ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול זול ב(מזרח) אירופה

פורום טיולי משפחות
    8
    11
    4610
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • nadavp
      nadavp נערך לאחרונה על ידי

שלום,

אנחנו (שני הורים, ילד בן חמש וילדה בת שנה וחצי) מחפשים יעד לטיול לא יקר לסוף אוגוסט. חשבנו לטוס באחת מחברות הלואו-קוסט לשבועיים, ועוד לא בחרנו יעד.

אנחנו רוצים קצת להיות בעיר, קצת לראות טירות ועיירות, קצת לטייל בטבע (לא משהו מאתגר מדיי, הילד לא טייל רציני והילדה כבדה במנשא (-:) וקצת לנפוש על שפת איזה אגם. מחפשים לינה זולה, אפשר גם קמפינג חלק מהזמן. בגדול מעדיפים שניים-שלושה יעדים מרכזיים שמהם נצא לטיולי כוכב.

האופציות שחשבנו עליהן בינתייים:

• פראג
      • בוקרשט
      • בודפשט
      • נחיתה במילאן - המראה מז'נבה (סביר שייפול בגלל המחירים; הטיסות דווקא זולות)

נשמח לשמוע ממי שטייל באחד או יותר מהמקומות האלה. חשוב לנו במיוחד להבין מה עלויות המחייה.

תודה רבה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • יהודה ל.
        יהודה ל. נערך לאחרונה על ידי

טיול זול ב(מזרח) אירופה

יש לא מעט חומר והסברים של חברים על טיולי משפחות ברומניה,היא יכולה לתת מענה לתחומים המעניינים אתכם טירות עיירות כפרים וטבע

• ronitzaw
          ronitzaw נערך לאחרונה על ידי

טיול זול ב(מזרח) אירופה

לגבי האופציה האחרונה (מילאנו/גנבה) - אכן עלויות הלינה באיטליה צרפת ושוויץ גבוהות יחסית למזרח אירופה.

• אמה
            אמה נערך לאחרונה על ידי

טיול זול ב(מזרח) אירופה

קודם כל השאלה אם רכב או בתחבורה ציבורית?

בערים אין צורך ברכב כלל.אם לצאת לטיול יום אחד מחוץ לעיר גם אז אין צורך ברכב.

כמה ימים בעיר וכמה טיל מתגלגל-צריך רכב לאותם הימים...

רומניה יכולה לתת מענה לדרישות שלכם.

בוקרשט פחות מערים אחרות מתאימה לטיול ארוך.יש בה פארקים יפים ובטיול עם ילדים היא תהיה נהדרת.מוזיאון הפתוח,2-3 פארקים יום כייף בהם על האגמים,שייט ועוד...אבל כןכב ממנה לא נוח.בכייף אפשר לטייל כמה ימים סביב ברשוב ובבוקרשט,ללא נסיעות ארוכות.

אפשר גם לעשות מסלול הפוך...לטוס לקלוג'(רומניה) ולטייל בצפון והאופסאני.תראי את האשכולות של חורף בקלוג',טיולי משפחות בצפון,בלוגים באתר...

בולגריה גם היא תהיה נוחה ונעימה.

בודפשט נהדרת לטיול עיר גם עם ילדים. אם רוצים אפשר לשלב עם נופשון על אגם באלטון

טיסות לג'נבה גם אם זולות,המחייה יהיה יקר יותר.אין ספק שנופש ויטולים סכיב אגם אנסי יהינו מדהימים.תקרו גם בבלוגים אולי...

תחליטו על כיוון ובטוחה שיעזרו לכם עם התוכן.

אמה

• telo
              telo נערך לאחרונה על ידי

טיול זול ב(מזרח) אירופה

אני יכול לעזור רק בטיול באזור שבין מילאנו לג'נבה. טילתי באזור הזה פעמים, קצת יותר משבוע בכל טיול, עם שני ילדים בגילאים דומים. טיול ראשון בעמק אאוסטה באוקטובר באיטליה וטיול שני בעמק הרון (קנטון ואליס) בשוויץ במאי. מחוץ לעונה אפשר למצוא באזורים האלה דירות 3 חדרים מאובזרות (מדיח מכונת כביסה) ב 70  - 80 יורו במיקום מרכזי. עלויות אוכל בסופרמרקטים דומות לארץ בשתי הארצות. בשוויץ יש יותר פעילויות שמתאימות לילדים ויותר רכבלים שפתוחים מחוץ לעונה. שאר העלויות תלויות בכם. אם אתם רוצים לטייל באזורים האלה בזול יש לי כמה טיפים:

תתמקמו כמה שיותר ימים באותה דירה כדי לקבל מחיר יותר נמוך (לנו זה מאוד נוח אנחנו שונאים לארוז)

תטיילו מחוץ לעונה - הילדים שלכם קטנים ויכולים להפסיד כמה ימים מהגן. זה יהיה פחות נוח כשהבן שלכם יהיה בבית הספר.

• adivelednizki
                adivelednizki נערך לאחרונה על ידי

טיול זול ב(מזרח) אירופה

הנטיייה שלי היא כמובן לבודפשט - עיר נהדרת עם ילדים.

אבל בגלל שזה אוגוסט אני הייתי שוקלת פעמיים...

יכול להיות שתפלו על מזג אויר מאוד חם ורוב המקומות לא ממוזגים... זה בהחלט יכול לקלקל ...

מצד שני , אם אתם לא סובלים מאוד מחום או מוכנים לשלב בתוכנית מקומות סגורים כמו פעילות בקניונים ממוזגים (יש כאלו שיש בהם אטרקציות כמו הטרופיקרייום למשל ) או רוצים גם לשלב פארק מים מוצלח אז זה הכיוון .

כמובן שאפשר לצאת לטיולי יום בסביבה (עצמאית או במאורגן) או אפילו לנסוע לוינה אם יש מספיק זמן , ואפשר גם לשקול נופש באגם לכמה ימים כמו שכבר אמרו כאן לפניי.

לגבי שאלת התקציב - בודפשט  זולה (לא רק הטיסות אליה והלינה בה אלא גם האטרקציות ועלויות המחייה זולות  ) ויכולה להתאים מבחינת השיקול הזה .

• צפוני מטייל
                  צפוני מטייל נערך לאחרונה על ידי

טיול זול ב(מזרח) אירופה

קשה מאוד לאמר זול ושוויץ באותו משפט

המחירים שם יקרים מאוד,בעיקר אם משווים לגרמניה השכנה

• telo
                    telo נערך לאחרונה על ידי

טיול זול ב(מזרח) אירופה

שוויץ לא זולה, ברור שיש מדינות זולות ממנה אבל אפשר לטייל בה בעלות מאוד סבירה במושגים ישראלים כלומר בהשוואה לעלויות בארץ. אני הרגשתי בטיולים שלי בשוויץ שאני בד"כ מקבל את התמורה המלאה על מה שאני משלם עליו וזה מצדיק את העלויות הלא נמוכות של הטיול.

• nadavp
                      nadavp נערך לאחרונה על ידי

טיול זול ב(מזרח) אירופה

תודה לכולם על התגובות.

מסתמן שהכיוון הוא באמת בודפשט/בוקרשט/פראג. מבחינת רכב - מעדיפים להתנייע בתוך הערים בתחבורה ציבורית, ולשכור רק כשנטייל במקומות שלא נוח/אי אפשר להגיע אליהם ללא רכב. עם החום נראה לי שנסתדר בכל מקום, אני מניח שזה לא יכול להיות יותר גרוע מהודו..

מישהו עשה טיול עם (או בלי) ילדים בצ'כיה, ויכול להעיד קצת לגבי מחירים, רמת הידידותיות למטייל ואפשרויות הטיול בטבע? אנחנו קצת נוטים לכיוון פראג, אבל זה לא סופי ותלוי בין היתר במחירי הטיסות שיהיו כשנזמין. אנחנו מעוניינים להזמין בימים הקרובים, המחיר רק עולה כל הזמן..

תודה!

• Salvador26
                        Salvador26 נערך לאחרונה על ידי

טיול זול ב(מזרח) אירופה

יש כאן בפורום משפחת urgenson שחרשה על צ'כיה כמה פעמים. אפשר למצוא את סיפורי הטיול שלהם או לפנות ישירות.

• Salvador26
                          Salvador26 נערך לאחרונה על ידי

טיול זול ב(מזרח) אירופה

ודרך אגב חברים שלי נוסעים לצ'כיה השנה. אמנם גילאי ילדים הם אחרים, 12 ו-16. אבל עם הקטנים קל יותר כי אין להם דרישות קשיחות ))))) הם עשו תכנון לטיול מתגלגל לשבועיים פראג-הרים-ברנו-עיירות בדרך לצ'סקי קרומלוב-קרומלוב-חזרה מפראג (לא זוכרת בדיוק את הסדר בין פראג לברנו). בפראג בתחבורה ציבורית, בשאר המקומות עם אוטו. טיסות+לינות+אוטו אוטומטי יצא להם 12000. לכם צריך לצאת זול יותר כי עלות הילדים שלכם בתחשיב לינות יהיה פחות. ועוד דבר. מניסיון דווקא עם הקטנים קל יותר להתנייד עם אוטו. כמובן זה לא כולל ערים גדולות כמו םראג או בודפשט.

• 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון