו תהיה פעם ראשונה שאטוס לבד לחו"ל. ממש מוזר לי. מדובר בועידה מקצועית באטלנטה, ג'ורג'יה וחשבתי שאם כבר ניסע (זה עדיין "אם") אולי אשלב עוד כמה פגישות וביקורים מקצועיים באיזור פלורידה. 

למי שנוסע לבד, אשמח לטיפים. אני רגילה לנהוג בארה"ב, אבל רגילה שיש לידי נווט צמוד. איך אתם מסתדרים עם נהיגה לבד? לומדים מראש את הציר? או זורמים עם ה-GPS? יש טיפים לגבי לינות? אני עצמאית כך שגם טיפים לגבי מה נחשב או לא נחשב הוצאה מוכרת יתקבלו בשמחה. אני בספק אם יתחשק לי לטייל הרבה בלי המשפוחה, אבל אם בכל זאת, יש עם זה בעיה?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ארז.רelmo1
        ארז.רelmo1 נערך לאחרונה על ידי

איך נוסעים לבד לארה"ב?

ענת

רוב נסיעותי לארה"ב הן לבד לצרכי עבודה. בסופו של דבר - אין הבדל גדול.

נסיעות - בטח ש GPS, מי צריך נווט? תמיד רצוי להכיר את המסלול מראש רק כדי לא להתברבר לדרכים צדדיות ולא רלוונטיות, פשוט להרגיש שאת על התוואי הסביר. מתי ההתלבטות - כשמתקרבים לצומת או מחלף, מה עושים? מאיטים, חושבים, משווים לשילוט ומסתדרים - מה מיוחד כאן ? פשוט - הנהגים מאחורה לא מתעצבנים, מצפצפים, מבינים שאת מתלבטת - אמריקה.

לינות - מי כמוך מנוסה? למה שיהיה הבדל? הכל לפי תקציב. אני הייתי הולך על הרשתות המרכזיות של המוטלים. אני מאד אוהב את Homewood Suites מרשת הילטון. מחיר סביר ותנאים מעולים כולל ארוחות בוקר וחניות. ויש עוד רבות דומות.  מכיוון שאת לבד, תבקשי חדרים בקומה גבוהה, מיקום מואר לא יזיק.

הוצאות מוכרות - אין לי מושג, לא רלוונטי לי

לטייל לבד - תנסי, אני מאד אוהב. ההספקים עצומים, הולכים לאן שהכי בא לך. 

ארז

• ריקי 5
          ריקי 5 נערך לאחרונה על ידי

איך נוסעים לבד לארה"ב?

אני נוסעת לבד לעתים קרובות ונוהגת כל הזמן (לבד או עם הנכדים במכונית).

גם כשאני לבד, לוקחת רכב לא קטן. מעדיפה לנסוע במכונית גדולה ובטוחה יותר.

נוסעת כל הזמן עם GPS שמחובר לחלון המכונית.  ב-GPS מוגדר "בית" (הדירה או המלון שבו אני מתאכסנת) וזה נותן לי בטחון שאם אתברבר, לחיצה על "בית" תחזיר אותי בשלום.

כשאני צריכה לנסוע למקום שאיני מכירה, בודקת ב-GOOGLE MAPS באופן כללי את המסלול, אם יש דרכים שאני מעדיפה מכניסה ל-GPS את ה-VIA POINT המתאים. השילוט טוב וממש לא בעיה להסתדר. 

אם אני לבד מעדיפה להזמין מלון באיזור מרכזי בעיר או במקום שאינו מבודד על הדרך, כמובן עם המלצות (ועם WIFI ). כשאני לבד לא משאירה את נושא המלון לספונטניות אלא מזמינה מראש (גם אם זה יום או יומיים קודם). אם זה מלון מחוץ לעיר מעדיפה כזה שיש לו אפשרות לארוחת ערב במלון עצמו או ממש קרוב אליו. 

• reuben13
            reuben13 נערך לאחרונה על ידי

איך נוסעים לבד לארה"ב?

אני חושב שדורון - DHZ ולינה הם אלה שייתנו לך את הטיפים הכי טובים, הם רוב הזמן נוסעים בגפם.

מזמן לא ראיתי את לינה בפורום, אולי שלחי לה מסר אישי.

• צביקה
              צביקה נערך לאחרונה על ידי

איך נוסעים לבד לארה"ב?

ענת,

אין ממה לחשוש, פרט לזה שאת כאשת משפחה רגילה לחלוק חוויות ולהתייעץ תוך כדי הנסיעה עם בני משפחתך ובנסיעה כיחידה, זה אולי יחסר לך.

הרבה מנסיעותי לחו"ל ורוב נסיעותי לארה"ב היו כשאני בגפי, אם זה לצרכי עבודה ואם זה לטיול.

ההבדל הראשון שתחושי: ההספק גדול בהרבה כי אין צורך לתאם עם אף אחד ולהתפשר על העדפות שונות משלך.

ליחיד/ה קל יותר להשיג מקום להצגה, או למסעדה טובה ובארה"ב תוכלי לראות הרבה יחידים בשולחן מסעדה, או במופע - אילוץ לרוב של אנשי ונשות עסקים בנסיעה הרחק מביתם.

קל יותר ליחיד/ה למצוא טיסות ולהשתבץ במושב המתאים לך, מאשר למספר אנשים הטסים ביחד. והכי חשוב: אם זוהי הוצאה מוכרת, תוכלי להשתמש בטיסה במחלקה העיסקית (הבדל אדיר בטיסה הטראנס אטלנטית) ואם זה רלבנטי לנסוע ברכבת במחלקה הראשונה.

לעומת זאת, בחיפוש לינה, מספר חדרי היחיד הוא לרוב קטן ביחס לחדרים זוגיים / משפחתיים, כך שאם את בונה על אילתור לינה מעכשיו לעכשיו, כדאי להקדים את שעת חיפוש הלינה, לפני שחדרי היחיד יתפסו. כמובן, שאפשר לקחת חדר זוגי או משפחתי, אך העלות גבוהה יותר והפעם בחישוב הכלכלי, הוא אינו מתחלק בין מספר נפשות החולקות חדר. מצד שני, אם את יכולה להגיש את חשבון המלון כהוצאה מוכרת, יתכן וזה אינו חשוב לך, אך ככל הזכור לי יש תקרות לעלות הלינה המוכרת לצרכי זיכוי במס, כש-7 הלינות הראשונות הן בתעריף גבוה בהרבה משאר הלינות, כך שאם את יכולה, נסי לרכז את הלינות היקרות יותר בתחילת הנסיעה.

כאישה, יתכן וכדאי לך לבחור מקומות לינה במקומות לא בעייתיים, מוארים, בסמוך למסעדה, מרכז קניות וכד', בעיקר כדי לתרום לתחושת הבטחון האישי שלך.

שנים רבות לפני ה-GPS, הייתי מתכנן את המסלול, רושם לי על פתק באותיות גדולות, נקודות ציון שתעזורנה לי לניווט ופורש מפה על הכסא שלידי. בעת הצורך מעיפים בזהירות מבט מהיר לרשימה, או למפה ואם יש צורך, מחפשים מקום לעצור ולבחון את המפה בעיון גדול יותר. עם מכשיר ניווט, זה היום קל בהרבה.

• israelimom

איך נוסעים לבד לארה"ב?

תודה לכולם! באטלנטה עצמה אני חושבת שאשהה במלון של הועידה. כך אוכל להגיע משדה התעופה במונית ולהיות בלי רכב בארבעת הימים הראשונים. ממה שקראתי באטלנטה יש שיעורי פשע לא נמוכים כל כך ומאחר וארצה להיות גם באירועים של הועידה בערב מעדיפה לא לצאת משם ולהסתובב לבד בשעות החשיכה ולנסוע למלון אחר. זה אומר לינה יקרה יותר ממה שאני רגילה ($170 ללילה... ) אבל נראה לי שאין ברירה וזה יתקזז חלקית עם אי שכירת רכב. חשבתי אחר כך לקחת מונית משם לשדה התעופה ולשכור שם את הרכב לשאר הטיול ואולי אפילו לטוס חזרה מפלורידה. תהיה עלות מסויימת של החזרת רכב בסטייט אחר אבל אם זה יהיה המסלול מבחינת מקומות עבודה אז אין מה לעשות, לא ניסע חזרה יומיים בשביל לחסוך את זה (מה עוד שטיסה בחזרה מפלורידה זולה יותר). 

אתם ממש עוזרים לי עם התמיכה - תודה! אני עובדת מול השוק האמריקאי כבר יותר מעשר שנים ורגילה לעבוד באנגלית בכתב באופן שוטף (כולל כתיבת מאמרים רבים), אבל יש לי אפס ניסיון בנסיעות עסקיות, השתתפות בכנסים וכד'. אני מתכוונת להציע הרצאה משלי, כדי לקדם את העסק שלי בועידה וכל העסק בשלב הזה בהחלט מרגש ומלחיץ.

אגב, עוד לא פסלנו את האפשרות שכל המשפחה תגרר איתי ונמשיך אחרי הועידה לשלושה שבועות של פגישות עבודה משולבות בטיול טעימות משפחתי בפלורידה...

• liorev
                  liorev נערך לאחרונה על ידי

איך נוסעים לבד לארה"ב?

לגבי הוצאה מוכרת\לא מוכרת,על קצה המזלג:

א- תכיני תיק מסמכים לגבי הנסיעה הכולל תכתובות E-MAIL,קטלוגים ופרסומים לגבי הכנס (ובאם שמך מופיע ברשימת המשתתפים אז זה יותר טוב)

ב-גם בפלורידה באם יש לך תכתובות,הזמנות כרטיסי ביקור וכל דבר הקושר אותך לביקורים שם תאספי

ג-כרטיסי טיסה,רכב,מלונות -תשמרי קבלות יש כללים ברורים מה מוכר ומה לא (תביאי לרואה החשבון שלך והוא כבר ינחה אותך)

ד- במקרים מסוימים מגיע אש"ל ללא קבלות-תעשי תרשומת מדויקת של ימים איפה היית בכל יום (הרו"ח שלך יעשה כבר את החישוב)

ה- כדי לא לשבור את הראש לגבי הוצאות אחרות האם מוכרות כן או לא השיטה היא לאסוף קבלות של כל מה שנראה קשור בשקית גדולה ולהביא לרואה החשבון,הוא יחליט מה מוכר ומה לא.

התנהלות נכונה יכולה בהחלט לעזור בחסכון מס.

נסיעה טובה

• ריקי 5

איך נוסעים לבד לארה"ב?

אם את רוצה גליון אקסל לחישוב ההוצאות המוכרות/ לא מוכרות שלחי לי כתובת מייל בהודעה פרטית ואשלח לך. יכולה לשלוח לך גם דף מסודר על מה מוכר בנסיעה עסקית לחו"ל .

קחי בחשבון שאם את נוסעת עם המשפחה, מס הכנסה נוטה לא להכיר בזה כנסיעה עסקית

• liorev
                      liorev נערך לאחרונה על ידי

איך נוסעים לבד לארה"ב?

ההערה כי מס הכנסה לא מכיר בנסיעה עם המשפחה כנסיעה עסקית אינה נכונה (בהנחה שמהות הנסיעה  היא עסקית כפי שתיארת) וזה נאמר על סמך נסיון של טיפול במאות נסיעות כאמור

באם מהות הנסיעה עסקית ויש על כך אסמכתאות אזי החלק הקשור לנוסע העיסקי מוכר בהחלט על ידי מס ההכנסה

המלצה חמה שלי היא לתת לרואה החשבון שלך (בהנחה שיש לך כזה) להכין לך את דוח הנסיעה  ולא לנסות ולהכין אותו לבד

• ריקי 5

איך נוסעים לבד לארה"ב?

ליאור, לא רוצה להכנס לזה, אבל אצלנו ביקורת מס הכנסה פסלה נסיעות שבהן הצטרפה האשה, גם אם הן היו עסקיות נטו (תערוכה, כנס וכו') והכרטיס של האשה שולם באופן פרטי. הם הגיעו עם פירוט יציאות ממשרד הפנים. 

אגב, אחת היציאות של האשה היה לכנס שבו היא השתתפה, שהיה במקרה באותו זמן (אבל לא באותו מקום) לקח לנו זמן והרבה מאמץ להוכיח ולשכנע לא לפסול את ההוצאה. 

אז כמובן שאלפי נסיעות כאלו עוברות בשלום, עד שמגיעה בקורת. ואולי פסלו כי לא מצאו משהו אחר, אבל לעולם אי אפשר לדעת. 

• 4muki5
                          4muki5 נערך לאחרונה על ידי

איך נוסעים לבד לארה"ב?

הי ענת,

נסעתי עשרות פעמים לעניני  עסקים בגפי לארה"ב, בשנים הראשונות כמעט אשה יחידה בין עשרות גברים. בסוגריים, מענין היה לי לצפות בתופעה שמשנה לשנה עלה מספר הנשים.

הנה כמה  מהכללים בהם נקטתי.  בחרתי במלון מרכזי ומרשת מוכרת אשר הציע מסעדה במלון ו/או שרות חדרים. אני לא הרגשתי בנוח לצאת בערב בגפי למסעדה. מה עוד שלאחר יום עבודה פעמים מאוחר הייתי מותשת, ופרגנתי לעצמי פינוק של שרות חדרים. מבחינה כלכלית קחי בחשבון שמאחר וזו הוצאה מוכרת  עלות  המלון מתקזזת. יש תחשיב לאש"ל לפי שתי שיטות  עם קבלות  וללא קבלות עד  סכום תקרה מסוים.איך להתחשבן את יכולה להחליט עם שובך.

התנידתי בערים בתחבורה ציבורית או מוניות.

באשר לניווט, כאשר שכרתי רכב, נסיעות שהיו טרום מכשירי ניווט למיניהם, נהגתי לרשום את המסלול בכתב גדול שאפשר לי להציץ תוך כדי נהיגה, ובעיקר רשמתי מספרי כבישים ומספר יציאה  , כפי שאת יודעת מאד מסודר בארה"ב. גם היום אנני סומכת רק על מכשיר ניווט ונעזרת במפה ומסלול מתוכנן. ולבסוף נהגים אמריקאיים הם מסבירי פנים וסובלניים.

נסיעה לבד יש בה כיף מסוג אחר , התאהבתי בחויה הזו די מהר.

תהני

אילה

• israelimom

איך נוסעים לבד לארה"ב?

שוב תודה לכולם. הולכת ומסתמנת נסיעה לבדי. אני צריכה עוד לברר כמה דברים כדי להבין אם הנסיעה אכן תצדיק את ההוצאה.

אגב, שמעתי פעם שאפשר לקבל הכרה גם בהוצאות מלווה. אני עצמאית, לא חברה, ותוהה ברמה העקרונית אם בנזוגי יכול להחשב כמלווה כך שתהיה הכרה בהוצאות שלו? 

• אנשיםטובים
                              אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

איך נוסעים לבד לארה"ב?

אני אשאיר את תחשיבי ההוצאה המוכרת למי שמבין בכך (יש גם יתרונות להיות שכיר Smile)

סוגיית הלוגיסטיקה הובהרה מספיק - אין שום בעיה לוגיסטית. GPS, טלפון וכו'. הרי יש לך יותר שעות ארה"ב מרובנו.

אבל רציתי להתייחס למשהו אחר:

אני מאד לא אוהב לטייל לבד. בעיניי זה פשוט לא כיף.

אין עם מי לחלוק את ה wow, אין עם מי לדבר על מה שרואים ומה שעושים.

אני פחות מתייחס לצד הלוגיסטי כלכלי (ברור שטיול בזוג למשל יותר קל מטיול לבד כי מתחלקים בלוגיסטיקה ובחלק מהעלויות).

אני מתייחס לזה שלא ממש כיף לשבת במסעדה על הבר או בשולחן ליחיד, לא כזה כיף לשבת במתקן בדיסני עם עוד אנשים שאתם לא מכירים. לא כיף להגיע לשמורת טבע לראות את המפל וכו'.

מבחינתי זה מגיע לרמה כזאת שכשיוצא לי נסיעת עבודה (ואני משתדל מאד להמנע) אני לא מוסיף בכלל ימי חופש. חלק מזה זה כי אני רוצה להיות עם המשפחה שלי בבית, אבל חלק זה בגלל שאני לא נהנה מלטייל לבד.

יש לי חבר שהיה לא מזמן בכנס מקצועי באנהיים קליפורניה (דיסנילנד). יצא לו יום חופשי בגלל שככה הסתדרו הטיסות. שאלתי אותו אם הוא הולך לדיסנילנד. הוא ענה לי "לבד? זה לא שווה"

מי שנותן פה טיפים על נסיעה לבד זה מי שנוסע באופן קבוע, ולכן באופן כללי סביר שהוא נהנה מזה (אם לא אז כנראה שהוא היה נוסע פחות או לפחות לא מייעץ בפורום הזה).

אני התרשמתי שאת כן טיפוס חברותי שאוהב לדבר עם המקומיים, אז בהחלט יתכן שאת כן תתחברי ותהני. ואולי גם בלי קשר את טיפוס שיכול להנות לבד.

אז כמובן זה אני ודעתי האישית. וכמו שרואים יש הרבה אנשים בפורום שמרגישים אחרת. וברור שאני בהחלט מאחל לך שתהני!

• israelimom

איך נוסעים לבד לארה"ב?

זו בהחלט שאלה ומשהו שאצטרך כנראה לגלות. על פניו, קשה לי קצת לחשוב על להיות רחוקה מהילדים לשבוע-שבועיים. אנחנו משפחה מאד מחוברת ואני יכולה לספור על אצבעות יד אחת את מספר הלילות שיצא לנו לא לישון באותו בית. יהיה להם קשה בלעדי, אבל מצד שני אולי זו תתגלה כחוויה מבגרת (להם ולאבא שלהם Wink ). 

אני מאמינה שיצא לי להיות הרבה עם אנשים בדרך, כי הרעיון הוא לארגן ביקורים בבתי מחסה לחתולים ואולי להעביר שם הרצאות בהתנדבות כ-fundraiser בתמורה ליצירת קשרים וביסוס האתר שלי כמקור לסיוע למאמצים. אני לא בטוחה שבכלל יהיה לי יותר מדי זמן לטייל, אבל אולי, מי יודע. 

וואי, ממש תודה על ההקשבה והסיוע. זה מאד עוזר לי להתחבטויות.

• שירליץ
                                  שירליץ נערך לאחרונה על ידי

איך נוסעים לבד לארה"ב?

בעיני הנסיעות לבד זה אחד הדברים הכי שווים שיש. ניקוי ראש אמיתי. לא צריכה לדאוג לאף אחד, לא צריכה להתחשב באף אחד. 

בכל נסיעת עבודה אני משתדלת להוסיף איזה יום של זמן פרטי. אם זה במקום חדש אני מטיילת (בבייג'ין למשל לקחתי סיור לחומה עם קבוצה מהמלון), אם זה במקום מוכר אני עושה הרבה שופינג Very Happy

לא מבינה בהוצאות (אני שכירה) אבל בקטנה - ללון במלון מרשת מוכרת וטובה, לא מוטל זול. אם את נוסעת לכנס, הרבה פעמיםיש מלונות שעובדים עם הכנס ויש להם מחירים טובים. במלון לבקש חדר שקרוב למעלית, לחנות במקום מואר, לא לנסוע לבד לאיזורים שאת לא בטוחה לגביהם. אם את רוצה לשבת לאכול לבד במסעדה, לקחת איתך ספר או עיתון כדי לא לעודד זרים לגשת. אני לפעמים מתפנקת בשירות חדרים. 

נהיגה עם וייז או גוגל מפס (דורש 3G) אבל למסלולים עיקריים אני גם מדפיסה מפה עם הוראות הגעה ליתר בטחון.  

• צביקה
                                    צביקה נערך לאחרונה על ידי

איך נוסעים לבד לארה"ב?

השיקול ללון במלון של הכנס הוא נכון. יתכן שיהיו מקומות לינה זולים יותר בסביבה, אך הנוחיות של לרדת מהחדר, ישירות אל אולמות הכנס, היכולת לקחת לעצמך הפסקת מנוחה בחדר, מתי שבא לך, לחזור בערב מההרצאות אל החדר, מבלי לצאת מהמלון - זה מאוד נוח וחוסך התרוצצויות, שלפעמים מחייבות תחבורה. גם העלות שהיזכרת, ככל הזכור לי, הינה מוכרת לצרכי נסיעה עיסקית, אבל זאת באמת כדאי שתוודאי עם גורם מקצועי.

במלון כזה, כמעט תמיד יש מסעדה, שגם בה תוכלי לסעוד לבד או עם עמיתים לכנס, שאולי תתחברי עימם. אחת התועלות הגדולות של כנסים הינה ה-social networking בין המשתתפים, כך שאל תופתעי למצוא שבתום הכנס יהיו לך מספר חברים חדשים.

בכנסים טובים, גם המארגנים עורכים לפחות ערב חברתי אחד, שבו גם אוכל וגם בידור. כדאי להשתתף.

ולגבי החויה האישית, כן יתכן ואם אתם כמשפחה אינכם רגילים להיפרד זה מזה ל"תקופה", יתכן שיהיה לך קשה בתחילה, אבל בימינו יש WhatsUp, טלפון, Skype, eMail וכד', כך שבקלות אפשר לשמור על קשר ולחלוק חויות.

לי אישית, הרבה יותר קל לטייל לבד, מאשר בזוג או במסגרת משפחתית. בעיני הלוגיסטיקה דוקא קלה הרבה יותר ליחיד והיום, כשיש מכשירי ניווט, טלפונים סלולריים ומיחשוב נייד - זה קל עוד יותר.

• Rachel999
                                      Rachel999 נערך לאחרונה על ידי

איך נוסעים לבד לארה"ב?

נסעתי פעם אחת לנסיעת עבודה של שבועיים והשארתי בעל וילדים בארץ

יצאתי בחשש גדול, והופעתי מאד מאד לגלות שאני פשוט נהנית מכל דקה..  (ואני בד"כ מאד אוהבת לטייל עם המשפחה!)

זה היה מאד פשוט לוגיסטית (מנהטן), בימים החופשיים טיילתי להנאתי, כשאת מטיילת לבד את מביטה על העולם בעיניים שונות לגמרי.

גם השופינג היה נחמד, ואפילו החוויה של לעבוד ימים שלמים במקום שונה עם אנשים שונים, בלי לדאוג להוציא ילדים מבית הספר..

במלון קראתי ספרים, ונהניתי מהזמן הפנוי.

את רוב האוכל הבאתי מהארץ - מסיבות כשרות וגם היה באזור פלאפל כשר, שבת אכלתי בבית חב"ד.

זה חופש מאד נחמד, לזמן מוגבל (בשבילי)

חזרתי עם כוחות מחודשים למרות שעבדתי שם לא מעט

נסי ותהני..

• israelimom

איך נוסעים לבד לארה"ב?

עשיתם (וגם עשיתן) לי חשק Wink המון תודה!

• dhz
                                          dhz נערך לאחרונה על ידי

איך נוסעים לבד לארה"ב?

כמי שנוסע לבד כל הזמן, אני רגיל להסתדר ללא נווטים וגם ללא GPS (מפות בלבד).

השילוט טוב.  בודאי בכבישים הראשיים.  לומדים מראש את המסלול (לא ברמת נווט בצבא, כמובן, אבל שמים לב ליציאות ולכבישים אליהם צריכים להגיע), ומסתדרים.

נסיעה עם GPS צריכה להיות קלה יותר, שכן מקבלים התראות על הצורך לצאת מהכביש הראשי, לפנות וכו'.  ללא ה- GPS יש לפעמים התברברויות קטנות.  אף פעם לא היתה לי התברברות רצינית.  הבעיה העיקרית בנווט היא בערים.  בבין עירוני העסק קל הרבה יותר.

לגבי לינות.  אני מניח שאת כבר מכירה את הענין מהטיולים שלכם.  בעבר נהגתי להגיע למקום, רצוי בשעה לא מאוחרת, ולעבור בין מלונות ולחפש חדר.  היום אני מעדיף להזמין מראש (אני לוקח מחשב נייד איתי) יום, יומיים או קצת יותר, כך שאינני נדרש לחיפוש בין המלונות.  כמובן שיש את חוברות הקופונים שיכולות לעזור במציאת לינות מוזלות שלא באיזורי ביקוש גבוה (בדרך כלל לאורך כבישים ראשיים כמו Interstate, אך גם לאורך כבישי US מסוימים וכן בערים גדולות, אך לא במרכזן).

• פומילקי
                                            פומילקי נערך לאחרונה על ידי

איך נוסעים לבד לארה"ב?

כאחד שהיה מספר פעמים באטלנטה אני חייב להגיד לך שזו עיר מדהימה, מאוד מפותחת ומאוד מתקדמת. (קוקה קולה, CNN..)

לא ברור לי מאיפה הנתון של הפשיעה , אני דווקא מכיר אחרת למעט הדאון טאון ששם קצת לא נעים בלילות.

הכנס הוא במרכז אטלנטה או בערים מסביב ?

אני לקחתי רכב שכור משדה התעופה יצא לי יותר זול מאשר לקחת מונית למלון וחזרה...

יש שם גם קניונים מדהימים (בפריפריה) שבשבילם צריך רכב.

מאוד קל להסתדר עם GPS

• 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון