מטיילים שלום אני זקוק לכם :)
-
לאחר מספר טיולים בארץ ובחו"ל , אני מעוניין במשהו קצת שונה . מוזיונים, חופים … הכל יפה אבל די מרגיש אותו דבר כל הזמן .לכן היום גיליתי שיש חופשות ספורטיביות בדקתי עם איסתא , אופיר טורס ועוד כולם מציעים דברים מעניינים אבל יקר מאוד , אחד מציע משהו מגניב באמת והוא לא יקר אבל אני לא יודע .זה הקישור שלו XXXXXאני קצת מבולבל אם תוכלו לעזור לי בזה יהיה נחמד מאוד ,אנחנו 4 בוגרים בני 30 פלוסתודה ויום מקסים -
מטיילים שלום אני זקוק לכם
בוא נגיד שלא באת לעשות פרסומת
, ובאמת באת לשאול, אז... מה בעצם השאלה שלך?"אני קצת מבולבל אם תוכלו לעזור לי בזה"... מה מבלבל אותך? במה אפשר לעזור לך?
בקיצור: יש הרבה מקומות בעולם שאפשר לעשות בהם רפטינג, בנג'י, טיפוס מצוקים וכו', ואין בעיה להרכיב טיולים כאלה לבד ובזול (אפילו יותר זול מאלה שפירסמת). תהנה

-
יוני
אל תזלזל באנשים פה:
נכנסתי לקישור , 1200 יורו לחבילה זה ממש לא זול.
אז פרסומת - במקום אחר.
-
שלום לך , סלח לי אם לא הייתי ברור בשאלתי

ביקשתי המלצה לטייולים מגניבים ושונים ממה שעשיתי עד היום גם במחיר ידידותי .
לגבי הרכבה עצמית יוצא בסביסות 2000 יורו לאדם יקר לשבוע . הוא מציע מחיר סבבה . אם יש לך רעייונות לטיול בסיגנון זה אשמח לקבל פרטים . תודה
-
1200 יורו חבילה אם פעילויות זה סבבה לי
מאורגן מבקשים יותר , אתה לא יושב במלון כל היום

אם לך יש המלצה בכייף
-
אפשר למצוא המון פעילויות ספורטיביות במחירים של עד מאה דולר לפעילות,
קח למשל טיסה לקוסקו פרו, תעשה שם ראפטינג, באנג'י וטיול אופנועים
יעלה לך בסביבות 1800 דולר לאדם ואתה יכול לחלק את הימים איך שתרצה.
השאלה מה הפעילות שאתה מחפש כי בכל מקום שיהיה הר יהיה טיפוס, באנג'י וכו'... -
כן אנחנו רוצים משהו כזה מגניב וכו רק קוסקו פרו לשבוע ???
-
אולי כדאי שתגדיר מה אתה בכלל רוצה. כמה זמן, תקציב, איזו עונה, אולי איזו יבשת ואלו פעילויות, וכך יהיה אפשר לכוון אותך. אי אפשר להבין מהפרסומת מה אתה מחפש.
-
חחח אתה צודק מי זה הייתי צריך להתחיל.
טוב אנחנו שני זוגות בני 30 פלוס . הבנות רוצות טיול כייפי אנחנו הגברים רוצים פעילויות בסיגנון מה שראית בסרטון . למשך שבוע ימים ומחיר בסביבות 1000 עד 1200 יורו לאדם . אלו הפרטים לא רוצים משהו קונבנציונלי רוצים כייף .
אשרתי את הפרטים באתר ההוא מחר אקבל שיחה אני מאמין
ערב טוב לכולם
-
הבעיה בקוסקו היא שהמרחק גדול ולכן אולי אתה מפרסם פה בפורום אירופה.
הייתי בודק מה קורה בטורקיה שידועה במספר הנהרות הגדול שלה במזרח המדינה
יש מידע באתר -http://www.turkeyrafting.com/
לאחר מחקר באינטרנט תוכלו להרכיב לבד שבוע של סנפלינג, ראפטינג, מצנח רחיפה ומה שלא מוצע שם פשוט ע"י חיפוש של east turkey+שם הפעילות
בהתאם למלון שתבחרו, לדעתי יכול לעלות הרבה פחות מאלף יורו לאדם. -
כן , נירא מה מציע הבחור מחר נירא לי טוב , הכל מסודר רק לבאו ולהנות . טורקיה לא ידידותית לחברה שלי . הוא מציע חופשת ספורט נירא מגניב לאללא גם מלונות טיסות עברות פעילוית 6 וארוחת בוקר הכל רק ארוחות ערב לא נמצא שם ….
מחר אאתקן אותכם תודה בינתיים .
-
ההצעה היא לדרום צרפת
הבאנג'י הוא מגשר ארטובי מעל יובל של נהר הוורדון.
בוורדון יש הרבה פעילות אקסטרימית של ראפטינג וקניונינג. הבסיס לכל הפעיליות האלה הוא מהעיירה קאסטלאן.
עכשיו תבדוק כמה עולה לך טיסות זולות לניס. רכב לארבעה ימים. שלושה לילות לינה בניס ושלושה בקאסטלאן.
לגבי הפעיליות הן עולות בערך 50 יורו לאדם לכל פעילות (ראפטינג, קניונינג ועוד) והבאנג'י עולה 100 יורו.
תחשב לבד כמה פעיליות בא לך לעשות.
אם אתה מעונין. אני אתן לך את הקישור לבאנג'י ולראפטינג.
יכול להיות שיצא לך משתלם לתת לו לארגן לך את הכל כי יש כל מיני פינות שאנחנו לא מכירים ולא יודעים למשל שלראפטינג יש ימים מסוימים, הימים שבהם פותחים את הסכר לייצור חשמל.
-
אלעד שלום לך קראתי את מה שכתבת ומוקדם יותר קיבלתי שיחה מהבחור . נירא רציני מציע פיעולויות איפה שאתה אומר שבוע באמת של כייף . לאחר בדיקה אם הזוג השני יוצא לנו זול יותר ב 200 יורו בערך לאדם אם עוברים דרכו לא חישבתי השכרת רכב . כולל טיסה סדירה חשוב לנו הטיסות האלה שנה שעברה היינו תקועים בברלין בגלל טיסות צרטר . לפמים מה שאתה חוסך אתה מוצאי חזרה פי 2 לפמים .
נירא שנסגור איתו גם יש לו שיטוף אם פנימיה שזה נחמד מה לדעתך אלעד עליו ??
-
נו,
אולי די?
הבנו שזו פרסומת. לא צריך לתת לו תשובות רציניות, ממילא זה לא שהוא באמת מחפש חופשה כזו, חבל על ההשקעה שלכם.
-
הכל טוב חבר ביקשתי אצות קיבלתי פרו וטורקיה לכן לא נשאר משהו מעניין חוץ ממנו .
אם לך יש רעיון אשמח לשמוע
-
תודה לכולם בכל זאות
-
היות וההודעה רחוקה מלהיות תמימהאין צורך להתייחס לתוכנה יותר.
היא נשארת רק בגלל ההצעות החלופיות לחופשות אקטיביות במחירים זולים יותר -כולל בדרום צרפת (אלעד) .
-
היות וההודעה רחוקה מלהיות תמימהמה גם שהוא עושה לעצמו שירות דוב
עם העברית המעולה...