מלון centara בקראבי - מישהו היה?
-
אני אשמח לדעת אם מישהו מכיר את המלון הזה. הבנתי שהגישה אליו בסירה בלבד (ויש איזשהו שביל צדדי שאפשר ללכת בו לחוף אוננג)
האם המלון אכן כמו בתמונות? האם מתאים עם ילדים (4, 10, 13)?
ואם לא זה - איזה מלון כן מומלץ בקראבי?
מה שחשוב לנו שאפשר יהיה לצאת מהמלון ישר לים ושיהיו חדרים מפנקים ואפשרות להסתובב באוננג בערב יחסית בקלות כי הבנתי ששם זה המרכזתודה על תשובותיכם

-
מלון centara בקראבי - מישהו היה?יש שני מלונות מרשת זו בחוף או ננג. לאיזה מהם התכוונת?
-
מלון centara בקראבי - מישהו היה?התכוונתי לזה: Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi
-
מלון centara בקראבי - מישהו היה? -
מלון centara בקראבי - מישהו היה?המלון אכן כמו בתמונות, אולם באתר הזה, ולא באתר המלון.
אולי דווקא משום שאתם עם ילדים יהיה לכם כדאי לבחור במלון טוב אחר שנמצא במרחק הליכה מחוף או ננג (החוף עצמו עמוס וקצת רועש).
אם אתם מעוניינם לצאת לחוף נהדר מריזורט מפנק, חישבו על לינה בחוף ריילי מערב.
שימו לב שבחופי ריילי אין חיי לילה, אולם סביר שלא תצאו עם הילדים לבלות עד חצות הלילה, מה גם שמשחק קלפים משפחתי בחצר הריזורט יכול להפיק הנאה מרובה יותר מכל טיול ברחוב.
-
לא בקראבי אבל....הייתי בסנטארה בצאנג מאי- אהבתי מאד מומלץ!
-
Centara Grand בקראבימלון Centara Grand בקראבי הוא אחד המלונות הטובים ביותר ב-Ao nang,
עם חוף פרטי ממש ונוף מהמם - בדיוק כפי שרואים בתמונה שבאתר המלון.
במקום להתחיל ולתאר הכל מחדש - מצרף לינק לפוסט שכתבתי בעבר לשאלה די דומה
-
Centara Grand בקראבי - איך מסתדרים עם המזוודות?תודה! כל העניין עם הסירה.... זה מה שבעיקר אני חוששת ממנו , בעיקר בהגעה למלון ובעזיבה - עם המזוודות...

הבנתי שיכול להיות שהסירה לא מגיעה עד החוף בזמן שפל ואז מה עושים עם המזודות (ועם הקטנה שצריך להחזיק אותה) ? -
Centara Grand בקראבי - איך מסתדרים עם המזוודות?ראשית כל אל תשכחי - את בתאילנד

כאן אין מצב שאת סוחבת את המזוודות בעצמך בשום מקום.
בודאי שלא במלון המכבד את עצמו
למלון יש רציף בחוף הפרטי שלו. הסירה מגיעה לרציף וכבר שם מקבלת את פניך נציגת הקבלה וסבלים מיומנים לוקחים את המזוודה לאורך הרציף עד ללובי ומשם לחדר במכונית גולף חשמלית. כך גם בדרך חזרה.
מי שסיפר לך על סירה שלא מגיעה לחוף התכוון לסירת לונגטייל, שאת יכולה לקחת באופן פרטי כדי להגיע למלון. אבל במקרה זה את ללא מזודות, המים מרטיבים בעיקר את הקרסול
בניגוד לכך, סירת המלון היא סירה מהירה החונה לאורך הרציף ויוצאת לחוף ובחזרה בכל שעה עגולה, כשירות של המלון בחינם
-
Centara Grand בקראבי - איך מסתדרים עם המזוודות?אתה יודע אם גם מלון ריילי ביי ריזורט נותן את השירות הזה?
-
Centara Grand בקראבי - איך מסתדרים עם המזוודות?וואו תודה! איזה כיף