בייג'ינג - שאלות נוספות
-
בייג'ינג - שאלות נוספותתודה
-
ושוב שאלות קניותהמחירים טובים מאוד (ואם מתמקחים הם אפילו מצויינים) יש שם הכל ובעיקר צעצועי עץ ברמה טובה במחירים מצויינים.
הבעיה עם ילד קטן שהוא באמת ירצה הכל ואת לא תוכלי לקנות את כל השוק ככה שלפעמים תצטרכי להגיד "לא".
אנחנו הינו שם עם ילדה בת 3 ויצאנו בשלל רב
-
ושוב שאלות קניותמבייג'ינג חזרתם ישר הביתה? אצלנו זו רק התחלת הטיול. מזוודה של צעצועי עץ זה הדבר האחרון שאני צריכה לסחוב אחכ כל הטיול....
-
ושוב שאלות קניותמבייג'ין טסנו לתאילנד חחחח
אבל יש גם המון פזאלים מעץ ודברים לא גדולים וכמובן גם צעצועים אחרים.
-
ושוב שאלות קניותזה אחד מהרגעים שאני אומרת, חבל שאין לי בנזוג. אחד מאיתנו היה הולך לשם לבד והשני עם הילד לגן חיות או משהו
))מצד שני אם כבר פיצול כזה, הייתי בטח מנצלת אותו לשופינג לעצמי!
-
איזה מתאם חשמלי צריך?הי חברים חזרתי עם שאלה מטומטמת
איזה סוג של מתאם חשמלי צריך?
קראתי קצת באינטרנט, ולהבנתי רוב השקעים מקבלים גם תקע אירופאי (2 פינים כמו מתאם לסלולרי), גם תקע אמריקאי (2 פינים) וגם תקע אוסטרלי (כולל הארקע).
אני מבין נכון?
כשאומרים רוב השקעים למה הכוונה? בעצם מעניין אותי משרדי החברה (שלחתי שאלה לעובדים), המלון (לא שאלתי) ושדה התעופה. יש סיכוי שלא בכולם יהיה?
כי אם זה אכן המצב, אז הכי נוח לי כמובן עם תקע אירופאי שהוא תואם לישראלי.
ברור לי שבכל מקרה אני אוכל לקנות מתאם, אבל חבל לי בעיקר על הזמן.
אני יכול להביא איתי גם מתאם אוניברסלי שיש לי, אבל זה עוד משהו לסחוב.
אז יש תקן? אפשר לסמוך עליו? מה להביא?
תודה
-
איזה מתאם חשמלי צריך?לא זכורה לי שום בעיה בשום מקום.
מצד שני, אני תמיד מביאה סט מתאמים לכל שקע שלא יהיה (אז אם היה צריך, בטח השתמשתי בלי לזכור...)
-
איזה מתאם חשמלי צריך?התקע הזוגי הרגיל התאים לנו בבייג'ינג ושנגחאי , כך שלא הולכת להיות לך שום בעיה.
-
ומה לגבי מי ברז?תודה על התשובות. בינתיים גם המארחת שלי שלחה לי תמונה של שקע חשמלי ואכן נראה שתקע EU (ישראלי שני פינים) יתאים.
ועוד שאלה - מה ההמלצות לגבי מי ברז?
אפשר לשתות? טעים?
לא לשתות אבל כן לצחצח שיניים?
לא לצחצח שיניים?
ראיתי התייחסויות סוטרות במקומות שונים אז תהיתי לגבי ההמלצה מהפורום הזה.
ככלל אצבע גם בארץ אני לא שותה יותר מדי מי ברז. אבל דווקא בחו"ל אם משום מה שכחתי/נגמרו לי המים במלון אז באמצע הלילה...
ואני די שונא לצחצח שיניים במים מבקבוק (אבל כמון שאעשה את זה אם צריך)
אני מזכיר - רק בייגינג. לא האיזורים הכפריים של סין

-
ומה לגבי מי ברז?כמו בכל מקום אפילו בארץ לא רצוי לשתות מים מהברז כך גם לגבי סין.
יש כאלו שאפילו מצחצחים שיניים עם מים מנרלים,אני הייתי מצחצח שניים עם מי ברז ושטםתי את מתקן העדשות מגע שלי במי ברז אני חי והכל בסדר

גם במקדונלס שותים קולה עם קרח הקרח מגיע מן הסתם ממי ברז.
יש מלונות מסויימים שלכיור מחובר גם מתקן מים למטה דבר בולט ואמור לפתור את הבעיה אך לא הייתי שותה מהברז ככה.
בקבוק מים מנרלים ליטר וחצי במכולות מקומיות עולה פחות משקל.
-
ומה לגבי מי ברז?תודה
-
ומה לגבי מי ברז?רק רוצה לתקן, שיש מקומות בארץ שהמים מעולים

אני בבית מעדיפה מים מהברז, ולא מינרלים (ויש גם שיגידו שיותר בריא).
כמובן שכשגרתי בת"א לא שתיתי מהברז.... אבל אין צורך להכליל.
רק לשם הדיון, גם בחו"ל אני הרבה פעמים שותה מים מהבז... (בניו-זילנד אפילו מים מהנחל...)
לגבי סין -
כן צחצחנו שיניים במים מהברז (הרי לא בולעים, גם משחת שיניים מומלץ לא לבלוע).
שתיית מים - מינרלים בלבד! וכן - יש לקנות כל מטר, גם ב-23:00 בלילה.
מכיוון שבמילא אתה באותו מלון - תקנה קצת בהתחלה, שיספיק לכמה ימים, ואח"כ בהתאם לצורך.
-
ומה לגבי מי ברז?תודה. רשמתי בפני.
אני בהחלט שותה בארץ גם מי ברז. למעשה - מים קרים (מהמקרר) הם מבוקבקים. אבל מים פושרים (טמפרטורת החדר) זה מהברז. כמו גם מברזיות בגן ציבורי וכו'.
אבל אני אקפיד בביג'ינג

-
ומה לגבי מי ברז?סתם לידיעה: אני גרה בתל אביב ואני שותה מי ברז. המים בארץ טובים, אבל צנרת ההולכה לעתים בעייתית ולכן זה באמת תלוי מקום מגורים. עוד בעיה של המים בארץ אלה יחסי הציבור של חברות המים המינרליים שרוצות להרוויח הון ועושות שטיפת מוח.
-
ומה לגבי מי ברז?לא יודעת מה המצב היום... או איפה בת"א, אבל בזמנו, סיננתי את המים עם פילטר פשוט, והוא הפך כתום אחרי יום בערך

בבית, אחרי חודש סינון מים, לא היה שינוי בכלל בפילטר, אז הפסקנו לסנן...