ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טרק עם תינוק

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    8
    10
    2383
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • koyaya
      koyaya נערך לאחרונה על ידי

אני ממש רוצה לעשות לודג' טרק של כשבוע עם מנשא ותינוק בן שנה ושבע על הגב, לעבור מכפר לכפר בדילוגים של 10-15 ק"מ, ואולי לקחת חמור בשביל הציוד. אני חי בסרט? התינוק כבד מדי? לא ירצה לשבת במנשא? או שזה משהו שאפשר לעשות עם קצת רצון? מכירים מישהו שעשה משהו כזה? אשמח לדבר איתו

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • shaoya
        shaoya נערך לאחרונה על ידי

טרק עם תינוק

אין לי תשובה מוחלטת אלא רק שיתוף בחוויה אישית - בגיל הזה הבן שלי איבד סבלנות במנשא אחרי שעתיים-שלוש (מתוכן חלק בשינה). כשהוא הולך לבד זה מאט מאוד את הקצב. לא ניסיתי בעצמי לסחוב אותו או איתו כאלה מרחקים, 10-15 ק"מ ביום במשך שבוע נראה לי מוגזם, אבל אני בטוח שמישהו איפשהו מתישהו עשה את המרחק הזה ועוד יותר עם תינוק על הגב. תלוי בעיקר בך, בתינוק שלך ובמידת הסבלנות שלך ושלו. 

• תאי
          תאי נערך לאחרונה על ידי

טרק עם תינוק

היי koyaya,

לא רשמת היכן אתה רוצה לעשות את הטרק. בנפאל ראיתי מטיילים רבים שמטיילים עם תינקות. אפשר עם מנשא מיוחד לגב, או ב"דוקו" (סל נצרים) על גב הפורטר.

* רק אל תעלה למקומות גבוהים מדי (קשה לזהות מחלת גבהים אצל תינוקות).

טיול מהנה,

• inspire
            inspire נערך לאחרונה על ידי

טרק עם תינוק

לדעתי בעייתי בגיל הזה. הוא כבר גדול מידי, וסביר להניח שיאבד את סבלנותו לשבת כל היום במנשא, יום אחרי יום. והבעיה העיקרית בטרקים שבד"כ אין נקודות יציאה אם אחרי יומיים שלושה העניין מתברר כלא מתאים...

שווה לחשוב על טרק קצר יותר, ולא יותר מ3-4 שעות הליכה ביום, אלא אם התברכתם בתינוק שקט וסבלני במיוחד... angel

• חתול-רובוט
              חתול-רובוט נערך לאחרונה על ידי

נראה לי קצת הרפתקני מדי

לפני כל ענייני הנוחות, העניין והכיף - מה עם ביטחון ובריאות? באופן אישי, לא הייתי עושה דבר כזה במקום שבו אין שירותי חירום ובריאות מערביים, או רמה היגיינית נאותה. ולא הייתי עושה דבר כזה לבד, בלי בן לווייה שמכיר היטב אותי ואת התינוק. כיף ככל שדבר כזה יכול להיות, זה מרגיש לי קצת כמו הימור מסוכן בתחום שאסור להמר בו. כמו שכתב אינספייר, את לא רוצה למצוא את עצמך במצוקה במקום שממנו צריך ללכת כמה ימים לנקודה הקרובה ביותר שממנה אפשר להתפנות.

מבחינת הגב האומלל - אני לא יודע כמה שוקל הילד שלך. הבת שלי, בגיל הזה, כבר כבדה מאוד, וקשה לי לדמיין מסלולים ארוכים ומאתגרים איתה על הגב, למרות שהמנשא שלנו הוא מהמשובחים, אם לא המשובח שבהם [וגם עולה בהתאם]. לא נראה לי שאימא שלה תהיה מסוגלת לסחוב אותה בכלל בשלב זה.

באופן כללי, מבחינת טרקים עם תינוקת - אנחנו טיילנו איתה בשווייץ כשהיא הייתה בת שנה, לרבות מסלולי הליכה ממושכים, גם כאלה של ארבע או חמש שעות. כאמור, אין להסיק מזה בהכרח לגבי גיל שנה וחצי או שנתיים, כי דברים משתנים במהירות אדירה בתקופה הזאת של החיים, אבל לנו היה כיף גדול, וגם לה. היא אהבה מאוד את המנשא, נרדמה בו בלי בעייה [אחרי מעט תירגול, כולל בישראל], נהנתה מהמסלולים והנופים, מהמראות הלא מוכרים ומבעלי החיים המעניינים, וגם נתנה חתיכת קפיצת התפתחות. זה לא היה פשוט, אבל היה מאוד מאוד כיף ובהחלט הייתי חוזר על זה, אם כי, כאמור, לא במדינה שבה אין לי ביטחון מלא בשירותי החירום והבריאות, ובגיל כזה אולי גם לא על הגב.

• liattt
                liattt נערך לאחרונה על ידי

נראה לי קצת הרפתקני מדי

אולי תעשו ניסיון קודם כל בשביל ישראל ואז תחליטו אם זה מתאים לכם או לא

• moshe78
                  moshe78 נערך לאחרונה על ידי

תעשה טרק להורים, ותשאיר שם את הילדה, וצא לטיול.

אתם לא רואים שהבן אדם צוחק עליכם ?

לפי התמונה הוא יכול לסחוב את החמור על הגב שלו, לא רק את הילדה .

מדי כמה ימים איזה טרול כותב שאלה אידיוטית, ואנשים כאן עונים תשובות ארוכות ומנומקות, והטרול יושב מול המחשב וצוחק, אם הוא בכלל טורח להיכנס לפורום שוב פעם .

• משפחמטיילת
                    משפחמטיילת נערך לאחרונה על ידי

טרק עם תינוק

אפשרי? זה אפשרי.

יש לך תינוק בן שנה ושבע ואתה לא יודע אם הוא כבד מדי? זה כבר מוזר. אם זה רציני, אשמח לסייע, אבל אם אתה לא יודע כמה הילד שוקל, או איך זה להחזיק אותו, אז הגיע הזמן להתעורר מהחלום.

• koyaya
                      koyaya נערך לאחרונה על ידי

משה את מגזים

לא טרול, ולא סוחב חמורים

באמת רציתי לדעת, ותודה לכל האנשים פה בפורום

בסוף בזכות התשובות, החלטתי לעשות טיול עם רכב, עם day trips של כמה שעות בכל פעם

• חתול-רובוט
                        חתול-רובוט נערך לאחרונה על ידי

זה באמת הכי נוח 🙂
                        • 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון