Fly geyser בנבדה
-
האם מישהו ביקר ב fly geyser צפונית לרינו בנבדה? הבנתי שנמצא בחוה פרטית ואין כניסה אליה. האם כשמגיעים קרוב, ניתן להתרשם באופן שמצדיק את הנסיעה? שעתיים?
אריק
-
fly geyser בנבדהנראה מעניין, אבל אישית, לא הייתי נוסעת למקום כל כך מבודד כשממילא אי אפשר להתקרב, אין מערך שמסביר מה קורה או אומר מתי הגייזר מתפרץ וכו'.
-
fly geyser בנבדהתודה. מצד שני, התמונות שראיתי בכמה אתרים, הן מעבר לכל דמיון והשאלה כיצד הן צולמו. קשה לי להאמין שמרחוק.
חג שמח
-
fly geyser בנבדהצולמו עם פילטרים מאד חזקים או עם עבודת פוטושופ.
תמונה עם פילטר צבע חזק (או בפוטושופ) וכנראה עם HDR
אל תבין אותי לא נכון, הוא נראה יפה ומעניין, אבל התמונות מעובדות ומגבירות את הרושם מאד. לפי מה שקראתי המקום מגודר היטב ואי אפשר להתקרב אל הגייזר אז לנסוע שעתיים בשביל להציץ מהכביש נראה לי לא כדאי. זה שווה עצירה רק אם אתה במילא נוסע בכביש הזה.
ראיתי לא מעט גייזרים ונביעות גיאו-תרמיות דומות ולפעמים יש צבעים מדהימים, אבל אם זה מה שמעניין אותך מאד, מציעה בחום לנסוע לילוסטון. אם ילוסטון רחוק לך, אולי תבדוק בפארק לאומי לאסן. לדעתי אין שם ממש גייזרים, אבל יש בריכות תרמיות צבעוניות ויש גם מעשנות (fumaroles).
-
fly geyser בנבדה -
fly geyser בנבדהלפי הסרטון, זה עומד למכירה. מישהו כאן מעונין בגייזר פרטי ? אפשר גם ע"י קבוצת רכישה ?