סרילנקה
-
אני מתכנן גיחה לסרילנקה בתקופת סוכות , ויש לי שתי שאלות (בינתיים) :
1) האם שבועיים יספיקו לחוות במידה סבירה את האי
2) מי יכול לעדכן אותי בעלויות לזוג , במלונות סבירים + , אני מתכנן לטוס עם אשתי והסטנדרטים שלה גבוהים משלי .
-
סרילנקהאהלן! שבועיים בהחלט יספיק לטייל מעט בחלק המזרחי של האי מכיוון שזו תהיה העונה בסוכות.
אני טיילתי שם בתקציב נמוך ובתנאי תרמילאים כך שלגבי עלות אין לי תשובה רלוונטית.
-
סרילנקה- קודם כל, תתחדש על התמונה

- אני טיילתי במשך חודש בסרי לנקה ועלה לי 800$.
כנראה שהסטנדרטים שלי נמוכים משלכם (אשתך), אבל זה כן נותן חישוב גס [נסעתי בתחבורה ציבורית בין מקומות, גסטהאוסים ועוד].
ישנםם גסטהאוסים ואפשרויות לינה אחרות זולות, אך ברמה גבוהה ונעימה יותר ממלונות.
- לגבי התקופה, אני הייתי חודש בסרי לנקה, ואני מתכנן לחזור לשם שוב.
מצד שני, רוב האנשים ששואלים בפורום כאן, או מטיילים זרים (לאו דווקא ישראלים) מגיעים לשבועיים ונהנים מאוד.
ברור שעדיף להיות שם חודש, אבל אם יש רק שבועיים, אני חושב שזה בסדר גמור.
- זאת מדינה מדהימה ומאוד נעימה, אתם תהנו

-
סרילנקהאני טיילתי בסרילנקה לפני שנתיים בתקציב לא נמוך (אחפש יותר מאוחר את העלויות), אם תרצה המלצה למלונות מפנקים ראה בטיפים:
-
סרילנקהנועם שלום
לאחר טיול מהנה של כשבוע וחצי בסרילנקה להלן מס' תובנות:
ניתן בשבועיים לטייל בסרילנקה ולטעום קצת מכל דבר ויש מה: נופים, אנשים, בע"ח, טבע עשיר, עולם שלישי שהולך ומתפתח.
מומלץ לשכור מהארץ מדריך/נהג ורכב. המדריך שלנו שהיה מצויין,יעץ לנו לגבי המסלול, אירגן מראש את בתי המלון בהתאם לרמת המחירים שקבענו איתו, ( היה זול יותר מאגודה וbooking) אירגן את הכניסה לאתרים וידע להמליץ מה מיותר לראות ולרוב צדק. צריך להתאים את מועד הביקור לעונת המונסונים.
להערכתי - חודשים נובמבר -מרץ הם המועדפים בעיקר נובמבר דצמבר מאחר והם לאחר עונת הגשמים והמפלים שוצפים ( תלוי איך תהיה עונת המונסונים ) בשנה האחרונה הסרילנקים מתלוננים על ירידה בכמות המשקעים..
היינו 2 זוגות בגילאי 60-70 ונהנינו מאד. כולל מסלולים רגליים בטבע המקסים שלהם.
שם הנהג/מדריך: סמאן, כתובת המייל שלו: [email protected]
הטלפון שלו:0094777731431.
מומלץ להזמין רכב גדול ומרווח, ההפרש במחירים אינו גדול והתמורה מלאה.
-
סרילנקהתודה רבה לכל העונים .
אבל עקב פציעה שלי , אני לא יודע מה יהיה קצב ההחלמה והכשירות שלי לטיול כזה
-
פציעה?מה קרה רמי?
-
פציעה?אכן פציעה , עפתי מהאופניים ברכיבת שטח , שברתי צלעות , שתי חוליות , אף ואצבע , אני די מושבת , לא יכול לסחוב , מוגבל לארבע שעות עמידה או ישיבה , רוב הזמן אני במצב אופקי מוריד עומס מהגב .
-
החלמה מהירה ושלמה!! -
תודה -
פציעה?אוי זה נשמע רע. החלמה מהירה!
-
אוי
אוי זה נשמע רציני...
החלמה מהירה!
(נראה לי שכדאי להחליף תמונת פרופיל, שתביא לך מזל טוב יותר ...)
-
אוי
התמונת פרופיל לוקחת את התמונה מהפייסבוק ,
ועכשיו הקסדה הזו הצילה אותי , הקסדה שמופיעה בתמונה נשברה , ובזכותה הנזק היחיד לראש היה זעזוע מוח .
ואני מחכה שהחוליות בגב יתאחו , ואני מתכנן לחזור לרכב .
-
אוי וי !!החלמה מהירה .
-
אוי
אז זו כן תמונת מזל!
-
אוי
מצטרף לאיחולי ההחלמה, שוב לאיתנך הראשון בקרוב!