קוסטה ברווה
-
היי, אנחנו זוג שרוצים בסוף יוני לטוס לקוסטה ברווה. איזה מלון מומלץ לזוג שמחפש שקט ושלווה,חופים טובים,בריכות, אבל ביחד עם זה גם מקומות בילוי? מדובר על טיול של 5-7 ימים.. הכיוון שלנו זה יותר נופש וטיול ברגוע.. בלי למהר להגיע למקומות ולהיות לחוצים בזמן.. מלון 3-4 כוכבים יעשה בשבילנו את העבודה..
חוץ מזה, מה עוד מומלץ לנו לעשות שם?
תודה

-
קוסטה ברווהקוסטה ברבה מתחילה מברצלונה אחת הערים היפות באירופה -לא מעניינת אותכם? בהמשך צפונה יש הרבה עיירות תיירות יפיפיות כמו טוסה דל מאר קווקאס וכו לפי מה שאתם מחפשים אולי תשקלו כרתים?
-
קוסטה ברווהבהנחה כי אתם רוצים רק לשהות בקוסטה ברבה (ללא זמן מוקדש לברצלונה ) כל מלון מעל 3 כוכבים ביורט דל מר לא תהיה "נפילה".
-
קוסטה ברווהשלום,
אם אתם לא מעוניינים לטייל בברצלונה, כדאי להתמקם בחלק הצפוני של קוסטה ברווה, למשל באזור קדקס ולטייל בסביבה.
אנחנו לא אהבנו את יורט התיירותית והממוסחרת. טוסה עדיפה לדעתי.
חוץ מחופים יש גם עיירות וכפרים חמודים, שמורות טבע יפות, אפשרות לשייט, דרכי נוף.
קוסטה ברווה , אגב, אינה מתחילה צפונית לברצלונה, אלא מהעיירה blanes והיא הרבה יותר יפה ודרמטית מרצועת החוף הקרובה לברצלונה, המכונה קוסטה דל מרסמה.
-
קוסטה ברווהתודה לכולם.
האם בתור זוג צעיר מומלץ לקחת טיול מאורגן לברצלונה + קוסטה ברווה? ראיתי טיולים מאורגנים בחודש יוני לשבוע שמתוכו 3 ימים חופשיים(אחד בברצלונה ושתיים בקוסטה ברווה) במחיר של 6400 ש"ח לזוג.. מה דעתכם?
-
קוסטה ברווהלטיול מאורגן יש יתרון עצום למי שאין נסיון בתכנון טיול עצמאי בטח במקומות כמו ברצלונה והעיירות היפות בקוסטה ברבה
-
קוסטה ברווההייתי בטיול מאורגן מאוד דומה לזה.
באמת מומלץ לפעם ראשונה בברצלונה\קוסטה ברווה.
חוסך מאוד את עניין תכנון הטיול,התחבורה וחיפוש המקומות.
כמובן שלא חייבים להצטרף לכל הימים המאורגנים וניתן בחלק מהימים להישאר במלון\לעשות משהו אחר.
אני הייתי בטיול של אשת טורס מאוד ממליצה (ללא ימים חופשיים או עם יום חופשי אחד,בהחלט טיול שווה).
-
קוסטה ברווהבערב אין מה לעשות שם , יש כמה פאבים ודיסקוטקים לצעירים . אומנם יש ים ולאפשר לצאת משם לטיולים אבל בערב המקום משעמם עדיף לקחת רכב ולנסוע לברצלונה נסיעה של שעה
-
קוסטה ברווהקודם כל, תודה לכל העונים!
דבר שני, שאלתי קודם מה דעתכם על טיול מאורגן לברצלונה + קוסטה ברווה, כאשר בקוסטה ברווה יש יומיים חופשיים על החוף.. אני שואל שוב כי אנחנו זוג צעיר(בני 21) וחברה שלי לא רוצה חפירות של היסטוריה וכד.. אני מצרף תמונה של המסלול.. תגידו מה דעתכם..
-
קוסטה ברווהUP

-
קוסטה ברווהאם אתה רוצה כיף ובילוי וחוף--זה לא הטיול עבורכם .
אם אתה מחפש שילוב של גם וגם---אפשרי.
אבל ברצינות, אם מחפשים בילוי חוף ובילוי לילה---למה לא לבלות קרוב יותר ?כמו אחד האיים של יוון?
לדעתי טיול מאורגן אינו לגילאים שלך.
-
קוסטה ברווהתודה יונית. אז מה את יכולה להמליץ לי?
תראי, אנחנו מחפשים טיול שיכלול בטן גב במקום יפה אבל יחד עם זאת שיהיה גם מה לעשות.. הרי שבוע של רק בטן גב זה קצת יותר מידי..
הטיול שהעליתי את המסלול שלו היה נראה לי מתאים כי זה גם לטייל קצת וגם בטן גב קצת וזה יכול להיות נחמד. אבל ברצינות, לא הייתי עדיין בטיול מאורגן ואין לי מושג איך זה בשביל לדעת אם זה לגיל שלי.. אשמח באמת להצעות שלך!
-
קוסטה ברווהאני אגיד לך את האמת, שקלתי עד לא מזמן את כרתים, אבל אמרו לי שזה כמו אילת ושאין מה לעשות שם שבוע שלם.. אני מחפש משהו שיכסה שבוע..
לגבי הטיול המאורגן, גם המסלול שהבאתי נראה לך לא מתאים לצעירים?
-
קוסטה ברווהלדעתי המסלול דווקא כן מתאים לצעירים, מה שלא ברור -מי יהיו השותפים לטיול. אם זה לא משנה לכם ותהיו מוכנים גם לטייל קצת ללא הקבוצה-אז נראה לי שזה יכול להיות טוב.
לא ברור לי גם היכן בדיוק הלינה.
בכל אופן- ממש פשוט לטייל בברצלונה -ניתן להינות שם גם מחופים , מחיי לילה ואתרים מעניינים כולל גיחות עצמאיות או מאורגנות מחוץ לעיר.
אם רוצים לחסוך בלינה ממליצה על לינה בבדלונה-היתרון שלה גם חופים די טובים וגם אוטובוס לילה לברצלונה ובחזרה וזה יתרון למי שרוצה לבלות בעיר ולחזור למלון.
-
קוסטה ברווהנירית, קודם כל המון תודה

השאלה היא עד כמה ברצלונה גדולה.. כאילו כמה המלון יכול להיות מרוחק שתחבורה ציבורית לא יכולה לפתור לנו? כנ״ל לגבי קוסטה בראווה.. גם בטיול מאורגן אני מאמין שבד״כ לוקחים מלונות מרכזיים שקרובים לדברים החשובים, לא?
לי באמת יהיה חשוב שהמלון בברצלונה יהיה מרכזי ושבקוסטה ברווה יהיה קרוב לים.. אני אתקשר לחברת נסיעות ואבדוק מולם מה השם של המלונות ואז אהיה יותר חכם..
-
קוסטה ברווהטוב.. התקשרתי אליהם והנציגה טוענת שהם עוד לא יודעים שמות של מלונות עד סמוך לתאריך היציאה. היא ציינה שאלו אמורים להיות מלונות 3-4 כוכבים מרכזיים בברצלונה ובקוסטה ברווה קרוב לחוף.. שוב, זה מבלי לדעת מה שמות המלונות.
השאלה היא בכמה אני יכול להוזיל לעצמי את הטיול מ3200 שקל לבן אדם אם אתכנן אותו עצמאית, וכמה כאב ראש זה כבר יהיה.. כי צריך לעבור באמצע הטיול מברצלונה לקוסטה ברווה.אם אין כזה הבדל במחיר אז ניחא כי אני יכול להחליט מתי אני יוצא עם הקבוצה ומתי עושה מה שמתחשק לי וגם ככה יש ימים חופשיים וזה חוסך כאב ראש.. אבל אם יש הבדל משמעותי במחיר והכאב ראש הוא לא כזה גדול בתכנון הטיול ובמעבר בין האיזורים אז אעדיף לעשות זאת בעצמי. רק ששוב, אין לי מושג לאיזה מלונות לוקחים אותנו כדי לעשות השוואה.
בנוגע לאופציה השנייה, של התכנון העצמאי, אשמח אם תתנו לי טיפים ועצות(איזה מלונות ואיך לתכנן ולעבור מברצלונה לקוסטה ברווה) על מנת שאוכל לראות ולבחון..
תודה לכם!
-
קוסטה ברווהלפי דעתי טיול עצמאי לא יהיה יותר זול, ואם אתם לא רוצים את "כאב הראש" של הארגון-לכו על זה. תוכלו לטייל עצמאית כמה שתרצו ואפשר להשתמש בטיול המאורגן כ"הסעה מסודרת " בעיקר.
לשם השוואה תבדוק טיסה מלון ותוסיף לנסיעות בתאריכי הטיול שלכם.
-
קוסטה ברווהתודה על כל העזרה שלך נירית

בדקתי את העניין ורק טיסות + מלונות בתאריכים האלה עולים יותר מכל הטיול המאורגן.. אם אף אחד לא ישכנע אותי אחרת בימים הקרובים, אלך על זה..
-
קוסטה ברווהעוד משהו אחרון חברים, אפשר חוות דעת על חברת איסתא? כי דרכם אני רוצה להזמין ופעם אני זוכר שקראתי ביקורת לא טובה..
-
קוסטה ברווהעוד התייעצות למי שהיה באיזור.. דיברתי כרגע עם סוכן של איסתא.. הוא אומר שהטיול סהכ יש מלון אחד שהוא בקוסטה ברווה.. כלומר לא נהיה במלון בברצלונה. מה שאומר שלמשל בערב לא נוכל לצאת מהמלון ולטייל בברצלונה. התגובה שלו היתה: ״אין לך מה להתלונן, זה בדיחה סהכ 1800 דולר לזוג. המלון יהיה טוב ובקרבת תחבורה ציבורית.״ הבנתי שאין כל כך מה לעשות בקוסטה ברווה בערב(למרות שלטענת הנציג יש). וזה אומר שנצטרך רוב הערבים ליסוע לברצלונה, והבנתי שזה שעה נסיעה בערך לכיוון..
מה דעתכם? לא שווה? שווה? אני ממש מתלבט..