ברצלונה - תורים לאתרים
-
הי ,
בספרי התיירות שהסתכלתי עליהם כתובות המון אזהרות לגבי התורים האינסופיים בכניסה לאתרים דוגמת : סגרדה פמיילה \ בית מילה \ בית בטייו \ פארק גואל
היות שאני מעדיפה טיול גמיש וקשה לי מאד להתחייב בטיול לחו"ל להתייצב באתר מצויין בשעה נקופה הייתי מעדיפה כן להיות ספונטנית ,
לא ראיתי התייחסות לתקופות בשנה או שעות ביום .
האם זה באמת כך ?
האם על מנת להכנס לכנסיית המשפחה חובה להזמין כרטיס מראש ?
מה אתם חושבים ?
האם בשעות אחרי הצהריים או בימים מסויימים יותר רגוע מימים אחרים
מצד אחד לא רוצה לפספס ומצד שני לא רוצה שכל הטיול יסתובב סביב דברים כאלה שקבענו לנקודות זמן ונרוץ להספיק .
אגב הטיול שלנו הוא מה 1.5
ימים שישי-שבת-ראשון-שני
כאשר מעדיפים שיום ראשון שבו החנויות סגורות יוקדש לאטרקציות אלו ( חוששת שכל גם כל שאר התיירים בטח פועלים )
תודה
-
ברצלונה - תורים לאתרים -
ברצלונה - תורים לאתריםהיינו פעמיים בקיץ (סוף יוני) ואכן היו תורים ארוכי מאד לאתרים המפורסמים כמו כנסיית הסגרדה פמיליה ומוזאון פיקאסו.
אישית, ממליצה לקנות כרטיסים מראש, אפילו בעיר עצמה, בוודאי לכנסייה הבלתי גמורה של גאודי.
-
ברצלונה - תורים לאתריםהתור היחיד הבלתי נסבל הוא התור לכנסיה של גאודי.אם ניתן להשיג כרטיס כניסה לתוככי הכנסיה שיחסוך את העמידה בתור זה עדיף.
שאלה אחרת האם ההצוצאה הכספית הכרוכה בביקור כזה מוצדקת.
אני גורס כי היחס עלות תועלת גבוה מידי במקרה הזה.
-
ברצלונה - תורים לאתריםתודה על התגובות ,
הקישור שללחתם לי מאד מעודד ( אומר שאין בעיית תורים ) אבל הוא משנת 2011 ...
יש מושג אם דווקא אולי לבוא לסגרדה אחה"צ או לפנות ערב - האם זה כדאי והיא פנוייה יותר ?
או שתמיד יש שם תורים וכדאי מוקדם בבוקר ?
וכן , ממה שהבנתי להזמין מראש לסגרדה כרוך בעלות נוספת ( של כמה יורואים ) שיחד עושים את הביקור מאד יקר .
ואם כבר קיבלתי פה חוות דעת
אשמח לדעתכם .. מה כדאי ועל מה לוותר ( עלות \ עניין )
חשבתי לבקר בבית בטיו ( היות שבמחצבה הייתי לפני כ 5 שנים , הוא גם נראה לי צבעוני ומרהיב יותר )
בסגרדה המפורסמת ( האם היא באמת מרשימה מבפנים ומצדיקה את המחיר והתורים ? , מנקודת מבט של מי שהיית בוותיקן ובשלל כנסיות ברומא לפני חודש
) ? ולגבי פארק גואל אני מתלבטת ( הייתי שם בצעירותי לפני כ 7 שנים , ולא זוכרת שהתרשמתי יותר מדי ) מצד שני עכשיו אני גדולה יותר ובעלי קצת לוחץ .. וגם הבנתי שעכשיו הדבר גם כרוף בעלות כספית וגם בתורים מכייון שמווסתים את הכניסה או משהו כזה
מה אתם אומרים ?
תודה !
-
ברצלונה - תורים לאתריםקראי את כל השרשור שיפה צרפה. בהודעה האחרונה נאמר שהיה תור ארוך מאד בסגרדה פמיליה. ולדעתי בפירוש שווה להזמין מראש (אין עמלה על הזמנה כזו למיטב ידיעתי). אני חושבת שכן שווה להיכנס לכנסייה והיא מרשימה, מעניינת ומעורת מחשבה ושונה לגמרי מהכנסיות העתיקות ברומא והוותיקן. (גם בשרשור המצורף מומלץ).
לגבי פארק גואיי-לא הייתי מוותרת בייחוד מכיוון שלבעלך זה הביקור הראשון בברצלונה, וגם לא על אחד מבתי גאודי. כדאי מאד להיכנס גם לארמון המוזיקה וגם שם רצוי מאד להזמין מראש כרטיסים לסיור באנגלית.
norha1, האם נכנסת לסגרדה והתאכזבת או שלא נכנסת כי חשבת שהעלות לעומת התמורה גבוהה מדי?
-
ברצלונה - תורים לאתריםתודה לכולכם על התגובות ,
הזמנתי עכשיו כרטיסים לכנסייה . החלטתי להזמין בכל זאת כייוון שהכי טוב לנו ללכת ביום ראשון כשהחנויות סגורות . אז הזמנתי לבוקר . ככה שאחרי זה כל היום חופשי .
ויתרתי על הביקור בצריחים היות שאני מניחה שנהיה בהרבה תצפיות במקומות אחרים ( פארק גוואל \ הר היהודים .. )
לגבי שאר האתרים נזרום ונקווה שלא יהיו תורים שימנעו מאיתנו להיות\להינות .
כנ"ל לגבי פארק גוואל, ניסע לשם ונקווה שלא יהיה מפוצץ ובלאגן .. אם כן נוותר
מה זה ארמון המוזיקה ? מה רואים שם ?
תודה חברים ,
טלי