טיול להולנד
-
טיול להולנדהיי,
הדולפינריום וחיטהורן משתלבים מצויין מבחינה גיאוגרפית אבל זהו: ביקור בחיטהורן דורש מזג אויר טוב יותר מאשר הדולפינריים הואיל וטפטוף בדולפינריום הוא לא נורא בעוד שבחיטהורן קור וטפטוף הופכים את החוויה למפוקפקת. דבר נוסף מבחינת זמנים קשה מאוד לשלב הן את הדולפינריום והן את את חיטהורן - אני ממליץ להפריד למרות הפיתוי הגיאוגרפי (אנחנו שילבנו עם הדולפינריום את בורסת הפרחים).
לגבי גן החיות לדעתי אפשר לצמצם בשעות, בסוף היום זה סה"כ גן חיות ולהשקיע את רב הזמן והמרץ במוזיאון הפתוח.
תהנו!
-
טיול להולנדתודה רבה על התגובות אתם עוזרים לי מאוד , אני אשמח לשמוע עוד רעיונות ממי שהיה בהולנד
-
טיול להולנדרציתי לדעת ממי שהיה בהולנד באפריל מתי מחשיך שם עד איזה שעה אפשר לשוט בחיטהורן ואיך מזג האוויר ,קר מאוד או כמו אצלנו ואיזה בגדים לקחת
-
טיול להולנדהיי,
אמנם הולנד היתה מזמן אבל אנסה גם...
מראש אומר שהיינו עם ילדה בגילאים שונים משלכם ואנחנו אוהבים לקחת את הדברים באיטיות ולמצות ולכן לא בטוח שהכל יתאים לכם.
מאחר והזמנו פארק אז גם ניצלנו אותו ולכן לא תכננו ימים מאד ארוכים.
לגבי יום הנחיתה, למה שלא תיסעו ישר לקיקנהוף? זה די בדרך ויכול להיות יופי של קבלת פנים.
אנחנו נחתנו והחלטנו לבקר שם בתחילת המסלול, בדיעבד היה נהדר ובילינו חצי יום בכיף.
בגן החיות בילינו יום שלם ועמוד, אבל זה כמובן העדפה אישית, לטעמי אפשר גם בחצי יום ולשלב את המוזיאון הפתוח בארנהיים יחד.
גם במוזיאון הפתוח בארנהיים היינו יום שלם והגענו אחר הצהריים להואה פלואה.
אגב, אתם בתקופה שבה פתוח פארק Clingendael בהאג (יש קישור אליו בתחילת הקישור המצ"ב), פארק מאד יפה וכולל גן יפני מאד יפה.
וכמובן, תיהנו
-
טיול להולנדתודה יובל ששיתפת אותי האמת התוכנית שלך כיפית ונוחה אם היה לי שבועיים גם הייתי מתכננת כך אך יש לי רק שבוע ואני רוצה לנצל כמה שיותר ובכל זאת לא שיבצתי יותר מ 2 מקומות ביום איך התוכנית שלי נראית לך
-
טיול להולנדבקשר לשאלתך לגבי מזג האוויר אנחנו היינו באפריל (תחילת אפריל) ובימים מסוימים הטמפרטורטות אפילו התקרבו ל-0 מעלות. כמובן מזג האוויר זה עניין של מזל. הבעייה בהולנד באפריל היא הרוח יותר מאשר הטמפרטורה. לפחות באביב שאנחנו היינו זה ממש לא היה כמו בארץ. הרבה הרבה יותר קר אם כי רוב הימים היו בהירים.
לגבי חיטהורן - פתוח עד 18:00 (לא בימי חמישי) אבל חייבים יום בהיר (היתרון בתאריך זה שחיטהורן כמעט ריקה (לפחות ביום שאנחנו ביקרנו).
-
טיול להולנדשלום לכולם אני שוב בהתלבטות והפעם לגבי גן החיות בורחר האם שווה ביקור כי הדעות חלוקות בין משעמם למופלא האם עדיף להסתפר בגן הקופיפ ולהשקיע את היום בעוד אטרקציה אשמח לקבל מענה ועוד שאלה עד איזה שעות יש הופעות בדולפינריום
-
טיול להולנדגן החיות מאוד יפה ובנוי בצורה ייחודית. בחלקו הוא מקורה וזה פתרון לא רע ליום גשום יחסית. אנחנו נהננו בו ביחד עם ילדים בני 14 ו - 12, כשכולנו אוהבי בעלי חיים. ולמרות זאת, התחושה הייתה שיום הביקור בגן היה הכי פחות מוצלח, רק בגלל שלהולנד יש כל כך הרבה דברים אחרים להציע. ייתכן שעם ילדים צעירים ממה שהיו ילדנו באותו זמן, וכמו גילאי הילדים שלכם, ההתלהבות תהיה יותר גדולה. שאלה גם עד כמה אתם באופן אישי אוהבים גני חיות.
-
טיול להולנדאין ספק שגן החיות נחמד אך בגלל שאנחנו נמצאים שבוע בהולנד אני מנסה למצות כמה שיותר , מה דעתך על לידן שווה ביקור
-
טיול להולנדשלום לכולם לאחר כל ההמלצות שלכם ומחשבה ארוכה הגעתי לתוכנית הזו ואני מקווה הסופית
נחיתה יום ב קבלת רכב ונסיעה לוולנדם ואם נספיק הורן ואז לחווה שלנו במחוז אוטרכט
יום ג ארנהם + חיטהורן
ד אפטלינג
ה גאודה לידן בלי מוזיאונים ומדורדום
ו זאנסה וקוקנהוף
שבת אוטרכט ובלילה בא לי לקפוץ לאמסטרדם עם בעלי אם יתאפשר
א דולפינריום וטיול בטיילת הרדוויק
והכל גמיש בהתאם לתחזית
אז מה דעתכם