טיול משפחות לאירופה
-
זקוקה להצעות.....טיפים והמלצות....
נסיעהראשונה בהרכב משפחתי מלא. גילאי 17 עד 8......
יש מגבלת תקציב. כחמישה ימים עד שבוע.
חודש אוגוסט.
תודה.......
חייבת כיוון להתחיל ממנו...והשעון דופק.....
-
טיול משפחות לאירופההרכב משפחתי מלא זה אומר כולל סבא סבתא והדודות? לא? אז כמה אתם?
טיול עיר, כפר, נופש בטן גב, עם רכב או בלי, מעדיפים לינה אחת או הרבה, מסגרת תקציב עד כמה לחוצה, מזרח אירופה, מערב אירופה, תורכיה ויוון או סקנדינביה?
משהו, קצת בשר, ואז בכיף נכוון אותך.
-
טיול משפחות לאירופהמשפחתי מלא זה אומר זוג הורים , שני מתבגרים וילדה אחת ......(את הכלב נשאיר בבית.......)מבחינה כספית נראה לי שנעמוד בנוחות יחסית סביב 15,000 ש"ח. (לא הרבה אני יודעת)
מתבגר אחד אוהב אקסטרים ...השני ממש לא.)
נופים מעניינים, אטרקציה אחת או שתיים.
תורכיה לא מתאים לי.......מבחינת השאר - די עם ראש פתוח
תודה
-
טיול משפחות לאירופהמשפחה של 5, 5-7 ימים באירופה באוגוסט, ב-15,000 ש"ח - נשמע אתגר לא פשוט, כאשר עיקר המשקל נמצא בטיסות ולכן כדאי להתחיל משם.
נסי למצוא טיסות של איזיג'ט למילאנו (לא בדקתי את זה). אם תמצאי משהו בתקציב - צפון איטליה זה מקום נהדר לטיול משפחתי ראשון בחו"ל (זה היה גם היעד שלנו בזמנו). אין לי מושג עד כמה זה ריאלי למצוא בשלב זה מקום לינה לאוגוסט במחיר שיעמוד בתקציב שלך, אבל רק אם תנסי תדעי...
היער השחור הוא עוד יעד זול (מבחינת לינות יותר זול מאיטליה) - גם כאן העוקץ הוא בטיסות - חפשי איזיג'ט לבאזל.
ייתכן שגם יעדים במזרח אירופה יוכלו להתאים - אשאיר אותם למומחים.
-
טיול משפחות לאירופהשלום רב,
תסתכלי בטיסות וויזאיר לפולין ומשם תסעי לסלובקיה לגן העדן הסלובקי זול מאוד מאוד ואם מעט חריגה תעשו מסלול מדהים עם הרבה אטרקציות
יום נפלא
מישל
-
טיול משפחות לאירופהצפון איטליה - יקר, יקר.
-
טיול משפחות לאירופהמצטער קצת להשבית שמחות בפורים.
להזמין היום לאוגוסט למערב אירופה זה לא ראלי מדובר רק 10000 ש"ח (במקרה הטוב)על טיסות.ל 5 איש.
מס אופציות לדעתי בתקציב של 15000:
1. כרתים - גם נופש וגם נופים
2. בודפשט
3. רומניה.
אופציה אחרת לטוס קונקשן לארופה זה יכול להוזיל במיוחד שמדובר ל 5 איש.
-
טיול משפחות לאירופהמציעה את בודפשט
טיול עירוני.
יום טיול בטבע - ברכבת הילדים, פארק חבלים, טיול בגבעות בודה, מסלול הליכה לרכבל..
מערת נטיפים,
אטרקציות לילדים ונוער (גן חיות, אקווריום, ארמון הפלאים-מוזאון מדע, קרקס,
ארוחת אבירים, פארק מים, בריכות, מרחצאות, מבוך, מוזאון תחבורה,
אוטובוס אמפיבי שממשיך לשייט בנהר ועוד..)
ביקור בעיירת אמנים סמוכה
מסלולי אופניים / סגווי
מזרקת קסם מרקדת באי מגריט
אוכל טוב וזול יחסית, קיורטוש, גלידה, גולש, מקדונלדס..
מלון במיקום מרכזי, במחירים סבירים (מרקיור קורונה, Residence Baron ועוד)
תחבורה ציבורית טובה, לרכוש כרטיס שבועי.
הייתי באוגוסט ומזג האויר היה נעים ונוח.. אם כי עשוי להיות מאוד חם!
בזמן שהייתי היה אירוע ערב חגיגי עם זיקוקים, מוסיקה ודוכנים על שפת הדנובה
(אם אני לא טועה ב20 באוגוסט)
-
טיול משפחות לאירופהאוסטריה !!!
תלוי כמובן במחירי הטיסות. אפשר לטוס למינכן - יש מגוון חברות שמגיעות לשם או לפעמים אפשר למצוא טיסה זולה לוינה - אז אמנם הסיעה קצת ארוכה יותר אבל לא נורא.
מחזקת המלצה של לבדוק טיסות עם קונקשן - עשוי להוזיל מחיר טיסות
צפון איטליה - גם אם הטיסות יהיו זולות (קשה לי להאמין...) - מחירי הדיור, אוכל ואטרקציות גבוהים מאד בטח בהשוואה לגרמניה/אוסטריה או מזרח אירופה
בהצלחה
-
מה עם טיסות של ארקיע ללובליאנה?שבוע זה בדיוק מתאים ל 4 -5 ימים סלובניה, לינה באזור בלד, מעבר יום אחד לקרואטיה, שני לילות באזור פליטוויצה, וחזרה מלובליאנה. לעניות דעתי, יש סיכוי טוב למזג אוויר טוב בסלובניה/קרואטיה גם באוגוסט. לינות, אוכל - זול, נקי. נופים מדהימים. בקיצור - בהחלט מומלץ!
-
בדקתי מחירים בארקיעאוגוסט - בעייה. מחירים בין 610 ל - 775 דולר לכרטיס ללובליאנה. דרך אגב, בספטמבר יורד ל 484 דולר לכרטיס. אולי עדיף לנסוע בסוכות? הכל הרבה יותר זול, מזג אוויר נעים יותר??
-
בדקתי מחירים בארקיעאפשר לבדוק טיסות לפראג. ואז אפשר בכייף לטייל בצ'כיה שבוע עד עשרה ימים. זה בתנאי שתמצאו כרטיסים במחיר עד 500$
-
בדקתי מחירים בארקיעאוב,באוי לא נבכה על חלב שנשפך.
הטיסות עכשיו ,לאוגוסט,יקרות אש. כפול 5 זה כמעט סוף התקציב

אני תמיד בעד לטייל, ולהתאים לכיס. יש כמה אפשרויות:
עדיין יש מחירים סבירים בטיסות וויז איר. לאן היא טסה?
לבודפשט,בוקרשט ,קלוג',וורשה,פראג -יש עוד אבל יקר יותר ופחות מתאים.
טיול עירוני יכול להיות מעולה. אין צורך ברכב.יש כרטיסיות לכל כלי תחבורה לשבוע-חסכון משמעותי. יש פעילויות רבות כולל,שייט,יציאות יום או יותר מחוץ לעיר.
מי מתאימה?בודפשט,פראג.
בוקרשט פחות "תחזיק" שבוע .רומניה עדיין יעד זול משמעותית ולא פחות מעניינת.
היו כמה טיולים שנה שעברה עם מתבגרים וילדים קטנים יותר. אפשר יהיה להפנות ללינקים,סיכומים שלהם. טיסה לבוקרשט-לטיול דרומי יותר לשבוע. או אם אפשרות ליותר ימים ומסלול ארוך יותר. ואז אפשר נחיתה והמראה גם מקלוג'. או טיול בכלל צלפון רומניה מקלוג'.לינה עדיין זולה,גם אוכל.אטרקציות זולות בהרבה ממערב אירופה וטבע חינם.(כמעט)
וויז אייר באתר תוכלי לראות לפי ימים ולבחור יום זול יותר,אם אין הגבלת ימים.
כרטיס חבר מועדון לאחד מכם 30 יורו,יקנה הנחה לכל החבורה ,לשני הכיוונים..
עוד יעד שיכול להתאים במידה ותזכו בכרטיסים סבירים ,ברלין.
יש בעיר שפע אפשרויות לינה לדירות מלון או דירות מאובזרות ומרווחות.התחבורה מעולה,שוב כרטיס נסיעה שבועי רגיל או מיוחד כאשר ילד עד 16 חינם( יש אשכול על זה)
אפשר לשלב עם סיורים בעברית בהנחה או אפילו עלות רגילה(סביר 11-13 יורו לאדם)
המון פארקים,גן חיות,אקוויריום, ועוד.... אוכל מגוון מאוד,לא יקר יחסית,וסופרים מלאי כל טוב במידה ואתם בדירה.
למערב אירופה,לצערי,לא רואה סיכוי,בגלל מחירי הטיסות הגבוהים לאוגוסט.