המלצה על נעליים
-
אהלן!
יוצא במאי לחודש בנפאל, ואז חודשיים וחצי בצפון הודו ומקנח בחודש בתאילנד.
מחפש נעליים MID-כבדות, והגעתי ל-2 נחמדות:
The North Face Verbera hiker - באזור ה-800 שח (במקום 900)
-
The North Face Verbera Backpacker GTX - באזור ה-700 שח (במקום 1000+)
את הראשונה מדדתי והיא טובה, את השניה עדיין לא, אבל בהנחה ואמדוד והיא תהיה טובה, ממליצים ללכת על השניה?
היא זולה יותר, וגם ההפרש שמצאתי אותה לעומת מה שמוכרים אותה ברוב המקומות מראה שהיא כביכול טובה יותר מהראשונה - כי היא עולה יותר)
-
-
המלצה על נעלייםמדובר בנעליים מאוד דומות - ההבדל העיקרי הוא שהBackpacker עור מלא והLightpacker עשויה מחומרים קלים ונושמים יותר.
אני הייתי הולך על הLightpacker. יותר קלה, לא תסבול איתה גם בארץ כשחם, והיא בהחלט מספיק חזקרה למטרה שלך.
-
המלצה על נעלייםטוויסט בעלילה - רציתי לדעת מה דעתכם על נעליים של החברות columbia, aztec ו lowa? באופן כללי כחברות בהקשר נעלי טיולים בלבד
-
המלצה על נעלייםזה לא נתן לי לערוך...
בדגש על lowa scorpion. כ800 שח )לפני הנחה של 30%). גורטקס אבל ללא סוליית ויברם.
או
aztec orion. כנל מבחינת המחיר וההנחה, סוליית ויברם וטכנולוגיית איטום מים אחרת
-
המלצה על נעלייםאני פחות מתרשם מהנעלים של קולומביה ואצטק(חברה פנימית בקולמביה ישראל) בכללי,
LOWA חברה גרמנית שב-10 רמות מעל הנעלים של אצטק וקולמביה לדעתי.
בהצלחה
-
המלצה על נעלייםהבנתי. תודה!
ואיך הם lowa לעומת חברת merrell? את שתיהן יש לי אפשרות לקנות בהנחה
-
המלצה על נעלייםאותו לבל של חברה, כל אחת והמנטרה שלה, הLOWA יש להם יותר נעלים מסיביות(בארסנל) שהם מייצרים לעומת מרל שגם מייצרת אבל לא מאוד מאוד מסיביות, שתי חברות טובות.
-
המלצה על נעלייםלפני שאתה קונה נעליים .
חשוב לך שהיו אטומות למים?
ונעל תלויה גם במרחק שאתה מתכוון ללכת איתם , תלויה גם במשקל שאתה תשים בתיק שלך
חשוב גם לקחת חצי מידה/ מידה 1 יותר כי במהלך הטיול הרגל שלך תתנפח ותגדל קצת.
יש מלא נעלים טובות , לא בהכרח מה שיתאים ל 1 יתאים לך . -
המלצה על נעלייםזה בטוח, מדדתי והן נוחות וסתם שאלתי אם יש השגות כלשהן (בעיקר דברים רעים).
חשוב שתהיה חסינה למים, ואני מתכוון להסתובב איתה חודש בנפאל, ועוד כחודשיים וחצי בהודו.
וכמובן בתקווה שאוכל להשתמש בה גם כאן לטיולים בארץ
-
המלצה על נעלייםLOWA היא חברה גרמנית שעושה נעליים מצויינות!! לא כל כך מוכרת בארץ, אבל הנעליים שלהם הם הכי נמכרות ב-REI וב-DECHATHLON.
לי אישית יש את ה RENEGADE והיא הנעל הרים הכי טובה שכף רגלי דרכה בתוכה.
הנעליים של אצטק- יש דגם שנקרא אוריאון שהוא נראה בסדר ואפילו די טוב, יש אותו לכמה מדריכי טיולים שאני מכיר שקנו אותו במחיר לא רע והם מאוד מרוצים.
אני אישית בוחר כמובן בLOWA