מלון בסן פרנסיסקו - המלצות???
-
הי
באיזה איזור בסן פרנסיסקו כדאי לקחת מלון כאשר יש רכב שכור?
ואם לא שוכרים רכב, האם האיזור המומלץ הוא אחר?
אשמח כמובן לקבל המלצה לבתי מלון ספציפיים בעיר (150-200 $ לילה).
תודה על העזרה...
-
מלון בסן פרנסיסקו - המלצות???לפי הבנתי מקריאה וחיפוש עדיף להיות ללא רכב בשל עלויות וקושי במציאת חניה, באשר למלון המחיר המבוקש בעייתי וממליצה לנסות מציאת דירה באמצעות אתר VRBO
-
מלון בסן פרנסיסקו - המלצות???שני מלונות המוכרים לי ברחוב לומבארד - קובנטרי מוטור אין וקולומבוס מוטור אין כוללים חניה חינם, ובקרבת מקום לתחבורה ציבורית נוחה מאד, כך שאפשר להנות גם מהרכב כשרוצים מעט להתרחק מהעיר, או להשתמש בתחבורה ציבורית בתוך העיר.
מחיריהם בדרך כלל נמוכים יותר מהסכומים בהם נקבת, ואיכותם בסדר גמור.
אין בהם ארוחת בוקר.
-
מלון בסן פרנסיסקו - המלצות???אמח לקבל עוד התייחסות, באיזה איזור בעיר כדאי לי להזמין את המלון? האם הזמנת המלון במרכז העיר מרחיקה אותי מהאיזורים היותר תיירותיים?
תודה רבה...
-
מלון בסן פרנסיסקו - המלצות???סן פרנסיסקו לא כל כך גדולה. אני מצטרפת להמלצה על רחוב לומברד. חניה דווקא לא כל כך קשה או בעייתית בסן פרנסיסקו, לדעתי. אם מוכנים ללכת קצת ברגל מהחניה לאתר, אפשר לרוב למצוא חניה עם מדחן לעד ארבע שעות. יש גם חניונים לא מאד יקרים ואם מגיעים לפני תשע בבוקר, אפשר לחנות בהם לכל היום ב-$10-$20 דולר.
-
מלון בסן פרנסיסקו - המלצות???תודה על המענה המועיל.
האם ישנם אזורים בעיר בהם פחות מומלץ לקחת מלון ופחות נעים/כדאי להסתובב בהם בערב, במיוחד עם ילדים?
ראיתי מלונות במחירים זולים יותר באיזור NOB HILL. יודעים לומר משהו על איזור זה?
-
מלון בסן פרנסיסקו - המלצות???אנחנו לנו במלון קולומבוס מוטור אין - מיקום מעולה ומרחק רגלי לרציף הדייגים ובכלל
אזור שהיה נעים להסתובב בו גם בשעות המאוחרות עם ילדים.
החדרים במלון מאוד מרווחים , יש חניה בחינם, אין ארוחת בוקר.מחירים נוחים מאוד יחסית לתמורה הגבוהה. ממליצה!
-
מלון בסן פרנסיסקו - המלצות???תודה על הסיוע...
לצערי, אין חדרים פנויים....
-
מלון בסן פרנסיסקו - המלצות???שלום
לגבי מקומות שלא הכי נעים בעיקר בערבים .
איזור היוניון סקוור אומנם שופע מלונות מרמות שונות, אך נוכחות מסיבית של ההומלסים מעכירה במיקצת על האיזור.
איזור הסיויק סנטר ממה שידוע ממש לא מומלץ לקבוע בו את הלינה לימי הביקור בעיר.
ואם שמת לב רוב המלונת שהגולשים מציעים/ממליצים הם באיזורי המזחים.
מוני
-
מלון בסן פרנסיסקו - המלצות???יש את שכונת טנדרלוין שהיא האיזור הפחות סימפטי של סן פרנסיסקו (כנראה לכל עיר יש כזה?) בטעות עברנו שם פעם וזוכרת ששמתי לב שיש שם מלונות. תהיתי אז מי משתכן בהם.