ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עצה לגבי מסלול בטנזניה

פורום אפריקה
    6
    8
    3093
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Michal 28281
      Michal 28281 נערך לאחרונה על ידי

מבולבלת... צריכה עצה.

בהינתן שאנחנו הולכים על סרנגטי יומיים ויום נגורונגורו, ויש לנו עוד יומיים-שלושה, על מה מאילו לוותר/להשאיר - פארק ארושה (חשבנו להתחיל שם ביום הראשון, להתאקלם קצת, הציעו לנו לעשות שם סיור על קאנו) , אגם מניירה (הבנתי שיש בעיקר ציפורים), אגם EYASI   (שם יש ביקור של בושמנים), או שמורת טרנג'ירי (לא ברור לי מה מיוחד בה לעומת סרנגטי).

תודה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • עידו
        עידו נערך לאחרונה על ידי

עצה לגבי מסלול בטנזניה

לדעתי יומיים בסרנגטי זה קצת מעט מדי. יומיים ברוטו זה יום נטו. ביום הראשון רק תגיעו בצהריים, וביום השני תעזבו בצהריים להספיק להגיע לנגורונגורו. אם אתם מחפשים איפה להוסיף יום ספארי - אז לסרנגטי.

גם מדובר בשמורה עצומה ומדהימה, וגם חבל לבזבז ימי ספארי יקרים על נסיעות בין שמורות. תישארו בסרנגטי, ותהנו ממה שיש לה להציע.

• Michal 28281
          Michal 28281 נערך לאחרונה על ידי

עצה לגבי מסלול בטנזניה

יש לנו יותר מיום להוסיף, ואני קצת מבולבלת מההיצע שיש. מצד אחד רציתי לגוון את הנסיעות באוטו עם רכיבה על אופנים שהציעו לי (לא זוכרת באיזו שמורה) או נסיעה בקאנו או ביקור בבושמנים. חשוב לציין - אנחנו עם 3 ילדים.

• keves160
            keves160 נערך לאחרונה על ידי

עצה לגבי מסלול בטנזניה

אל תעשו יומיים בסרנגטי אלא שני לילות. לא לטרוח להגיע לשם בשביל לילה אחד - הנסיעה לשם ארוכה, ואם מדובר בלילה אחד תבלו יותר בדרכים אל הפארק וממנו ופחות בו עצמו ולא תספיקו כמעט כלום. שני לילות והתמונה תהיה שונה לגמרי.

אגב, אם אתם מחפשים אטרקציות מיוחדות יש אפשרות בסרנגטי לטיסה בכדור פורח מוקדם בבוקר בשעת הזריחה, כולל ארוחת בוקר בשטח. זה תענוג יקר, אבל בעיניי - שזה היה חלום ילדות שלי - היה שווה את זה. מומלץ להזמין מראש כי המקומות נתפסים מהר.

• Eytanin
              Eytanin נערך לאחרונה על ידי

עצה לגבי מסלול בטנזניה

הי

כמו שכבר נאמר כאן, אין טעם לצאת לסרנגטי ליומיים ! זמן הנסיעה מארושה למרכז הסרנגטי יכל להגיע עד 10 שעות לכוון !

המקום שבו עושים ספארי אופניים בפארק הוא בקניה בשמורת 'ההלס-גאיט' (שער הגהינום) אבל..... גם בטנזניה אפשר לעשות טיול אופניים בקרבת אגם מניארה. זו אותה חברה שעושה את הקייקים בפארק ארושה.

• orbar123
                orbar123 נערך לאחרונה על ידי

עצה לגבי מסלול בטנזניה

אני אהבתי מאוד את פארק ארושה הוא קטן אבל מאוד מגוון. כפארק ראשון היה מלהיב ביותר מה עוד שזכינו לראות פיתון

הטארנגיני מפורסם בעצי הבאוובב שלו

• עודד
                  עודד נערך לאחרונה על ידי

עצה לגבי מסלול בטנזניה

היחוד של מניארה אמור להיות אריות על עצים. אני לא ראיתי בדל זנב של אריה גם על הקרקע. לעומת זאת ראיתי להקות של קופי בבון שזה לא ראיתי בשמורות אחרות שהייתי. כמו כן לא נכון שיש שם רק ציפורים. יש גם פילים למשל.

לגבי פארק ארושה יחודיותו היתה בזה שיש שם איזור בו ניתן לטייל גם ברגל

אם זה משנה לך. לא יודע לגבי קאנו.

גם אני חושב שלסרנגטי כדאי להקדיש 3 ימים.

• keves160
                    keves160 נערך לאחרונה על ידי

עצה לגבי מסלול בטנזניה

ראיתי במאניירה גם פילים רבים, גם ג'ירפות וגם אריות (כולל אחד על עץ, אבל נדמה לי שטרנגירי הוא זה שמפורסם באריות על עצים ולא מאניירה), ושלל קופים. אולי נפלנו על יום מוצלח, אבל באמת שהפארק היה גדוש חיות ובכלל לכל אורך הספארי ראינו עשרות אריות בכל מקום אליו הגענו (עם שאר החתוליים לא היה כזה מזל).

לא להגיע לסרנגטי לפחות משני לילות, אבל בהחלט לעשות מאמץ להאריך את הספארי רק בשביל לכלול את הסרנגטי.

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון