קשמיר- סרינגר והאזור
-
אהלן,
אהיה שבוע בסרינגר באוגוסט [מודע לאזהרת המסע]
אין המון חומר על האזור, ואשמח לשמוע ממי שהיה.
מלבד הסירות בסרינגר, הייתי שמח לקבל המלצות על הכפרים באזור; היכן לישון; טרקים יומיים; אפשרות לשכור אופנוע [יש לי רישיון]
חשבתי להיות יומיים גג על הסירות..[המלצה ללינה בסרינגר?] ומשם אולי טיול אוטובוסים לכפרים מסביב?
תודה למשיבים,
אמיר
-
קשמיר- סרינגר והאזורהיי אמיר
שנה שעברה הייתי ביולי בקשמיר והיה נפלא!
בסרינגר ישנתי ב yellow submarin יש המון טיפים באתר על המקום. משפחה מקסימה ואמינה במיקום מעולה.
מסרינאגר אפשר לצאת דרך הבית סירה לטרקים באזור, הם מקצוענים ומכירים את ההרים כמו את כף ידם.
הפנינה של קשמיר זה הכפר ארו aru שנמצא מעל עיירת עולי הרגל פאלגם. מהכפר יוצאים טרקים יפים בכמה רמות וגם כאן במקצועיות. אל תוותר על ארו - כנראה שלא תרצה לעזוב
אופציה נוספת היא לעשות את המסלול למערת אמרת יחד עם כל עולי הרגל ההינדים שמגיעים למקום.
מצרפת תמונות
-
קשמיר- סרינגר והאזורהמון תודה, רות
אשמח לשמוע מעוד "קשמירים"...

-
קשמיר- סרינגר והאזורהי
אני הייתי עכשיו בקשמיר, סוף אפריל, העונה עוד לא התחילה ורוב המקומות מחוץ לסרינגר היו עדיין סגורים
בכל אופן בסרינגר ישנתי בגסטהאוס/ מלון קטן בנישאת- כפר קטן מחוץ לסרינגר שנקרא הימלאין ריזורט והיה מאד פסטורלי. הלינה בבתי הסירה מאד יקרה בעיקר אם אתה לבד, 2 לילות זה מספיק.
אני עשיתי טיול יום, אני לא ממש עושה טרקים רק "הליכות" מכפר "צוענים" בהרים שממנו אפשר לצאת לטרק או להליכה לאורך הנהר והגעתי עד לקו השלג- כאמור היה מוקדם ועוד היה המון שלג, אפשר מאותו מקום לצאת לטרק ברגל במעלה ההר עם תגבור של סוסי פוני, הנופים מהממים, אני באתי עם נהג ומדריך מסרינגר וחזרתי באותו יום, מסתבר שכל הכפר מכיר ואוהב את המדריך שלי קוליק, הוא לא הפסיק להתנשק ולהתחבק עם כל האנשים שפגשנו שם ואמר שלא היה שם כל החורף והוא באמת אדם מקסים. בכפר אכלתי אצל משפחה מקומית בבית ושיחקתי עם הילדות וראיתי שיש שם גם אפשרות לינה
לא בדקתי לגבי תחבורה ציבורית. אם תרצה אוכל לתת לך פרטים על המקומות בהם התארחתי.
-
קשמיר- סרינגר והאזורממש תודה על הפרטים.
אשמח לכל מידע- לינה, טיולים, כפרים. המלצות נוספות..
אנחנו נהיה 3 חבר'ה באוגוסט, למשך שבוע, וחשבנו להכיר את האזור ולעשות טראקים יומיים, לא משהו מורכב. בעיקר עצמאי. ואולי טיול כפרים בעזרת האוטובוסים המקומיים..

-
קשמיר- סרינגר והאזוראהלן. ממליץ שלא לוותר על הלינה, ספציפית באגם נגין.
אני חושב שזה ראוי ליותר מיומיים. זה כמו חופשה באמצע הטיול. כמה שזה נשמע מגוחך אבל ככה זה. אני חושב שרצוי לשהות לפחות 4-5 ימים לספוג את האווירה.
יש טיולים שיוצאים מהאגם. טרק סירה של יומיים (אתה בסירה ואיזה קשמירי חותר) בין התעלות והנהרות. וכמובן את איזור ארו.
סרינגר סתם עיר מלחיצה
-
קשמיר- סרינגר והאזורהמון תודה

-
קשמיר- סרינגר והאזורמצטרף להמלצות חמות על קשמיר.
בשדה תעופה של סריניגר יש לשכת מידע לתיירים והם מאוד שמחים לעזור ולספק מידע, מפות כי רוצאים לעודד תיירות לאזור.
-
קשמיר- סרינגר והאזורהתאפקתי אבל בכל זאת,
אמיר - אמנם ציינת שאתה מודע לאזהרה אבל בכל זאת למה קשמיר?
אני לא מבין את כל המטילים הישראלים שלוקחים סיכון מודע.
לקשמיר אזהרת מסע מהחמורות יותר. המצב הפוליטי קשה. תקראו קצת.
אחר כך, כשקורה משהו חו"ח מאוחר לתקן.
זו גם הסיבה שאיני מתיר לילדי ולנכדי לתפוס טרמפים. ואני גר בצפון הארץ, בבטחה.
-
קשמיר- סרינגר והאזוררוני, אין לי תשובה טובה...
בארץ אני מאוד מחושב בהתנהלות היומיומית ובחו"ל אני נהנה לתת לדרך לקחת אותי וללכת לאיבוד.
בארץ אני חושש מליסוע על אופנוע, בחו"ל רוב הזמן אני על האופנוע..
אני גם לא נוסע לקשמיר מלה, אלא טס, כי אמרו לי שהדרך "קשה"
בקיצר, אין לי תשובה טובה

תודה על ההתייחסות והדאגה