מבקשת את עזרתכם_דחוף
-
שלום אני נוסעת בעוד כמה ימים לפריז טיסת אל על אני בהריון בשבוע 25 הבנתי שצריך אישור רפואי שיכלול גיל הריון ואיזה מספר הריון והאם ההריון הינו תקין ולא בסיכון הרופאת נשים שמטפלת בי בכללית מסרבת להוציא אישור שרשום בו חוץ מגיל הריון ומספר הריון , היא טוענת שאסור לה להוציא אישור שההריון שלי תקין ואני לא מטופלת בהריון בסיכון למרות שאני באמת נמצאת בהריון תקין ומעולם לא הייתי בסיכון , מה אני אמורה לעשות? אשמח לקבל תשובות במיוחד שאנשים טסו באל על עם הריון
-
מבקשת את עזרתכם_דחוףבדקת כיסוי ביטוחי?
לא יודעת מה המצב כיום, אבל כשהייתי בהריון עם בכורתי (לפני 16 שנה) נאלצתי לוותר בצער על השתתפות במשלחת סטודנטים לחו"ל שנבחרתי אליה כי זה נפל בדיוק על שבוע 26 של ההריון, שבו חברות הביטוח כבר לא הסכימו לבטח אותי.
-
מבקשת את עזרתכם_דחוףאין לי בעיה עם הביטוח יש לי בעיה עם רואפת הנשים שמטפלת בי שמסרבת לתת לי אישור על הריון תקין לחברת אל על , ביטוח כב ר עשיתי
-
מבקשת את עזרתכם_דחוףתבקשי מרופא המשפחה
-
מבקשת את עזרתכם_דחוףהאם היא מוכנה לכתוב כי במהלך 25 שבועות מהלך ההריון תקין וללא סיבוכים/אשפוזים וכו' ואת לא נמצאת במעקב להריון בסיכון גבוה. אפשר גם לנסות לפנות למנהל רפואי של סניף קופ"ח בו היא עובדת או אפילו לרופא מחוזי במידה ומדובר ברופאה עצמאית. כבעצם היא חייבת לתת אישור שכזה.....
-
מבקשת את עזרתכם_דחוףבשלב כזה של הריון -אנא בדקי כי הביטוח הרפואי שעשית מכסה לא רק אותך אלא גם במקרה של חו"ח לידה מוקדמת (טפו טפו חמסה חמסה) את הולד.
לא כדאי לקחת סיכון ולו מינימלי של נסיעה ללא ביטוח כזה כי אם לא קורה כלום לא צריך ביטוח ואם קורה עלות פגיה בחו"ל ומדובר בתקופה ממושכת עלולה להביא משפחה לפשיטת רגל .
-
מבקשת את עזרתכם_דחוףזה לא ההריון הראשון שלי ואין לנו במשפחה מצב של לידה מוקדמת ובטח לא בחודש השישי הסיכוי הוא כמעט אפסי ואין לי ביטוח לזה אבל זה לא מה שמדאיג אותי מדאיג אותי שחברת אל על לא יסכימו לעלות אותי למטוס בגלל האישור רפואי