איך נוסעים לבד לארה"ב?
-
איך נוסעים לבד לארה"ב?הכנס הוא באיזור Buckhead במלון Westin Buckhead. זה נחשב דאונטאון? אני חושבת שבכל מקרה, אלון במלון של הכנס, מהטעמים שהוזכרו פה. ראיתי שיש מייסיס וטארגט במרחק הליכה מהמלון, אז נראה לי שאנסה להגיע יום-יומיים קודם, גם להתאושש מהג'ט לג וגם כדי להתארגן על בגדים מתאימים (זו ממש לא הגרדרובה היומיומית שלי כשאני יוצאת לקחת את הילדים מבי"ס
). באתר של הכנס כתבו שמונית משדה התעופה למלון אמורה לעלות כ-$40. חניה במלון עולה עוד $10 ליום. בהנחה שיהיו לי ארבעה או חמישה ימים במלון, נראה לי זול יותר להגיע אליו במונית, לא? ממילא לא אזיז את הרכב השכור באותם ימים יותר מדי, אז חבל סתם לשלם עליו $200 אם מוניות הלוך וחזור יעלו $80? בסוף הכנס אקח מונית לשדה התעופה או לנקודת השכרת רכב אחרת ומשם אשכור רכב לשבוע של סבוב עד פלורידה ובפלורידה ואטוס בחזרה ממיאמי.זו התכנית בשלב זה. הערב שיחת טלפון חשובה עם השותפים בסן פרנסיסקו לגבי על העניין. אם הם ישלחו נציג יחד איתי אז הנסיעה הופכת לוודאית. תחזיקו לי אצבעות!
-
איך נוסעים לבד לארה"ב?לגבי פשע באטלנטה. ראיתי איפשהו שהיא זכתה בתואר העיר המסוכנת ביותר בארה"ב ב-1994... לפי ויקיפדיה נראה שהיא ירדה מאז למקום השישי... עדיין מכובד. לפי הבלוג הזה, היא עדיין בעשיריה הפותחת. מצד שני ביקרנו גם במקום 2 וגם במקום 3 ויצאנו מזה בשלום
חוץ מזה, זו אטלנטה בתמונה, לא?

-
איך נוסעים לבד לארה"ב?ענת,
גם אני סבור, שאין לך סיבה מיוחדת לרכב שכור במהלך הכנס. קבלות על מוניות שדה-מלון-שדה ניתן להגיש כהוצאה מוכרת. הכיסוי המוכר ברכב שכור לרוב נמוך מההוצאה.
לעיתים במלונות של כנסים יש גם נציגות של חברת השכרת רכב ואז אולי בעזיבה כדאי לקחת מהמלון, במיוחד אם אין בכוונתך להגיע לשדה.
-
איך נוסעים לבד לארה"ב?צביקה, בעקבות הערתך, אני רואה שמס הכנסה מכיר בהוצאת רכב שכור בתקרה של 58 דולר ליום, כולל הוצאות דלק. אני מקווה שההתחשבנות היא לאורך כל הנסיעה? כי רוב הימים אני מניחה שלא אוציא יותר מדי דלק אבל יהיו בהחלט יומיים של נסיעות קצת יותר ארוכות שאני מניחה שהוצאת הדלק בהם תהיה משהו כמו $50 ליום. לא קריטי, אני בעיקר סקרנית בשלב הזה

-
איך נוסעים לבד לארה"ב?ענת,
אל תשכחי שהסכום הנ״ל אמור לכלול בנוסף לעלות השכירות והדלק גם הוצאות על חניות ואגרות כביש וגשרים. ברכב שכור לרוב ההוצאה היומית גבוהה יותר ממה שמוכר לצרכי מס. באופן מוזר, דווקא ההכרה בהוצאות על מוניות גמישה יותר.
דוגמא: אם תסעי במונית משדה התעופה ניו ארק למנהטן ותשלמי $80 - כל הסכום מוכר. לעומת זאת אם תעשי את אותה דרך בדיוק ברכב שכור, ההוצאה תהיה זהה, אך ההכרה לצרכי מס תהיה רק ב-$50 (או כמה שזה היום) הראשונים והשאר יבוא מכיסך.
-
איך נוסעים לבד לארה"ב?באמת מוזר. אתה יודע אם החישוב הוא לכל יום בנפרד? או אם זה מתחלק על כל ימי שכירת הרכב?
-
איך נוסעים לבד לארה"ב?ענת, תקנות המס נמצאות באינטרנט וקל למצוא בגוגל.
התשלומים הם לא פר יום בשכירות כי ההשכרה היא לא פר יום. אלא נגיד מחיר שבועי וכו.
אם ההחזר הוא כיום 57$ ליום שכירות, ושכרת ל 5 ימים, מגיע לך 57$ * 5. וזה כולל דלק, חניה וכו.
בסופו של דבר, גם אם לא הכל מוכר, ההפרשים יהיו זניחים, ואם זה תורם לעבודה שלך, אז זה שווה.
אם רוצים לחסוך, לדוגמא, אז ההחזר למלון הוא כיום
הוצאות לינה מוכרות
מספר הלינות
1 – 7 לילות
עד 259 $ ללילה.
8 – 90 לילות
75% מההוצאה אך לא פחות מ- 114 $ ולא יותר מ- 194 $ ללילה.
אז לעיתים כדאי להוסיף את ארוחת הבוקר לחשבון של המלון...
אגב, יש מדינות שההחזר הוא 25% יותר... ארהב היא לא חלק מהן

-
איך נוסעים לבד לארה"ב?כן, כבר חיפשתי באינטרנט כמובן. רק הנקודה לגבי החישוב אם הוא יומי או לכלל השכירות לא היתה ברורה לי. תודה!
-
-
איך נוסעים לבד לארה"ב?ME צודק לגבי התחשיב של ההכרה לצרכי מס בהוצאות רכב שכור.
לעומת זאת, אם מחיר הלינה כולל ארוחת בוקר, עדיף שאיזכור הארוחה לא יופיע בחשבון המלון, אחרת יקזזו לך זאת מההוצאה המוכרת לכלכלה.
שאלת לגבי צרוף בני משפחה ואכן הרשויות מאוד רגישות לנושא, אך עם זאת היה בזמנו (כבר יותר משנתיים אינני נוסע נסיעות עיסקיות ולכן אינני יודע האם השתנה) מנגנון של הפחתת אחוזים מסוימים מתעריף הלינה המוכר, אם בחשבון הלינה שלך רשומים אנשים נוספים. לדעתי, זה עדין כדאי. עם זאת עדיף, שהחשבונית והקבלה שלך על כרטיסי הטיסה, תהיה נפרדת מאלה של הנילווים לך.
-
איך נוסעים לבד לארה"ב?תודה על הטיפים הנוספים. מעניין, היה לנו רואה חשבון פעם שאמר שמלווה אחד מוכר לנסיעה. זה לא כל המשפוחה, אבל חשבתי שנסיעה בזוג זה סביר.
-
איך נוסעים לבד לארה"ב?הי ענת,
אין שום בעיה לנסוע ולטייל לבד בארה"ב !
בשנים האחרונות אני שוכרת רכב גבוה ולא נמוך, זה יותר נוח לי עם התנועה.
מסתכלת על הנתיב לא מנסה לזכור בע"פ אבל כן שולטת ביותר במס' הכבישים ובכיוונים.
נוהגת עם GPS מחובר לחלון הקדמי אבל כמו שארז כתב מידי פעמים מאיטה קצת ובודקת שהוא אכן מראה את הכיוון הנכון.
אישית אני מעדיפה את רשת המוטלים של QUALITY INN בדר"כ מזמינה בבוקר לערב ולפעמים ערב קודם.
-
איך נוסעים לבד לארה"ב?תודה לינה! אני באמת רגילה לנהוג במיני ואן שהוא יותר גבוה מרכב רגיל (בארה"ב, זאת אומרת, פה אני נוהגת סתם ביונדאי אקסנט פארשית
). אני מניחה ששיקול החיסכון יהיה משמעותי, אבל נראה מה תהיינה האפשרויות אם וכאשר...
שיהיה בהצלחה