חברת "וייז" בקשה להסבר
-
משהו לא ברור לי.
באתר נתנת לך אפשרות לבצע בחינם "צק אין" באינטרנט כלומר הדפסת הכרטיס?.מה המשמעות של בצוע דבר כזה בהלוך?.על כך אני מבקש הסבר מאלו שעברו טיסה עם חברה זו.
-
חברת "וייז" בקשה להסברלא כל כך הבנתי את השאלה. ביצוע CHECK IN ב-WIZZ משמעותו בדיוק כמו בחברות תעופה אחרות, כלומר לא ניתן לבטל או לשנות מועד בכרטיס.
-
חברת "וייז" בקשה להסבראחרי שהכרטיס הודפס כאן בארץ כמובן לפני הטיסה מה צריך הנוסע לעשות בנכר לפני שהוא טס בחזרה ?
-
חברת "וייז" בקשה להסברכשעושים צ'ק אין באינטרנט מקבלים כרטיס עליה למטוס (בורדינג פאס) לשני הכוונים.
מדפיסים אותם ובאים איתם לשדה התעופה. כאמור - גם בהלוך וגם בחזור.
-
חברת "וייז" בקשה להסברצ'ק אין לכל כיוון עושים בנפרד.
הצ'ק אין באינטרנט (חינמי) נפתח 14 יום לפני מועד הטיסה.
במידה והחזרה שלכם היא בטווח של 14 יום, ניתן לבצע צ'ק אין גם לחזור וזאת מהמחשב בבית בארץ, רק להדפיס ולשמור.
במידה והחזרה היא בטווח של יותר מ-14 יום, עומדות בפניכם 2 אופציות:
1. לעשות בחו"ל צ'ק אין ולשמור את ה- PDF בסמארטפון/טאבלט ולהציגו על המכשיר בעת ההגעה לשער העלייה למטוס.
2. לעשות צ'ק אין בחו"ל באותו הליך ולהדפיס כרטיס עליה למטוס במלון או בעסק שבו מדפיסים תמורת תשלום כמו ספרייה או דואר, תמורת תשלום זעום.
רק לשים לב שבארץ חייבים כרטיס עליה למטוס מודפס ואי אפשר להציגו במכשיר הסמארטפון.
בטיסה האחרונה שלנו משבוע שעבר הודפס בטעות כרטיס החזור פעמיים, ניגשנו למנהלת שירות הלקוחות בדלפק וויזאיר והיא אמרה שהדבר אמנם כרוך בתשלום של 30 יורו, אך היא תדפיס לנו את הכרטיס ללא תשלום, רק שלהבא נזכור להדפיס את הכרטיסים כמו שצריך.
לא לצפות שבחו"ל גם יהיו מתחשבים ורחמנים.
-
חברת "וייז" בקשה להסברעדכוןעדכון קטן: אפשר לבצע Check in כבר 30 יום לפנה הטיסה.
-
חברת "וייז" בקשה להסברעדכוןאתה בטוח?
טיסתי חזרה היא ב 3 למאי ואני לא מקבל את האופציה המאפשרת להדפיס כרטיס עליה למטוס בטיסה הזו
-
חברת "וייז" בקשה להסברעדכון1. זה כתוב במפורש באתר של החברה:
Web check-in is available from 30 days up to 3 hours before the scheduled flight departure time of the flight.
2. יש לי טיסה ב-29 לאפריל, ויש לי כבר אפשרות לבצע את ה-CHECK IN.
-
חברת "וייז" בקשה להסברעדכון30 יום זה זמן סביר. ב up של אל על הצ'ק איין און ליין רק 24 שעות לפני הטיסה.