ניווט

    לוגו למטייל

    פורום למטייל

    • התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

    היער השחור - מתאים גם ליחיד?

    פורום אירופה
    3
    4
    830
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אריאל767
      אריאל767 נערך לאחרונה על ידי

      שלום לכולם,

       

      אני שוקל כרגע יעדים לטיול אפשרי בן שבוע-שבועיים בחודש אוקטובר.

      היער השחור נראה כאופציה מעניינת. עם זאת, בשלב זה לא ברור מי עוד יצטרף לטיול ועלי לתכנן מסלול שיתאים גם במקרה שבו אאלץ לבסוף ליסוע לבדי (ידוע לי כי קיימת גם אפשרות של חיפוש שותף, ייתכן ואנסה זאת, אך זה כמובן לא ודאי).

      מעיון בפורומים עולה שמדובר ביעד שהרבה יותר פופולארי בקרב משפחות או לכל הפחות זוגות, אך האם הוא מתאים להערכתכם גם לטיול של אדם אחד? 

      בנוסף, האם משתלם לשכור רכב גם בטיול לבד, או שעדיף להשתמש בתחבורה ציבורית? אציין גם בגילוי לב שאני מעט חושש לנהוג לבדי שבוע או יותר במדינה זרה (טיול ראשון לבד)

      עד כמה יעילה התחבורה הציבורית באזור? ומהם זמני הנסיעה המשוערים בין אזורי היער השונים? (אני מתנצל על דלות המידע, טרם בניתי תכנון של ממש הואיל וטרם החלטתי סופית על היעד)

       

      בנוסף, אם למישהו יש הצעות למסלולים חלופיים באירופה בעיקר, אך לאיו דווקא שמתאימים ליחיד, ללא רכב לשבוע-שבועיים, אשמח מאוד לשמוע.

       

      תודה ושבת שלום

      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • dubyco
        dubyco נערך לאחרונה על ידי

        היער השחור - מתאים גם ליחיד?

        ראשית ,אזור היער השחור ואלזס יחסית קל לשינוע בתחבורה ציבורית.

        אבל לטייל לבד באזור זה אני בספק, השאלה יותר מה תחומי העניין שלך,גיל וכו.

        בערבים באוקטובר האזור דיי שקט ומזג האויר עלול להיות קר וגשום.(בדצמבר יש את השווקים לחג המולד)

        טיול יחיד לא תמיד מתאים לכולם,אני טיילתי לבד בגיל 17 בסקוטלנד שבוע והיה מאוד מהנה.

        אולי טיול ושילוב של ברלין ואמסטרדם יכולים להיות נוחים למטייל יחיד מה עוד שמדובר בערים צעירות ותוססות.

        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • אמה
          אמה נערך לאחרונה על ידי

          היער השחור - מתאים גם ליחיד?

          דובי צודק,מאוד חשוב תחומי עינין ומה מצפים מהחופשה.

          אלזס מקסימה,היער מעולה,איך באוקטובר אחרי מבול מטיילים של הקייץ,ולני החורף?האם רגוע מידי? האם יתאים לך אישית??רכב,כן או לא זה שיקול מאוד אישי.אם אדם רוצה לטייל בקצב שלו,לא להיות מלוי בתחבורה,להגיע גם למקומות נידחים קצת יותר  -אין ספק שרכב ישדרג טיול כזה.אם רוצים יותר להתערבב עם המקומיים,לקחת הכול באיזי ולהבין שלא הכול אפשרי ,אז תחבורה ציבורית תהיה מספקת.

          אולי כדאי לחשוה על ערים גדולות? אולי שילוב?

          אוקטובר,מינכן אוקטברספט? גם בברלין באוקטובר נחגוג פסיטבל בירה אולי בקטן יותר.ברלין בהחלט עיר לשבוע ויותר,נוחה מאוד לטיול,עם אפשרויות לצאת מחוץ לעיר.לעבור למקום אחר.אמסטרדם-ברלין? ברכבת או אפילו טיסה??

           

          תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • אריאל767
            אריאל767 נערך לאחרונה על ידי

            היער השחור - מתאים גם ליחיד?

            אני מבין, תודה רבה על המידע.

            זה נראה טיול נחמד דווקא, אבל אין לי כל ערובה שאמצא לו שותפים ולכן בעייתי.

            אשר לפרטים, אני בן 27, מבחינת תחומי עניין - פחות ספציפי, מוזיאונים וטבע הם כמובן נחמדים, אבל אני גם עדיין מאוד נהנה מהפארקים והאטרקציות היותר "ילדותיות" ואשמח לשלב גם מעט מאלו.

            ביקרתי בעבר בלונדון, פריס ואמסטרדם, לא שולל חזרה ליעדים אלו, אך מעדיף לראות יעדים חדשים (למרות שהביקורים באתרים הנ"ל היו לפני זמן רב...).

            מבחינת שפות, שולט היטב באנגלית אך כלל לא בשפות אירופאיות אחרות.

            כרגע עדיין מתלבט ולא מגביל בהכרח ליעד או אזור מסויים, פתוח להצעות Smile

             

            תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון
            ×