לונדון ליום אחד
-
שלום
אני ואשתי עוצרים לקונקשיין בלונדון ל9 שעות ברוטו. חשבנו לצאת ולראות את העיר לטיול בסיסי. אנחנו נוחתים ב13:00 וממריאים ב22:30. חשבנו לקחת את ההיתרו אקספרס (20 דק נסיעה מהשדה למרכז העיר) כדי לקצר זמנים, כך שאני מניח שיש לנו 6-7 שעות לטייל. מדובר על טיול רגלי, ללא כניסה לאתרים, אלא רק שיטוט ברחובות והתרשמות חיצונית מאתרים מפורסמים.
האקספרס עוצר בתחנת פדינגטון, כך שבניתי את המסלול המעגלי הבא:
חצייה של ההייד פארק עד להייד קורנר, ארמון בקינגהם, ווסטמיניסטר אבי, ביג בן, והפרלמנט. משם צעידה לכיכר טרפלגר, כיכר פיקדלי והמשך לאוקספורד סטריט. שיטוט בין החנויות עד כמה שהזמן יאפשר, ובחזרה לפדינגטון ורכבת להיתרו.
כמובן שיש לקחת בחשבון עצירות להתרעננות , ארוחה מרכזית אחת וכמה נשנושים בין לבין.
האם המסלול הזה ריאלי או שהוא ארוך מדי ? מעייף? אשמח לשמוע הערות ההצעות שלכם
תודה
גיא
-
לונדון ליום אחדנראה לי מאד עמוס. עדיף להיות בפחות מקומות וליהנות בהם, מאשר לרוץ ולהרגיש פספוס. כמובן שגם מזג האוןיר הוא פקטור לניצול הזמן.
במקומך, הייתי מוותרת על רחוב אוקספורד (סתם רחוב הומה עם ים של חנויות, לא חסר בכל מקום אחר). הייתי נוסעת לכיוון הקובנט גרדן ומטייל באזור - פיקדילי, השוק של קובנט גרדן, ניילס יארד המהממת ואז לשבת באיזה בית קפה/מסעדה טובה ולנוח מעט לפני החזרה.
תהנה!
-
לונדון ליום אחדלא ריאלי לחלוטין, בטח למי שלא מכיר את העיר. אני מציעה לך רק לשם השעשוע, להכניס את שמות המקומות למפת גוגל, ותבקש מסלול (להולך רגל) ותראה איזה מרחקים אלו.
ןלהצעתי:
במקום לנסוע ברכבת המהירה, סע ברכבת התחתית - קו פיקדלי. תגיע ב-45 דקות במקום ב-20, אבל אני אומרת לך באחריות שגם מפדינגטון תצטרך לקחת תחתית למקומות שתרצה לבקר בהם כך שזה יהיה אותו זמן.
קו פיקדילי מגיע למקומות מרכזיים בהם תרצה ודאי לבקר, כך שזה יהיה יותר יעיל.
רבקה
-
לונדון ליום אחד-אוטובוס התיייריםThe hop-on, hop-off bus tour of London מה דעתכם על נסיעה בו להכרות כללית של העיר? ואפשר תמיד לרדת היכן שרוצים
-
לונדון ליום אחדתודה רבה על התשובות. בהחלט חומר למחשבה שאני אבדוק אותו.
לגבי האוטובוס, אני פחות מעדיף כי אני אוהב לטייל ברגל ולספוג את האווירה של העיר, ולאו דווקא להגיע לאתרים ספציפיים, אבל אולי זה יתאים במקרה הזה ואני אבחן את זה.
וגם לגבי ההגעה לעיר אני מודה על הטיפ שהאיר את עיניי ובהחלט ניישם אותו.
מה ההצעה שלכם למסלול הליכה של כ6-7 שעות בעיר?