חודשיים בתאילנד
-
קנינו כרטיסי טיסה כמעט לחודשיים לתאילנד..
אנחנו עם תינוק בן חצי שנה ולכן אנחנו יותר בנחת אבל עדיין..
האם זה יותר מדי זמן?
ועוד התייעצות.מחפשים גסט האוס טוב ,קרוב לבית חבד בבנגקוק..נשמח להצעות.
-
חודשיים בתאילנדאם אתם רוצים להיות בבית חבד חודשיים, לטעמי זה יותר מידי

אם תעשו שיעורי בית ותתכננו נכון יהיה לכם אחלה טיול.
הכי חשוב, צאו מהמסלול המשוכפל שרץ כאן בפורום.

-
חודשיים בתאילנדקל לענות לכם שחודשיים זה המון זמן ואפשר לשלב
עוד מדינה או שתיים באזור, מצד שני קשה לענות לתינוק
בגיל חצי שנה ....
חודשיים בתאיילנד זה להיות בחלק מהמקומות לתקופה
ארוכוה מה שיכול לשעמם בשלב מסויים.
בתי חב"ד פזורים במקומות מרכזיים בתאילנד, בבנגקוק,
צ'אנג מאי , פוקט וקוסמוי אם אתם בעניין אוכל כשר ותפילות.
תנו קצת אנפורמציה מתי אתם טסים ומה אתם אוהבים ויהיה
יותר קל לענות.
-
חודשיים בתאילנדאנחנו בענין בשבתות להיות קרובים לבית חבד,שאר השבוע ממש לא..
אנחנו רוצים להנות גם ממסלולים טובים,גם מאטרקציות,קניות קצת וגם כמובן מהסטלה בחופים...
אנחנו קצת מבולבלים מכל האינפורמציה שיש,וצריכים להתחיל להתאפס על התיכנון.
נוסעים בסוף אפריל עד כמעט סוף יוני.
-
חודשיים בתאילנדמה אתם רוצים להספיק בחודשיים האלה? מה חשוב לכם?
חודשיים זה מספיק זמן לטייל בתאילנד מצפון לדרום ולשלב גם את המסלול "המשוכפל" שאם לא הייתם בתאילנד אף פעם כדאי שתעברו במסלול הזה וגם לצאת מהמסלול הרגיל למקומות אחרים.
הטיול שלכם הוא ברמת תרמילאות? המעברים יהיו בטיסות או באמצעי תחבורה זולים יותר? שילוב גם וגם? נושא התחבורה חשוב כי זה משנה את כל חישובי הזמנים...
-
חודשיים בתאילנדחודשיים בתאילנד כמו שנאמר כאן ע"י קודמיי זה המון זמן,
ולא לשכוח שמצטרף אליכם תינוק בן חצי שנה, התכנון שלכם הוא יותר מלונות או גסטהאוסים? ומעברים בין מקום למקום טיסות או 16 שעות נסיעה באוטובוס עם תינוק?
לפי דעתי אם התקציב הוא "מוגבל" תקצרו את השהייה לחודש ותהנו,
אם התקציב הוא לא מוגבל, אז טיסות ומלונות עדיף לכם לסגור מראש וכך בעצם לחסוך כסף.
בברכה,
יוסי
-
חודשיים בתאילנדאנחנו מאד רוצים גם תרמילאות...במגבלת מה שאפשר עם תינוק..
לא נסיעות באוטובוס אבל רכבת כן..
ולינה בגסט האוסים לא יותר מזה.לפחות רוב הזמן..כמובן שהתקציב מוגבל..
מהו המסלול המשוכפל?
-
חודשיים בתאילנדוהאם תקציב של 25-30000 יספיק לנו?
-
חודשיים בתאילנדאתה שואל שאלות שמאוד קשה לענות עליהם.....
המסלול "המשוכפל" כמו שמישהוא קרא לו כאן זה פוקט,קופיפי וריילי ביץ בצד אחד של האיים , קוסומוי, קופנגן, בצד השני של האיים ובנגקוק.
יש עוד המון מקומות , הרבה איים קטנים יותר ומתויירים פחות שאפשר לראות.
אני עדיין לא הצלחתי להבין מה בדיוק אתם לראות, לאן בדיוק אתם רוצים ללכת....
האיים בדרום ובנגקוק?
התקציב שציינת 30000 ש"ח זה בחישוב גס 70$ ליום לאדם - שזה יכול להיות תקציב בסדר לטיול ברמה לא גבוהה. זה יהווה בעיה אם אתם רוצים טיסות פנים.
אישית אף פעם לא עשיתי טיול תרמילאות אז אני לא יודעת איך התקציב עובד בטיול כזה, מה העלויות....
אני חייבת להגיד שנראה לי קצת מוזר לנסוע שעות ברכבת ומעבורות בחום הטרופי עם תינוק בן חצי שנה. הייתי ממש ממליצה לכם לשקול שוב כן להזמין טיסות פנים,
להשקיע עוד 300-400$ עבור שלושתכם 2 טיסות: מבנגקוק לאיים ומהאיים לבנגקוק.
קחו בחשבון שגם המעבר בין צד אחד של האיים לצד השני כרוך בטיסה כשיש אופציה אחרת אבל שוב היא הרבה יותר ארוכה ומפרכת.
הייתי ממליצה, בעיקר בגלל התינוק והתקציב:
- לבחור צד אחד של האיים, לקחת אליו טיסה.
אפשר חודש שלם לדלג בין פוקט, קופיפי, ריילי ביץ, איי סימיליאן, קו לנטה ועוד המון איים קטנים אחרים.
אפשר לבחור את הצד השני של קוסומוי, קופנגן, קו טאו .
הדילוגים יכולים להיעשות במעבורות, מונית....
- לקחת טיסה לבנגקוק. מבנגקוק יש הרבה מקומות שאפשר להגיע אליהם בדרכים זולות יותר: קו-צאנג, פאטייה, וואה-הין, קנצ'נבורי, איוטאיה......
ככה תוכלו לבקר בכל מיני מקומות, לא להוציא הון על טיסות פנים ולא לענות את התינוק בחום הטרופי
-
חודשיים בתאילנדחודשים אפריל ומאי, הם חודשים חמים בתאילנד, תיקחו בחשבון שתאילנד, היא מדינה גדולה והמעברים מאיזור לאיזור כרוכים בנסיעות מאוד מאוד ארוכות ולכן, הנסיעה תהיה קשה עבורכם ועבור התינוק.
תנסו להיכנס לאתרי האינטרנט של חברות התעופה של ה law coast, אייר אסיה ונוק אייר ותבררו מחירי טיסות, עם תינוק בן חצי שנה, קשה יותר לתכנן טיול תרמילאים.
-
חודשיים בתאילנדאנא שים לב כי טיול תרמילאים בתאילנד אינו מתאים לתינוק בן חצי שנה,
רכבת או אוטובוס לוקחים עדין בסביבות ה 10 - 15 שעות נסיעה שאינם מתאימים לתינוק!
כדי לא לצאת עם כאב ראש מהטיול אני ממליץ בחום לקצר אותו בחודש, כך עדין תוכלו לעשות טיולי יום משפחתיים שתהנו מהם יותר וכך גם תוכלו לשלב מלונות ולא ללון באכסניות.