טיול בת מצווה בארץ
-
המשפחה שלי מתכוונת להגיע לארץ כדי לחגוג בת מצווה. אני מחפשת חברה/ מדריך שיבנה להם תוכנית לטיול בארץ לתקופה של שבועיים עד חודש. אני אשמח לשמוע כל המלצה. תודה רבה -
טיול בת מצווה בארץ:Reהאם המדריך או החברה אמורים לטייל אתם? משום שאם את מטיילת אתם תכן ונוכל לכוון אותך ליעדים מתאימים או לתכנן את לוח הזמנים, ואם הם יטיילו עם מדריך או חברה, הם ייבנו את תכנית הטיול... כווני אותנו... -
טיול בת מצווה בארץ:Reבעקרון הם יטיילו עם מדריך ולא איתנו. אבל הבוגרים שבינהם גרו בארץ ויודעים עברית. הכוונה היא ביקור באתרים החשובים בארץ( צפון, דרום, ת''א, ירושלים, מצדה ועוד) -
טיול בת מצווה בארץ:Reלא נראה לי שאני יכולה לחדש לך כמי שחיה בארץ, ומכירה את האורחים שלך: ההעדפות שלהם, היכן בקרו בעבר וכיוב`. שלושת הערים הגדולות: ירושלים, תל-אביב וחיפה שוות יום טיול לפחות, אם חסרה להם שמש לא כדאי לוותר על אילת, עם טיול בסביבתה, ים-המלח ומצדה, לגבי הצפון: ט
תיירות 2000
מתוך אתר למטייל -
טיול בת מצווה בארץ:Re -
טיול בת מצווה בארץ:Reאני מוכן לסייע בכל הליווי כולל הדרכה ברמה גבוהה, אירגון הלינה והנסיעות וכל מה שקשור - אם יש צורך גם אירגון טקס בת מצווה באופי המתאים. נא צרי קשר באי מייל או בטלפון 050-6614455