בקורת גבולות בבאזל עם EAZYJET
-
אני נוחת בבאזל ורוצה לשכור רכב במולהאוז (בשל הבדלי המחיר).
ב"ניהול הזמנה" שלי ב-EAZYJET כתוב: check in swiss sector
האם זה אומר שאני חייב לעבור בקורת גבולות רק בצד השוויצרי ואסור לי לצאת בצרפת? אני לא מוצא טלפון באתר של חברת התעופה לשאול נציג שלהם.
-
בקורת גבולות בבאזל עם EAZYJETאתה עובר ביקורת גבולות באיזה דלפק שאתה רוצה (כלומר בזה שיש פחות תור). הם נמצאים אחד ליד השני וזה ממש לא משנה. אחרי ביקורת הגבולות אתה אוסף את המזוודות, ואז הולך לפי השלט French Sector לכוון הצד הצרפתי ושם אוסף את הרכב.
כשאתה חוזר לארץ, אתה מחזיר את הרכב בצד הצרפתי (וצריך להקפיד לא לטעות) ואז עובר לצד השויצרי לעשות צ'ק אין לטיסה (זו ההערה בכרטיס הטיסה שלך).
תאמין לי, בשטח זה יותר פשוט ממה שזה נקרא כאן.
-
בקורת גבולות בבאזל עם EAZYJETסליחה שאני מקשה- אבל לכאורה, לפי מה שאתה אומר , הרי למה שכתוב בניהול הזמנה שלי באיזיג'ט - אין כל משמעות? (check in swiss sector)
-
בקורת גבולות בבאזל עם EAZYJETהי
מה שריקי ניסתה להסביר לך הוא שהצ'ק אין צריך להתבצע בצד השווצרי (כך שיש משמעות למה שכתוב בהזמנה שלך). אבל את הרכב אפשר לקחת ולהחזיר בצד הצרפתי ללא שום בעיה (אין סתירה).
הטלפון של איזי הוא 037630561
(בצור קשר צריך לבחור מדינה ואז הטלפון יופיע)
בהצלחה
-
בקורת גבולות בבאזל עם EAZYJETתודה
-
בקורת גבולות בבאזל עם EAZYJETיש להפריד בין דרכונים לרכב
בין נחיתה בשדה התעופה
לביו המראה ממנו.
נחיתה- אחרי שירדת מהמטוס יש 2 דלפקים האחד עם דגל צרפת,השני עם דגל שוויץ- עוברים בזה שרוצים (איפה שהפקידה יותר חייכנית, שיש פחות תור...זה לא משנה כלום)
סיימתם ויש חותמת ,הולכים לשכור רכב.
מי ששכר בצד השוויצרי---הולך לסקטור השוויצרי
ומי ששכר בצרפתי- הולך לצרפתי (רובנו כמובן מסיבות כלכליות)
שוכרים רכב ויוצאים מהשדה דרך העיירה פרני וולטר- בשוליה.
ואז נוסעים מין לופ למעבר הגבול לשוויץ ו...הלאה לדרככם.
בחזור -כל התהליך אותו דבר.
שימו לב להחזיר את הרכב באותה תחנה ומדינה בה הוא הושכר
ונכנסים לשדה.
הטרמינל של הנוסעים היוצאים-ההמראות והנחיתות
אחרי מעברי הגבול והחותמות
מופעל על ידי שוויץ
ומכאן ההודעה על הכרטיס שהההמראה היא מהצד השוויצרי
אי אפשר לפספס את זה שם במקום.
-
בקורת גבולות בבאזל עם EAZYJETהערה קטנה: פרני וולטיר היא ליד השדה של ג'נבה ולא של בזל.
-
בקורת גבולות בבאזל עם EAZYJETברור ,ותודה
על מה חשבתי כשכתבתי?

-
בקורת גבולות בבאזל עם EAZYJETcheck in swiss sectot מתייחס רק לטיסה חזרה לישראל (הרי בטיסה לבאזל אתה עושה צ'ק אין בטרמינל 1 בנתב"ג).
בכניסה לבאזל זה לא משנה באיזה דלפק אתה עושה ביקורת דרכונים. מה שחשוב, שאחרי שאתה לוקח את המזוודה (אם יש לך) אתה עובר ל-FRENCH SECTOR כדי לקחת את הרכב.
-
בקורת גבולות בבאזל עם EAZYJETלאיזיג'ט דלפקים רק באולם היוצאים שבצד השוויצרי, אתם צריכים להתייצב לדלפקים שבאולם 3.
אולמות 1-2 בקומת הקרקע ושייכים לצד הצרפתי. אולמות 3-4 בקומה ראשונה ושייכים לצד השוויצרי.
לא מסובך בכלל, לשים לב שכל אזור מסומן היטב בדגלים של המדינה הרלוונטית.