השכרת רכב בדרום אפריקה
-
היי, בעלי ואני טסים בתחילת אפריל לחודש לדרא"פ. נוחתים ביוהנסבורג ליום ולילה אצל דודים של בעלי ואז רוצים לשכור רכב ולהתחיל לטייל. על איזו חברת השכרה אתם ממליצים ומה חשוב לברר/לשים לב לפני/אחרי? תודה רבה, טלי
-
השכרת רכב בדרום אפריקהממי להשכיר רכב לא אוכל להמליץ אבל הייתי משכיר רכב עם נפח מנוע של 1600CC ומעלה. רכב עם נעילה חשמלית, רכב עם מיזוג אויר טוב ובהסכם הייתי הולך עם החברה שבה אפשר לשלם הכי מעט על השתתפות עצמית הכי קטנה שקיימת.
-
השכרת רכב בדרום אפריקהובנוסף - אם הכוונתכם לחצות גבולות, אזי לרכב צריכים להיות האישורים והביטוחים המתאימים, והדבר צריך להיות מצוין בחוזה השכירות.
כדאי להקפיד לבדוק גם הגבלת ק"מ ונהג נוסף.
-
השכרת רכב בדרום אפריקהתודה! קיבלנו המלצה על first
מה דעתכם?
אנחנו רוצים להשכיר רכב מיהונסבורג לblyde וקרוגר, אבל משם אנחנו מתלבטים איך להגיע לdurban או פורט אליזבת. האם יש טיסות באזור?
-
השכרת רכב בדרום אפריקההחזרת רכב שכור שלא בתחנת המסירה, מוסיף הוצאה נוספת (לפעמים כבדה) על מחיר ההשכרה. FIRST היא חברה אמינה
-
השכרת רכב בדרום אפריקהתודה
אז אם אני מחברת את כל השאלות שלי והתשובות שנתת- הכי טוב מקרוגר להחזיר את הרכב ליוהנסבורג ולטוס לדרקנסברג אם אנחנו רוצים להמשיך שם?
ומשם לפורט אליזבת?
האם מקרוגר לדרקסנברג זה נסיעה ארוכה מידי בדרך לא מעניינת יותר מידי או ששווה לנסות? (זה מרחק של 10 שעות נסיעה ממה שבדקנו)
-
השכרת רכב בדרום אפריקהלא ידוע לי על טיסות מקרוגר לדרקנסברג. זה יהיה עבורי חידוש מרענן. אנא עדכני במדה ותמצאי טיסות כאלו.
תודה
אישית, נהגתי דרך זו כמה פעמים ללא בעייה. אתם יכולים גם 'לשבור' את 10 השעות ל2.
-
השכרת רכב בדרום אפריקהנסעת ישירות מקרוגר לדרקסנברג? ללא מעבר בסווזילנד?
יש לך המלצה למקום לינה בקרוגר פארק?
והאם העבודה שאכן יש חופשות בית ספר כל אפריל (פסחא, יום העצמאות ועוד|) תקשה עלינו מאד לטייל? (כניסות לפארקים, מקומות לינה, פקקים..?)
אנחנו רוצים לטייל בלי לתכנן מראש איפה נישן כי זה כמובן תלוי כמה נאהב כל מקום וכמה נרצה להשאר..בעייתי בחגים?
תודה!
-
השכרת רכב בדרום אפריקההרבה פעמים עברתי מנטל לקרוגר והפוך. לפעמים 'בפעם אחת' לפעמים הינו לנים בדרך. דרך אגב: לעולם לא דרך סוואזילנד שבה הרבה דרכים משובשות, אלא רק דרך דרום אפריקה.
אם לא הזמנתם עדיין מקומות לינה בקרוגר, סביר להניח שכבר לא תמצאו כלום לאפריל. (אולי בצפון הרחוק וגם זה בספק.)
נראה לי שתאלצו לישון מחוץ לפארק ליד אחד השערים ולהכנס לקרוגר כמטיילי יום ולצאת לפני הסגירה.
פקקים בדרכים לא יהיו אבל כל החניונים יהיו מלאים ויהיה להמתין בתור למסעדות.
חפשי באתר: wheretostay.za
-
-
השכרת רכב בדרום אפריקהמשום מה הקישורים שלך לא נפתחים אצלי.
בכל מקרה, שני האיזורים שציינת הם מתאימים ללינה ולביקורי יום בקרוגר. בתוך הפארק עצמו מסופקני מאד אם עדיין תמצאו לינות. בייחוד לא בעונה זו.
-
השכרת רכב בדרום אפריקהטלי - שני המלונות הנ"ל הם מחוץ לשערי הפארק, בניגוד למחנות בתוך הפארק שאותם מוצאים כאן - http://sanparks.org/parks/kruger/