ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לונדון ליום אחד

פורום אירופה
    4
    9
    2252
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • יאנה ל.
      יאנה ל. נערך לאחרונה על ידי

בחודש מאי אני מגיעה ללונדון ל3 ימים לרגל עסקים. יום ההגעה יהיה לי יום פנוי, מה שנותן לי אפשרות לראות את העיר על קצה המזלג. אני תיירת מנוסה, אך לעולם לא הייתי בלונדון. ומכאן כמה שאלות:

1. טיסה שלי מגיעה ללוטון מוקדם בבוקר. התכנון הוא לנסוע ברכבת למרכז העיר, שם למסור מזוודה לאיכסון חפצים ולהמשיך לטייל. מה הנקודה הטובה להגיע אליה עם רכבת כדי שיהיה שם גם שמירת חפצים ושזו גם תהיה התחלה טובה לסיור?

2. אני בבינה שביום 1 עיר כמו לונדון אי אפשר לראות את כולה. מה האתרקציות שהן MUST? האם יש אפשרות לעשות את המסלול ברגל או שיש להשתמש בתחבורה ציבורית?

3. בהנחה שבימים אחרים אני לא אשתמש בתחבורה ציבורית האם יש כרטיסיה ליום 1 או שלא כדאי לקנות אותה?

אודה על עזרתכם.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • חבל
        חבל נערך לאחרונה על ידי

לונדון ליום אחד

ארמון בקינגהם. (וארמון סנט ג'ורג' הסמוך)שדרת המול שמגעת מהארמון עד ככר טרפלגר. הליכה מהכיכר דרך רחוב Whitehall עד הביג בן. והפרלמנט. באמצע יש את בית משמר הסוסים ודאונינג סטריט .

(הביג בן הוא על שפת התמזה כשממול על הגדה השניה נמצא העין של לונדון. שלא כדאי לעלות עליו כי התור ארוך )

כמבן לא לשכוח את ככר פיקדילי.שבעצם אפשר להתחיל ממנו.

אם נשאר זמן ללכת את רחוב הקניות המפורסם אוקספורד שמתחיל בהייד פארק קורנר (מרבל ארץ')

• יאנה ל.
          יאנה ל. נערך לאחרונה על ידי

לונדון ליום אחד

תודה על תשובה כה מפורטת!

• חבל
            חבל נערך לאחרונה על ידי

לונדון ליום אחד

תיקון טעות "הייד פארק קורנר" זה פינה אחרת של הייד פארק . "מארבל ארץ' " זה הפינה אחרת של הייד פארק שבה מתחיל רחוב אוקספורד . בתוך הגן בפינה הזו (של מרבל ארץ') יש מקום שבו כל מתוסכל יכול לבוא ולנאום מה שהוא רוצה. (יתכן שזה רק ביום א')

אם נשאר זמן ,ליד "הביג בן " יש מעגן סירות ליד גשר Westminster Bridge
            שאפשר לעשות שייט הלוך וחזור לגריניץ'.   בדרך רואים את מצודת לונדון ואת גשר המצודה.  ובעצם הרבה יותר.(יש גםלעוד מקומות , אך זה המומלץ)

מומלץ ביום ומומלץ בלילה...

• חבל
              חבל נערך לאחרונה על ידי

לונדון ליום אחד

http://www.tfl.gov.uk/fares-and-payments/

http://visitorshop.tfl.gov.uk/travelcards/7-day/product/7-da y-travelcard.html

• חבל
                חבל נערך לאחרונה על ידי

לונדון ליום אחד

נ.ב

אני ממליץ על המסלול שכתבתי ללכת ברגל. ולהוסיף שייט הלוך חזור לגריניץ(ואם אין זמן יש משם שייט עד מצודת לונדון וחזור)

אך אפשר גם לנסוע באוטובוסים הסיבוביים המיועדים לתיירים .www.theoriginaltour.com

יש להם מבחר מסלולים. (ויש גם חברה נוספת.)

• kupolra
                  kupolra נערך לאחרונה על ידי

לונדון ליום אחד

לגבי שמירת חפצים והגעה - לדעתי הרכבות\אוטובוסים מלוטון מגיעים לתחנת ויקטוריה (הרכבת והתחנת אוטובוס מעבר לכביש). ברכבת ובאוטובוס יש שמירת חפצים (באוטובוס טיפה יותר זולה אם זה חשוב, אבל מה שיותר טוב זה שבאוטובוסים זה לא לוקרים אלא בן אדם שמקבל את הפריטים, והתשלום הוא פר פריט).

זאת נקודת התחלה לא רעה - משם במרחק של 10 דק' הליכה תגיעי ישירות לרחבה של ארמון באקינהם המפואר.

משם מציעה להמשיך לאורך פארק סט' גיימס עד לכיכר טרפלגאר, כדאי לקפוץ אולי אפילו לnational museum אם אומנות זה משהו שמעניין אותך (גם אם לכמה חדרים, הכניסה חינם). משם להמשיך דרומה ברח' הוויטהול, ליד הדאונינג סטריט, הטלפונים האדומים ועד הווטסמינסטר, הביג בן וגשר ווסטמינסטר).

מרחק הליכה כולל: כ 3KM.

לינק למסלול: https://goo.gl/maps/GNNlP

אם העייפות שלך לא תהרוג אותך אפשר לשקול עוד מוקד (לעבור במטרו):

• או כיכר פיקאדלי, רג'נט ואוקספורד סטריט (קניוות).
                  • או אזור הTOWER והמצודה (היסטורי, מרהיב ומעניין) - אם כי אם את מגיעה בענייני עסקים, ומגיעה לאזור הCITY (אזור העסקים של העיר), יהיה לך יותר קרוב משם.

• חבל
                    חבל נערך לאחרונה על ידי

לונדון ליום אחד

קו אוטובוס757 מלוטן לתחנת ויקטוריה של חברת green line

http://www.greenline.co.uk/serviceInformation.aspx?id=17699

• רבקה.ק.
                      רבקה.ק. נערך לאחרונה על ידי

לונדון ליום אחד

1. אם זה היום הראשון שלך מתוך שלושה בלונדון - אני מניחה שיש לך מלון בעיר - כדאי להניח את החפצים שם. אם לא, אז כדאי להניח אותם בתחנת הרכבת משם תצא תחבורה למקום הלינה שלך.

2. אי אפשר כמובן לראות את העיר ביום אחד, אבל אפשר להתרכז במקום האחד או שניים שמאוד תרצי לראות - תערוכה מסויימת, מוזיאון מסויים, הצגת צהריים וכו' ובשאר הזמן להסתובב ליד אותה אטרקציה. ממש לא חייבים לעשות את המסלול הקבוע שכולם עושים.

3. אם צריך לבחור משהו כללי, אני חושבת שטיול לאורך הגדה הדרומית מגשר לונדון ועד לטייט מודרן ואז לעבור על גשר המילניום לסיטי ולסנט פול - תהיה טעימה נחמדה.

4. לחילופין הייתי בוחרת בטיול בצ'לסי היפה או בשכונת שורדיץ' המיוחדת.

מצרפת את סיפור הטיול האחרון שלנו להתמצאות.

רבקה

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון