כרטיב טרוולקארד 7 ימים
-
לא ברור לי מה עלות נכון להיום לקניית כרטיס טרוולקארד לשבוע לאדם מבוגר. נכנסתי לאתר שלהם ונראה שהיה רשום מחיר 57 לישו האם זה המחיר ? האם אני צריך לבקש אישורים מ1 ו2 בלבד השאלה זה בטוח מה שאני צריך לטיול בעיר הלונדון ואין לי כוונה מחוץ לעיר ? אנו קבוצה 6 מבוגרים 3 זוגות להזכירכם שאני כבר הדפסתי מרבית שוברים לאטרקציות של 2fot1 זה משתלם ויחסוך הוצאות יקרות של אטרקציות והאם הבחירה היא נכונה ברכישת כרטיס טרוולקארד ?
-
כרטיב טרוולקארד 7 ימיםהמחיר 31.40 פאונד, מספיק לך כרטיס של אזור 1 ו-2 זה מה שאתה צריך לטיול בלונדון. לא ברור לי לאיזה אישורים אתה מתכוון. אתה קונה את הטראוולכארד בתחנת רכבת עילית (אל תשכח תמונה). אחר כך באטרקציה אתה מציג את הקופון שהדפסת ואם מבקשים ממך גם את הטראוולכארד. זהו. אם אכן בכוונתכם לבקר בכל האטרקציות הגדולות של לונדון כן בהחלט, הבחירה היא נכונה ביותר.
-
כרטיב טרוולקארד 7 ימיםאם אתם מתכננים לנצל שוברי 2for1 אז הבחירה נכונה בטרוולקארד

רק לוודא שזה הכרטיס שקונים אותו בתחנת רכבת עילית ויש עליו את סמל שני החיצים. ולא לשכוח תמונת פספורט לכל אחד.
-
כרטיב טרוולקארד 7 ימיםכדאי לבדוק במפה איזה אזורים . כיון ש"גולדרס גריין" האזור של הישראלים והיהודים, הוא אזור 3
http://www.tfl.gov.uk/cdn/static/cms/documents/standard-tube -map.pdf
-
כרטיב טרוולקארד 7 ימיםנכתב בטעות מילה האישורים אני מתכון לקומונות אכן נמצאים המסעדות ובטוח שהן יקרות לאחר המבצע אנו לנים במלון ענק royal national London קרוב לתחנת רקבת תחתית ראסל סקוור האם יש מצב ללכת ברגל ביום הראשון לתחנת עילית הקרובה והאם כן איזה תחנה באמת קרובה או שכדאי להגיע ברכבת תחתית ? מה שבטוח שנשתמש בקופונים לפחות 3 או 4 ואילך קופונים זה משתלם
-
כרטיב טרוולקארד 7 ימיםלדעתי התחנה הקרובה אליכם היא קינג קרוס או אסטון, הם במרחק של כ800 מטר מתחנת ראסאל
חג שמח
-
כרטיב טרוולקארד 7 ימיםתודה רבה לכולם שתהיה חג שמח וכשר פסח ושפע טיולים
מחיים -
כרטיב טרוולקארד 7 ימיםחיים, להגיע למלון רויאל נשיונאל עם ציפיות נמוכות, בכל מקרה אין ספק שתהנו מלונדון.
חג שמח