ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול לאורלנדו

פורום צפון אמריקה
    6
    8
    2833
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אליסיג
      אליסיג נערך לאחרונה על ידי

שלום,

אני מתכנן נסיעה לאורלנדו בחודש אפריל עם 2 בנות בגילאי 9 ו 6.

רציתי לדעת האם הפארקים שם הם במרחק הליכה אחד מהשני (דיסני, סי וורד, לגו לנד, יוניברסל סטודיו)או שאצטרך לשכור רכב. כמובן זה בהנחה שאלון במלון במרחק הליכה מהדיסני.  כמו כן אשמח לקבל הערכת מחיר לפארקים שציינתי באורלנדו. אני מתלבט אם לעשות את קליפורניה או אורלנדו מבחינת הפארקים. אשמח לייעוץ. תודה מראש

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אנשיםטובים
        אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

טיול לאורלנדו

לא רק שהפארקים לא במרחק הליכה, בקושי החניה במרחק הליכה, ולכן יש שאטלים בחניה.

כלומר חייבים תחבורה כדי להגיע מהמלון לפארק וחזרה.

אני מציע שתפתח מפה ותבקש מסלול בין 4 הפארקים של דיסני יוניברסלף סי וורלד וכו' כדי להתרשם מהמרחקים. אחר כך תעזר בגוגל ארת' כדי להתרשם מהגודל של הפארקים ומגרשי החניה.

ספציפית לפארקים של דיסני:

לדיסני יש מתחם ענק שכולל את הפארקים שלהם ושפע מלונות (יקרים יחסית).

בתוך המתחם של דיסני יש תחבורה ציבורית יעילה וחינמית (לאורחי המלונות). כל שקל יחסית להגיע מהמלון לפארק וחזרה.

אבל זה נכון רק לפארקים של דיסני ולמלונות של דיסני.

ניתן למצוא מלון במרחק הליכה מהפארקים האחרים (יוניברסל למשל או סי וורלד), אבל אז הוא יהיה במרחק הליכה רק מפארק אחד, ורחוק מדיסני.

יש גם מלונות שמציעים הסעות לפארקים. קודם כל - לא בהכרח המלון יציע הסעה לכל הפארקים. לא בהכרח ההסעה תהיה ישירה (כלומר אולי עוברים כמה מלונות או כמה פארקים בדרך מה שגורם לנסיעה ארוכה), ויש בערך הסעה אחת ביום (אחת הלוך בבוקר, ואחת או שתיים בחזור). כך שאין גמישות.

בטח עם בנות קטנות - ברור לי שצריך רכב

• meaz72
          meaz72 נערך לאחרונה על ידי

טיול לאורלנדו

כמו שכתבו לך, הפארקים לחלוטין לא במרחק הליכה זה מזה, וגם, אחרי כל הקילומטרים שתעשה בתוך הפארק, ממש לא יתחשק לך ללכת הלאה.

מצד שני, יש מלונות לא מעטים שמספקים הסעות לפארקים. אני מסייגת שלא ניסיתי זאת, כי אנחנו בחרנו לשכור רכב, אבל שווה לברר על האופציה הזו יותר.

• עמיר.ב
            עמיר.ב נערך לאחרונה על ידי

טיול לאורלנדו

כמה זמן אתה מתכנן להיות באורלנדו? 

אין בכלל שאלה, באורלנדו יש הרבה יותר פארקים מאשר בלוס אנג'לס, אז אם אין סיבה אחרת, אורלנדו עדיפה.

בנוסף, דיסני זה לא פארק אחד. בדיסני יש את

magic kingdom - הפארק המוכר ביותר, כמעט זהה לדיסנילנד בקליפורניה ולאלו שבפריז, טוקיו והונג קונג.

Animal Kingdom - פארק שנושאו הוא חיות.

hollywood studios - פארק שנושאו הוא סרטים.

Epcot Center - פארק שנשאו הוא עולם העתיד ועמי העולם.

כל הפארקים האלה הם פארקים גדולים שכוללים הרבה ריידים וצריך יום שלם לכל אחד מהם (כמובן אם בוחרים ללכת אליהם)

בנוסף יש בדיסני שני פארקי מים מאד יפים, שמספקים יופי של בילוי ליום רגוע וקל בהרבה מאשר יום של פארק רגיל.

חוץ מדיסני, יש שני פארקים של יוניברסל, סי וורלד ופארק המים אקווטיקה, פארק המים wet 'n wild, פארק בוש גארדנס בטמפה, ולגולנד (ולא אתפלא אם שכחתי משהו),

בקיצור, בערך 14 פארקים, מן הסתם לא תוכלו להיות בכולם, אז צריך לבחור לאן ללכת.

מנסיון כולם, אחרי יומיים שלושה של פארקים צריך יום אחד רגוע. מנסיוני, פארק מים הוא אופציה מצויינת ליום רגוע כזה (כמובן כשמזג האוויר מאפשר)

אם הולכים על הפארקים של דיסני בלבד, או דיסני + פארק אחד נוסף, כדאי לדעתי לקחת מלון בתוך דיסני, יש דילים טובים שכוללים לינה וכניסה לפארקים. במקרה כזה גם אין צורך ברכב כי יש שאטלים מכל אחד מהמלונות לכל אחד מהפארקים של דיסני.

אם לעומת זאת תבחרו בהרבה פארקים מחוץ לדיסני, עדיף לקחת מלון מחוץ לדיסני וכדאי מאד לשכור רכב, ובשום פנים ואופן אל תשכרו רכב בדיסני כי המחיר כפול ויותר מכך מאשר בעיר.

• may east
              may east נערך לאחרונה על ידי

טיול לאורלנדו

חחח.. לפני שקראתי את התגובה שלך אנשיםטובים, זה בדיוק מה שרציתי לרשום... שאפילו בתוך החניה יש הסעות ממקום החניה ועד לכניסה לפארק...

• שגית_2014
                שגית_2014 נערך לאחרונה על ידי

טיול לאורלנדו

שלום לך

אני אמא ובן 13 נוסעים מאמצע יולי לשבועיים לטעום קצת מצפון ארה"ב 

ניו יורק ואורלנדו בגדול.  אני כרגע מחפשת דרך זולה למלון בתוך המתחם של הפארקים שמאפשר מג'יק hours (כך נוכל גם לנוח במלון למקרה של מבול גשם של שעה פלוס מינוס), האם לנתם באזור או שיש לך המלצה ללינה .אני לא מתכוונת להשכיר רכב אבל מעניין אותי גם להגיע לאאוטלט בדאון טאון 

כל טיפ שיש אשמח לשמוע

תודה,שגית

• שגית_2014
                  שגית_2014 נערך לאחרונה על ידי

טיול לאורלנדו

שלום אמיר

אשמח לשמוע על איך מוצאים דילים טובים ללינה וכרטיסים 

זה נראה שהכרטיסים הם מחירים אחידים ל4 ימים בפארקים יותר זול ליום אבל

עדיין הלינה יקרה , מענין אותנו אזור הפארק epcot 

עם אפשרות למג'יק hours ,האוכל מייקר גם 

אז בלי רכב נוכל להגיע לאיזה סופר ולקנות מצרכים( מים בעיקר) חוץ מהאוכל בפארק 

מה עוד צריך לקנות שם בהגעה (שמעתי על ספריי מים עם מאוורר ומגבות פנים)

כל דבר אפשרי אשמח לדעת לפני 

תודה

• עמיר.ב
                    עמיר.ב נערך לאחרונה על ידי

טיול לאורלנדו

אנחנו ביצענו את ההזמנה באמצעות המשווקים הרשמיים של דיסני וורלד בישראל כאן.

אנחנו שילמנו בחודש מאי בשנה שעברה על 7 לילות במלון ארט אוף אנימיישן, זוג+ילדה בת 6+תינוק (כמעט בן 3), 8 ימי כניסה לכולנו לכל הפארקים של דיסני, כמובן כולל fast pass ו-magic hours ב-1460$.

הוספנו גם כניסה חופשית ל-2 פארקי המים של דיסני (מאד מאד כדאי) וכרטיס hopper (אפשר להכנס לכמה פארקים באותו היום- בדיעבד החלק הזה היה מיותר עבורנו) במחיר של 80$ לאדם לכל התקופה, כך שסה"כ זה עלה לנו 1700$.

על זה כמובן צריך להוסיף את עלות האוכל. 

אין סופר במתחם דיסני, בשביל סופר את צריכה לשכור רכב.

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון