תכנון טיול לארגנטינה
-
הי לכולם,
אני מעוניינת לבצע טיול לארגנטינה לחודש בערך בתקופת החגים, איזור ספטמבר אוקטובר, אשאל תחילה אם זה זמן נכון לטיול לשם?
ואיך אני יכולה ללתכנן הספק הכי גדול של טיול, האם טיסות פנים יפתרו את הבעיה לחלופין.
האם כדאי לנחות ביעד אחד ולהמריא ביעד אחר, הכוונה שדה אחר על מנת לחסוך זמני הגעה. ואם כן אילו שדות תעופה- אם קיימים
אציין כי אני לא מעוניינת בטיול טראקים ובלי להתכלב, אין לי בעיה לישון בדורמס אבל לא מעוניינת לישון בשטח ולעשות מסעות רגליים

תודה למגיבים

-
תכנון טיול לארגנטינהקצת מוקדם מדי. עדיף לדחות ככל האפשר לכיוון דצמבר.
בכל אופן, שדות תעופה מרכזיים וכדאי להשתמש בהם:
איגואזו, ברילוצה, אל קלפטה, אושוואיה.
בהחלט אפשר להגיע לשדה אחד ולחזור מאחר. למשל הגעה לברילוצה, טיסה לאל קלפטה, משם לאושוואיה, משם לאיגואזו עם עצירת ביניים, משם לבואנוס איירס, והביתה.
-
תכנון טיול לארגנטינהאני לא יכולה לטוס בדצמבר, כי רק אז יש לי חופש בעבודה.
ובכמה כסף מדובר בטיסות פנים, בנוסף האם כדאי לנחות במקום מסוים ולהמריא משדה אחר?
-
תכנון טיול לארגנטינהטיסות פנים - המחירים נעים בין 150 ל 400 usd תלוי בעונה ובמרחק. כשתכננתי את הטיול שלי קודם החלטתי באיזה מקומות אני רוצה להיות ואחר כך איך כדי להגיע ממקום למקום.
הטיסות הפנימיות הן בלתי תלויות ולכיוון אחד כך שאת יכולה לקחת איזו טיסה שאת רוצה מכל מקום.
אני עבדתי עם סוכנת נסיעות בבואנוס איירס שהזמינה עבורי את טיסות הפנים. אבל את צריכה קודם לגבש תכנית טיול.
-
תכנון טיול לארגנטינהמאוד מאוד קר בספטמבר אוקטובר, אבל אם את לא מתכננת לעשות טרקים בכלל אז זה לא מאוד בעייתי. הכי טוב זה לנחות בבואנוס איירס. פטגוניה ודרום ארגנטינה (קלפטה, אושואיה) זה איזור מדהים אבל אם לא עושים טרקים לא בטוח ששווה להגיע לשם.
עם התנאים שציינת, אני חושב שהמסלול הטוב ביותר עבורך הוא משהו כזה:
בואנוס איירס - טיסה לאל קלפטה (קרחון מתנפץ) - שוקל לעשות את הקרטרה אוסטרל בצ'ילה, ואם לא - טיסה לברילוצ'ה, משם טיסה לאיגואסו
-
תכנון טיול לארגנטינהתודה על התגובה,
השאלה אם זה לא מעט מדי לחודשוכדאי לשלב עוד יעד כמו ריו או צי'ילה?
-
תכנון טיול לארגנטינהמה?
-
תכנון טיול לארגנטינהאם את מורידה את הקרטרה אוסטרל ועוברת בין היעדים בטיסות פנים, בהחלט אפשר לשלב קפיצה לעוד מדינה (גם בטיסות).
-
תכנון טיול לארגנטינהמתוך חוסר ידע מזה הקרטרה אוסטרל?
-
תכנון טיול לארגנטינההנה התשובה - הקרטרה אוסטראל עפתי
-
תכנון טיול לארגנטינההשאלה המרכזית זה כמה אני עלולה להפסיד כתוצאה מזה שהבנתי שזו לא העונה..
והאם כדאי לשנות את היעד לבוליביה פרו במקום?